Sıfır aldım bayiden böyle bişey mümkünmüAkünüz zayıf ya da dandik olabilir.
Motorunuz da akünüz de sıfır olmasına rağmen kalitesiz akü kullanıyorsanız başınıza gelebilir. Eski motorum Rks'de benim başıma gelmişti.Sıfır aldım bayiden böyle bişey mümkünmü
Bir süre bu şekilde kullansam bir zararı olurmu?Motorunuz da akünüz de sıfır olmasına rağmen kalitesiz akü kullanıyorsanız başınıza gelebilir. Eski motorum Rks'de benim başıma gelmişti.
Hint'lilerin genel sorunu bu zaten Bajaj ve CfMoto'da aynı sorunlar var uzun kullanımda sensör , buji ve marş rölesinde sıkıntı çıkartabilir . En iyisi yakın zamanda değiştirmek sağlam aküler 700-1200TL arası bu kadar ucuz bir şeyin dandiğini kullanıp elektrik tesisatını zorlamak gereksiz.Motorumu yeni aldım rtr 200 sabahları işe gideceğim zaman çalışmıyor 3-4 tekrardan sonra çalışıyor sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi hava soğuk olduğundan mı bilmiyorum?
Kronik sıkıntı dediğim gibi Mondial , Bajaj , Arora , RKS ve CFmoto'da fiyat daha ucuz olması için 500-600TL daha koyup kaliteli akü koymuyorlarevet şimdi tekrar denedim bir kaç kez ekranda low battery uyarisi verdi daha sıfır olmasına rağmen
ben cfde böyle bi sıkıntı yaşamadım bitek geçen güç 2 hafta sonra çalıştırdım o da bi hıh dedi onun dışında hemen çalışıyorduHint'lilerin genel sorunu bu zaten Bajaj ve CfMoto'da aynı sorunlar var uzun kullanımda sensör , buji ve marş rölesinde sıkıntı çıkartabilir . En iyisi yakın zamanda değiştirmek sağlam aküler 700-1200TL arası bu kadar ucuz bir şeyin dandiğini kullanıp elektrik tesisatını zorlamak gereksiz.
O biraz bayiye bağlı bir durum bazıları akülerini güzelce ayarlayıp doldurup veriyor bazıları montajı ilk geldiği gün yapıyor sonra arada bayide çalıştırıyor vs.ben cfde böyle bi sıkıntı yaşamadım bitek geçen güç 2 hafta sonra çalıştırdım o da bi hıh dedi onun dışında hemen çalışıyordu