Motor aksamı Teknik bilgi yardım

Merhabalar. Öncelikle motorum 2000 model zx6r. Motosikletim 2-3 dk çalışıp stop ediyor. Kontağı kapatıp tekrar çalıştırıyorum ve 2-3 dk sonra yine stop ediyor. Benzin filtresi, benzin pompasI, bujileri, akü, statör sargısı hepsi değişti. Karbüratör ayarıda yaptırdım. herşeyi yaptım ama lanet olası sorunu çözemiyorum. Lütfen yardım :pale:

işini iyi bilen bir ustaya götürsen o kadar parça değiştirmeden sorunu tespit ederdi.

akünün değişme amacı nedir anlayamadım.
depoyu falan alıp karbüratöre benzini direk verip (şişeyle) çalışmasında sorun var mı, stop ediyor mu gibisinden en baştan başlamalıydı çalışmaya. akü falan değil.

mesaj atarsan iyi bir usta önerebilirim. hatta kefilde olurum.

işini iyi bilen bir ustaya götürsen o kadar parça değiştirmeden sorunu tespit ederdi.

akünün değişme amacı nedir anlayamadım.
depoyu falan alıp karbüratöre benzini direk verip (şişeyle) çalışmasında sorun var mı, stop ediyor mu gibisinden en baştan başlamalıydı çalışmaya. akü falan değil.

mesaj atarsan iyi bir usta önerebilirim. hatta kefilde olurum.

Sargıyı değiştirince aküde aradan çıksın diye değiştirdim. Ustayla ilgili özelden yazıyorum

Sorunun benzin pompası kardeşim ararsan yardımcı olmak isteriz 05072097747

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------

Hocam kim ne dese boş olur.Servisden başkası çözemez hocam.

Çözüyoruz evelallah özel servis hizmeti ile

Problem benzin pompasındanmış ve değiştirdim halbuki. Gitmiş olduğum usta benzin pomasını söktü ve direk karbüratöre bağladı arada sadece benzin filtresi var. Öğleden beridir kullanıyorum şuana kadar bir problem yaşamadım bu şekilde. Benzin pompasız kullanımda herhangi bir sıkıntı çıkartırmı?

ust devirlerde silindire yeterli yakit gitmez fakir calisir, performansi dusecek, subap ayarlari bozulacak ve baska zararlar verecektir muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar