MotoPlus Motosiklet Fuarı 25-28 Şubat 2010

İşte buna çok teşekkür ederim, Çarşamba günü bende ordayım o zaman, alışveriş yapıcam fuardan en azından boş olduğu gün daha rahat gezerim.

rica ederim 25 şubat 2010 10:00 ile 13:00 vip açılış davetiyen bende sana ulaştırırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25/28 Şubat Moto Plus 2010 fuarı hakkında

Arkadaşlar bu fuar tam kapsamlı olacakmı acaba? bildiğim kadarıyla ilk fuar şubat ayında daha sonra mart aylarında bir fuar daha yapıldığını biliyorum, tüm motosiklet markaları bu fuara katılacakmı?

ben 25/28 şubat arası fuara motorumla gelmeyi düşünüyorum, işallah hava güzel olur:rendeer:

Geçen fuarda başıma gelenleri anlatayım...Elimde 150-200 davetiye kalmış napim bari dağıtayım dedim...Çıkışa gittim davetiye lazımmı beyler dedim...başıma abartısız 50 kişi üşüştü...beklemediğim bir talep tabi...tek tek dağıtıp kahraman ünvanı almaya çalışırken adamın biri geldi...sen kimsin dedi...bakayım o davetiyede kimin kaşesi var dedi...sana dedim kardeşim dedim...ben CNR fuarcılığın sahibiyim demezmi...:queen:bekle burada polis çağırıcam dedi içeri gitti...bende tüydüm oradan...napim ...:cherry:

Tşk ler paylaşımın için
kesinlikle gideceğim
YANIMDA Fotograf makinası ile
ve NAKİT PARA ile :)

eğer motoruma gösterge panelı bulup trafıge cıkarabılırsem bende 1 adet kask almak ıcın orda olucam :D
fuar oncesı kahvaltı duzenleyen yokmuuu

Selam millet benim bir sorum olacak bir motor alıcam ve şuana kadar hiç fuara gitmedim duyduğuma göre fuarda motor fiyatları piyasaya göre daha uygunmuş. Piyasa ile oran nedir acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşım varsa bildiklerini paylaşırsa sevinirim herkeze hayırlı akşamlar.

Geçen fuarda başıma gelenleri anlatayım...Elimde 150-200 davetiye kalmış napim bari dağıtayım dedim...Çıkışa gittim davetiye lazımmı beyler dedim...başıma abartısız 50 kişi üşüştü...beklemediğim bir talep tabi...tek tek dağıtıp kahraman ünvanı almaya çalışırken adamın biri geldi...sen kimsin dedi...bakayım o davetiyede kimin kaşesi var dedi...sana dedim kardeşim dedim...ben CNR fuarcılığın sahibiyim demezmi...:queen:bekle burada polis çağırıcam dedi içeri gitti...bende tüydüm oradan...napim ...:cherry:

metehan usta nerden buldun okadar bileti ya ..bu sene eline geçerse bana bi 3 tane ayırsana ..eşim ben ve 3. kişi bonus :)

yok usta bir daha davetiye ilerine girmem...Yenikapıda Tekay Motodan alabilirsin istediğin kadar...

Arkadaşlar Fuar Davetiyeleri Motosiklet Malzemecılerınden Temin Edebilirsiniz Dün Bir Kaç Koruma Ekipmanı Aldım Sağolsunlar Bana 2 Adet Hediye Ettiler :)

B.cekmece civarından gidecek olan varmı :D aydın abide gitti(stoneofdeath) götürecek insan kalmadı:cherry:

2010 motosiklet fuarı

arkadaşlar 2010 motosiklet fuarı ne zaman bilen varmı ?..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar