Motoplus,Mt stand'dı ve tatlılar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aydemir kardeşim geldiğin bizleri sevindirdiğin için teşekkürler sana gönlü bol kardeşim,ayaklarına zamanına sağlık tatlılar için ayrıca teşekkürler.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anaammm, yapmayın dedik, bak hala aynı şeyi yapıyorlar...

yav inadına mı yapıyorsunuz, koymayın şu tatlıların fotoğrafını sağa sola... :mrgreen:

şaka bir yana, çok gitmeyi arzu ettim ama gidemedim. kısmet seneye inşallah...

Ben cuma günü fuarı ziyaret ettim.Aslında ne fuardan nede MT standıda aradığımı bulamadım.Bu seneki fuar çok kötü geçti geçen senelere göre.Zaten seneyede bu gidişte yapılmaz sanıyorum.
Gayet hazırlıksız yapılmış bir fuar yaşadık.Aynı şey MT standı içinde geçerliydi.:silent:

mt standını bende beğenmedim soğuk ve hoş değildi görüntü standda benim gördüğüm şu idi herkes yayılmış ve birazda lakaytlık gördüm
benim gördüğüm buydu katılıyorum arkadaşa yani vede ben fuardan hiç memnun kalmadım

tühhh:pale: aklımdaydı ama kacırdık oncal yoldan geldik tatlı yimeden döndük:pale:

bence bu seneki fuar pek güzel degildi hoşuma gitmedi hele o üzerine oturmasın yazıları yokmu deli etti beni ben okadar yoldan gelmişim hayalimdeki motoru görmeye üstüne oturup foto cektirmeye yok üzerine oturmasın adamı geldiğine gelceğine pişman oluyo:pale:ama olsun fuar seyesinde yeni dostlar edindik en önemliside buydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar