Motor 3 4 denemeden sonra çalışıyor

Motorumu yeni aldım rtr 200 sabahları işe gideceğim zaman çalışmıyor 3-4 tekrardan sonra çalışıyor sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi hava soğuk olduğundan mı bilmiyorum?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir çok sebep olabilir,sıfır motorlar alışana kadar böyle olabilir

ngk iridyum buji deneyin

Motorumu yeni aldım rtr 200 sabahları işe gideceğim zaman çalışmıyor 3-4 tekrardan sonra çalışıyor sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi hava soğuk olduğundan mı bilmiyorum?
Hint'lilerin genel sorunu bu zaten Bajaj ve CfMoto'da aynı sorunlar var uzun kullanımda sensör , buji ve marş rölesinde sıkıntı çıkartabilir . En iyisi yakın zamanda değiştirmek sağlam aküler 700-1200TL arası bu kadar ucuz bir şeyin dandiğini kullanıp elektrik tesisatını zorlamak gereksiz.

evet şimdi tekrar denedim bir kaç kez ekranda low battery uyarisi verdi daha sıfır olmasına rağmen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin yapacağın şey akü kapağını söküp voltmetre ile ölçmek

dururken ve çalışırken belirli bi voltaj üstüyse boşuna aküye para verme

buji aküden ucuzdur ilk önce,buji al değiştir bak,motorun biraz açılsın rodajını güzelce yap

akü öyle hemen çöp olacak bir şey değil,beklediği yerde biraz voltaj kaybı yaşar ama öyle kolay kolay ölmez

ha bujin de sağlamdır akün de sağlamdır o iş beni aşar

sorun aküdeyse de direkt değiştirme,24 saat şarja bırak sonra tekrar dene

evet şimdi tekrar denedim bir kaç kez ekranda low battery uyarisi verdi daha sıfır olmasına rağmen
Kronik sıkıntı dediğim gibi Mondial , Bajaj , Arora , RKS ve CFmoto'da fiyat daha ucuz olması için 500-600TL daha koyup kaliteli akü koymuyorlar :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Buarada dandik akü ya da artık miyadını doldurmaya başlamış akünün motorun kendi elektrik sistemi tarafından şarj edilmeye çalışılması statörünüze de bir zaman sonra zarar verecektir.

Aldığım bayi ye sordum az etrafta turla kendini şarj eder falan dedi şaka gibi en iyisi bir ustaya göstermek

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hint'lilerin genel sorunu bu zaten Bajaj ve CfMoto'da aynı sorunlar var uzun kullanımda sensör , buji ve marş rölesinde sıkıntı çıkartabilir . En iyisi yakın zamanda değiştirmek sağlam aküler 700-1200TL arası bu kadar ucuz bir şeyin dandiğini kullanıp elektrik tesisatını zorlamak gereksiz.
ben cfde böyle bi sıkıntı yaşamadım bitek geçen güç 2 hafta sonra çalıştırdım o da bi hıh dedi onun dışında hemen çalışıyordu

ben cfde böyle bi sıkıntı yaşamadım bitek geçen güç 2 hafta sonra çalıştırdım o da bi hıh dedi onun dışında hemen çalışıyordu
O biraz bayiye bağlı bir durum bazıları akülerini güzelce ayarlayıp doldurup veriyor bazıları montajı ilk geldiği gün yapıyor sonra arada bayide çalıştırıyor vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar