Motoplus,Mt stand'dı ve tatlılar

Gaziantep İl Temsilcisi
Sevgilir dostlar 1 yıldır bekledımız motosiklet fuarı nihayetın de geldı geçtı iyi veya kötü hep sanal alemdem konuştumuz yüzünu dahi görmedımız arkadaşları bu nedenle görmüş tanişmiş olduk.

Yorucu bir o kadar da neşeli zevkli geçti bu fuar benim için daha önceden söz verdıgım gibi taaa buralardan dostlarımıza getirdigim tatlıları afiyetle yedik ne kadar yerken fotograf cekmek aklımıza gelmesede genede 3-5 foto koyayım.

Ben burdan özellikle bizi buluşturan ve sayesın de kendıde dahil bir çok güzel dosluklar edındıgım Skullhunter (ERHAN)Teşekürederim senin kocaman bir yüregin kardeşim

Özellikle biri vardı ki arkadaşlar kendını hep saklıyan sadece avatarında kaskkını gördümüz sevgili ELINT mutavazi,utangaç alcak gönüllü gökhan kardeşim şupelerimin hepsi kalktı emın olabilirsin :queen::queen::queen:

Sizleri tanıdıgıma memlun oldum arkadaşlar....

dsc00295i.jpg

dsc00296i.jpg

dsc00297wi.jpg

dsc00298u.jpg

dsc00301ri.jpg

dsc00302xf.jpg

dsc00303h.jpg

Mete han her şey için teşekürler kardeş

dsc00308p.jpg

Bir sonrakı fuarda görüşmek üzere..:cat::cat:

Gaziantep den sevgiler selamlar...:bounce:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Herşeyin için teşekkürler Aydemir :bounce:

eline emeğine sağlık ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

10023672965284.jpg

Ben cuma günü fuarı ziyaret ettim.Aslında ne fuardan nede MT standıda aradığımı bulamadım.Bu seneki fuar çok kötü geçti geçen senelere göre.Zaten seneyede bu gidişte yapılmaz sanıyorum.
Gayet hazırlıksız yapılmış bir fuar yaşadık.Aynı şey MT standı içinde geçerliydi.:silent:

Aydemir tatlılar için özelliklede geldigin için çok teşekkürler.Bu fuar bahanesiyle sen ve diger arkadaşlarlada görüşmüş olduk.

Super Moderator
aydemir kardeşim bu sene görüşemedik
ama seneye inş. görüşcez
belki selamımı ileten olmuştur sana
o kadar selam yolladık ama :)

aydemir kardeşim bu sene görüşemedik
ama seneye inş. görüşcez
belki selamımı ileten olmuştur sana
o kadar selam yolladık ama :)

taksime kadar gel beni görmeden git gecerken senin motoru cizecektim karaoke barın önünde hadi kalsın şindi dedim :wiinkk::bounce:

Moderatör (forrap)
Fuarı bu sene güzel yapan tek şey dostlarla görüşebilmekti.Yoksa fuar hikaye..

Tatlılar için teşekkürler,hakikaten çok güzeldi...:rendeer:
Ayağına sağlık.
Tekrar görüşmek üzere.

aydemir,
tatlılar için teşekkür ederimyeniden görüşmek dileğiyle:rendeer:

Afiyet şeker olsun.:)

Ya yolun bbizim buralardan da geçsin ya da bizim yolumuz sizin oralardan geçsin Aydemir Kardeş.:cat:

Motosiklet aşkıyla olmayacak bari tatlı aşkına olsun.:p

O kadar dolandım MT Standını bi göremedim :S Gözlük takmaya başlasam iyi olacak :)

Mersin İl Temsilcisi
ah beee, bu bendeki bedevi şansı olmayacaktı da kutup ayılarıyla kutupta görüşecektik...

Gaziantep İl Temsilcisi
Eline,emeğine sağlık aliciğim.
teşekürler bi...
eline emeğine sağlık ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

10023672965284.jpg
güzel bir poz dha:queen::queen:
Ben cuma günü fuarı ziyaret ettim.Aslında ne fuardan nede MT standıda aradığımı bulamadım.Bu seneki fuar çok kötü geçti geçen senelere göre.Zaten seneyede bu gidişte yapılmaz sanıyorum.
Gayet hazırlıksız yapılmış bir fuar yaşadık.Aynı şey MT standı içinde geçerliydi.:silent:

Dogrudur ama doslarınızı görunce tüm bunlar unutuluyor ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar