Biraz yobazca olmadı mı?koluna bileklik takan erkek annesiyle güne gitsin
Biraz yobazca olmadı mı?koluna bileklik takan erkek annesiyle güne gitsin
Bir kez karşılaştım ve Allah bir daha karşılaştırmasın. O ne egodur, kasılmaktır öyle. Döndüm kıçımı instada dolandım sesi açıp.100 boktanı da.
Haydaa ben bi ara küpe takıyordum oldu mu simdikoluna bileklik takan erkek annesiyle güne gitsin
Haydaa ben bi ara küpe takıyordum oldu mu simdi
sabah sabah şu tabak feci iyi gelirdi var ya offfffff... ama rus salatası da olcak, ya da makarna salatası.. bi de limonata.. üff..sağ kolumda 2 bileklik, 4 tane de toplam küpe takıyorum (yaş 37)
anama söyleyim de güne giderken haber versin mis gibi gün tabağı yerim
![]()
sabah sabah şu tabak feci iyi gelirdi var ya offfffff... ama rus salatası da olcak, ya da makarna salatası.. bi de limonata.. üff..
aasgnhuas evet, ıslak kek ya da tiramisu bulaşmış kısır falan normalde mide bulandırabilir, bu tabakta bambaşka bi şeye dönüşüyor..o ev yapımı pasta aynı tabaktaki diğer öğelere bulaşınca inanılmaz bir lezzet katıyor. normalde karman çorman sevmem ama gün tabağının ayrı bir aurası var![]()
Hayır yemeklerinde pilav, çorba, helva ve ayran birleşincede çok ayrı bir şey ortaya çıkıyor. Saçma bir şekilde lezzetli oluyor.aasgnhuas evet, ıslak kek ya da tiramisu bulaşmış kısır falan normalde mide bulandırabilir, bu tabakta bambaşka bi şeye dönüşüyor..
Fotodaki gün tabağını görünce çocukluğumu hatırladım. İlkokuldayken okuldan gelince o gün babannemin günüyse hemen üsta kata onlara çıkardım, ohhh miss gibi gün tabağı, keşke her gün gün olsa da gün tabağı yesek derdim.sağ kolumda 2 bileklik, 4 tane de toplam küpe takıyorum (yaş 37)
![]()
olsun, bu adama tutumum net;Adam sevimsiz olabilir, hoşlanmayabilirsiniz ama bu videoda söylediği şeyler genellikle doğru. Yorumlarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
bende takıyorum olm küpeHaydaa ben bi ara küpe takıyordum oldu mu simdi
abi sanırım haklısınBiraz yobazca olmadı mı?![]()
85 kilolara çıktım biraz daha gidersek göbek reis olacamsağ kolumda 2 bileklik, 4 tane de toplam küpe takıyorum (yaş 37)
![]()
Son yükselişten sonra parayı vurdunuz hocam.Benim 30 yıldır küpem var, belki daha fazladır. Altın hem de.![]()
bende takıyorum olm küpegerçi 8 yıldır çok üşeniyorum tıkandılar sanırım hiç takmadım
abi sanırım haklısın
85 kilolara çıktım biraz daha gidersek göbek reis olacamsarmanın yanındaki ney ki benim anam hiç yapmıyor ondan
![]()
Adam motosiklet güzel dese forumun adı değişecek. O derece sevilmiyorKonuyu kanal adı vermeden sadece istatik olarak açsam daha verimli olacakmış
ortak kötü iyidir, insanları bir araya getirir eğer olmasaydı içimizdeki enerjiyi nereye kusacaktık birbirimizi yerdikAdam motosiklet güzel dese forumun adı değişecek. O derece sevilmiyor![]()