MOTOPLUS Motosiklet Fuarı için ÜCRETSİZ DAVETİYE alabileceğiniz yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl herhalde firmalar bilet göndermiyor eğer öyle birsey olursa talibim. bedava dağıtılmamasına bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorum. yoksa elini konlunu salan giriyor. olurda elindekini paylaşmak isterse 2 adet bilete talibim :D yoksa alacaz artık bir dergi motosiklet.net ten başka kaynağımızda olmuş olur hem :mrgreen:

fuarın son günü trakya ekibi olarak orada olacağız.. mt nin standında beraber oluruz.. Erhan Pazar gunune kadar takıl görüşmeden çekip gitme FuRaRım :D

Bu arada SkullHunter ? Nevaleyi Kapıp Gelelim Mi İkramlar Şİrketten mi :mrgreen:

fuarın son günü trakya ekibi olarak orada olacağız.. mt nin standında beraber oluruz.. Erhan Pazar gunune kadar takıl görüşmeden çekip gitme FuRaRım :D

Bu arada SkullHunter ? Nevaleyi Kapıp Gelelim Mi İkramlar Şİrketten mi :mrgreen:

pazar akşamı 21,30 a kadar ordayım :d 22,30da uçak kalkıo.

elin boş gelme :p

s.a fuara 4 kişi gelmeyi planlıyoruz ama biletimiz yok motosiklet.netten geldik desek girermiyiz yada görevli olacakmı kapıda

Super Moderator
arkadaşlar topiği takip edin fuar günü c.tesi ve pazar belirli saatlerde kapıda bilet vereceğim bilginize:cat:

ayrıca gelicek olan arkadaşlar eliniz boş gelmezseniz seviniriz
yoksa size ne ikram etcez :p:mrgreen:

Erhan beni kapıda karşılamayı unutmayın olurmu

erhan kırmızı halı ayarlamaya çalışıo senin için:queen::queen::bounce:

Son düzenleme:
arkadaşlar topiği takip edin fuar günü c.tesi ve pazar belirli saatlerde kapıda bilet vereceğim bilginize:cat:

ayrıca gelicek olan arkadaşlar eliniz boş gelmezseniz seviniriz
yoksa size ne ikram etcez :p:mrgreen:

erhan kırmızı halı ayarlamaya çalışıo senin için:queen::queen::bounce:

geçin bu işleri gecen sene antepten gelen 3tepsi baklava ne oldu once bunu acıklasın yonetim:p:queen::queen:

AVCILAR,BEYLİKDÜZÜ,KUMBURGAZ,SİLİVRİ CİVARINDA OTURUPTA DAVETİYE ALAMAYAN ÜYELERİMİZ HAFTA İÇİ HER AKŞAM 19:00 19:30 SAATLERİ ARASINDA BEYLİKDÜZÜ TATİLYA DURAĞINDAN BANA MESAJ ATARAK BİLET ALABİLİR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar