MOTOPLUS Motosiklet Fuarı için ÜCRETSİZ DAVETİYE alabileceğiniz yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl :silent: Ben nerde bulcam ki seni :silent: yanımda babamda olcak bide eğer gelirsem eğer getirirse.. Bakalım.. Bu akşam ısrarlarıma dayanamaz annemi de örgütledim İllaki ıkna ederım :cherry:

köprüye gel alırım ben seni :queen: alo de bana pazar günü al biletini oldumu:bounce::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu köprü nerde kaliodu abi :D

:queen::queen:

cep telefonu kullanmaz o radyasyon yayıyor erkekliği öldürüyor diye :queen:

Son düzenleme:
Bana 2 adet bilet lazım aksarayı fazla bilmiyorum ters kalıyor bide elinde fazla bileti olan veya bana yardımcı olabilecek biri varsaa çok sevinirim Küçükçekmece de oturmaktayım bu tarafa yakın birileri muhakkak vardır...

Bana 2 adet bilet lazım aksarayı fazla bilmiyorum elinde fazla bileti olan veya bana yardımcı olabilecek biri varsaa çok sevinirim Küçükçekmece de oturmaktayım bu tarafa yakın birileri muhakkak vardır...

Bilet pazarına donmus burasi xD Bn bu harika siteye bu ay uye oldmm xD Babamla birlikte uuricaz cumartesi standınıza sakncası yoksa xD Onu cross almaya ikna etmeye çalısıom bi el atırsınız artk site kurucularımız xD

Bana 2 adet bilet lazım aksarayı fazla bilmiyorum elinde fazla bileti olan veya bana yardımcı olabilecek biri varsaa çok sevinirim Küçükçekmece de oturmaktayım bu tarafa yakın birileri muhakkak vardır...

Abicim dergilerdn alsanıza xD bn şahsen ole yaptm motoron dn aldm 6 ytl olması gerek. xD

Son düzenleme:
Tekay a bu sabah ugradım kapalıydı. diger yerlerede gitme şansım yok davetiyenin kapidaki ucreti nedir veya alabilecegim başka bi yer varmı ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
davatiye isteyen arkadaşlar kapıya geldiğinizde sıkıntı yaşarsanız alo demeniz yeterli gelip kapıda davatiyelerinizi verebilirim.
0 542 7624303
0 506 9393996

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar