Motopixelin satış istatiği verileri üzerine videosu

Motosikleti
Triumph Trident 660
MOTOPİXSELİ SEVMİYORUMCUMLAR GELMEDEN.
2025 yılında yüzde 30-35(2024 yılı için 1 milyon civarı. 2025 için 800 bin kusürlerde). oranında düşüş olduğu gözüküyor, çünki millet yatırım yapmayı bıraktı ve bu camia biraz kendi içinde bölündü gibi ,kanallar genellikle yüksek cc motosikletleri inceliyor ama satışlar hep 125 cc satan markalardan ibaret yıl olarak zaten hep böylede en azından 2023-24 yıllarında genel bir artış vardı.
İnsanlar satıs sonrasını çok umursamıyor gibi çünki servisinden memnun olunmayan markalar adet olarak geçmiş yılların istatistiğini çok azı geçmiş veya düşükta olsa koruyor, çünki kimse gidipte zaten insanların gözünde fikindirik olan bir maddeye araba fiyatı veya yarısı kadar para ödemek istemiyor ki bu markaların bazılarının yedek servisi ,satış sonrası muhabbetleri az veya güven duygusu muallakta ama fiyatlara bakınca belirli standartları yakalayan markalar ile birbirine yakın bu distribütörler neyin kafasını yaşıyor ,zaten videodada eleştiri genellikle yönetime. Fiyatı uygun olan bazı markalarında tarz veya servis sorunları var zaten tarza genel olarak az hitap ettiği için satış olarak düşük.
Şunu da fark ettim ki yıllarca öğretilen "çinliden uzak durun" algısı kimsenin umrunda değil,çünki adamın cebinde ya parası yok ya da ihtiyacı yok çünki değer algısı olarak çok ehemmiyetli bir araç değil,statiklerde türkiyede motosiklet piyasası çin grubunun elinde ve gelen vergiler ile çinliler önde gelmeye devam edecek gibi, parası olanda hondadan şaşmaz güvenli liman. Bunların içinde dahil olmayan kullanıcı ve markalar ilişkisi tamamiyle bir fantazi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu adam geçmişte Oktay Motor'dan deneme ya da işbirliği amaçlı Zontes alıp videosunda "bastım parayı, satın aldım" diyen adam.

"Allah bir" de dese ben bu herifi sevmiyorum, izlemiyorum, dediklerini sallamıyorum.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu adam geçmişte Oktay Motor'dan deneme ya da işbirliği amaçlı Zontes alıp videosunda "bastım parayı, satın aldım" diyen adam.

"Allah bir" de dese ben bu herifi sevmiyorum, izlemiyorum, dediklerini sallamıyorum.
Hala zontesin iyi yerlerde olduğunu söylüyor ve veri olarak zontes gecen yıla göre artış yapmış bunun bir etkiside bi ara bu arada zontesi savunan biri vardı kesin o 😁

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben de çevreye ve takipçilerine olan tutumundan sevmiyorum. Eleştiriye gelemiyor, millete sallıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bi motosiklet kanalının 50binden fazla abonesi varsa o kanaldan hayır gelmez

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben de çevreye ve takipçilerine olan tutumundan sevmiyorum. Eleştiriye gelemiyor, millete sallıyor.
Forum zaten bu adamı sevmiyor daha önce açtığım başlıklardan biliyorum, ama adamı boşverin konu içeriğine odaklansak daha keyifli bir sohbet olur.

Kendisi de bir videosunda savunma olarak açık açık söylüyor ben para için yapıyorum diye. Zamanında millete rs7 scooter alırdı hepsi dağıldı baya okuyup üflemişlerdi bu arkadaşı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forum zaten bu adamı sevmiyor daha önce açtığım başlıklardan biliyorum, ama adamı boşverin konu içeriğine odaklansak daha keyifli bir sohbet olur.
Sözünün güvenirliği olmayan adam ne anlatırsa anlatsın.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hala zontesin iyi yerlerde olduğunu söylüyor ve veri olarak zontes gecen yıla göre artış yapmış bunun bir etkiside bi ara bu arada zontesi savunan biri vardı kesin o 😁
Bir yerde(nerede tam hatırlamıyorum ama bu forumda değil) zontesin ispanyada satış anlamında çok büyük artış gösterdiğini ve bir çok markayı geçtiğini okumuştum. Acaba gerçekten geliyorlar mı diye sordum kendi kendime. Acaba erdost haklı mıydı? Kimse de meydan okumasına cevap vermediği için frenleri bmw gsten daha iyi mi değil mi bilmiyoruz ki 🤷‍♂️

Motosikleti
Triumph Trident 660
bi motosiklet kanalının 50binden fazla abonesi varsa o kanaldan hayır gelmez
Düşük izlenenler genelde uzun süre inceleme çekenler, fazla izlenenler aksiyon, beni artık hiçbiri sarmıyorda, düşük izleme olanlarının bir sebebi izleyicinin elinde somut veri hissiyat olarak bulunmadığı için soyutlastırıyor o da keyfi düşürüyor, sürmediğim tatmadığım bir motosiklet incelemesinde (ilgi alanı motosiklet olanlar için, almaya ya da bilgi amaçlı izleyen için değil) adam bana istediği kadar şöyle böyle desin ben hem muuhabbete dahil olamıyorum,olma imkanım olsada bi fikrim olamaz.
Yüksek izlenen ise işin icinde gazlama romantizmi var onlarda bitiyor ama yine de izleniyor.

Bir yerde(nerede tam hatırlamıyorum ama bu forumda değil) zontesin ispanyada satış anlamında çok büyük artış gösterdiğini ve bir çok markayı geçtiğini okumuştum. Acaba gerçekten geliyorlar mı diye sordum kendi kendime. Acaba erdost haklı mıydı? Kimse de meydan okumasına cevap vermediği için frenleri bmw gsten daha iyi mi değil mi bilmiyoruz ki 🤷‍♂️
Adam kendisine muhalif olanları davet bile etmişti oysa ki😃

Kendisi de bir videosunda savunma olarak açık açık söylüyor ben para için yapıyorum diye. Zamanında millete rs7 scooter alırdı hepsi dağıldı baya okuyup üflemişlerdi bu arkadaşı.

Sözünün güvenirliği olmayan adam ne anlatırsa anlatsın.
Bu arada veriler tuik istatiksel verileri.

Motosikleti
Dominar D250
Sevmiyorum, videoyu da izlemedim çünkü verdiği bilgiler bana bir anlam ifade etmeyecek. İlk zamanlarımda videoları sürekli çıktığı için izlemiştim ama bir yerden sonra buram buram reklam kokmaya başlamıştı, forumda da eleştirileri görünce demekki hata bende değilmiş dedim.

Ama asıl izlememe nedenim görünüş ve konuşma tarzı olarak kendisine siyaset uzmanı diyen birine aşırı benzemesinden kaynaklı. Gördükçe küfredesim geliyor.

YouTube üzerinde belirli izleyiciye ulaşıp meslek olarak yapan her kişi halktan kopuk bunu anlamak kabullenmek gerekiyor. En samimi dediğiniz adam bile içerik izleme kasmak için takla attığı için empati yoksunu oluyorlar. Ben daha samimi olanları görüyorum ama onlar YouTube üzerinden para kazanmak değil de tek motoru olan izlenmesi az takipçisi 10 bin altında olan, motorunu tanıtan samimi abi niteliğinde kanallar mevcut onlar da olmasa bu reklamcılara kalacaktık.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Motosiklet satış istatistikleri ile ilgili dikkatimi çeken bir şey var. Bajaj ülkemizde hatırı sayılır adetlerde motosiklet satıyor. Ne hikmetse satış istatistiklerinde yer almak istemiyor. Geçmiş yıllardaki satış istatistiklerini paylaşan veya yorumlayan videolarda da aynı şekilde.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motosiklet satış istatistikleri ile ilgili dikkatimi çeken bir şey var. Bajaj ülkemizde hatırı sayılır adetlerde motosiklet satıyor. Ne hikmetse satış istatistiklerinde yer almak istemiyor. Geçmiş yıllardaki satış istatistiklerini paylaşan veya yorumlayan videolarda da aynı şekilde.
Önceki videolarında da belirtiyordu, bajajın katılmak istemediğini.

Kısaca beni onlarla karıştırmayın diyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Vergi ile ilgili bir konudur çok büyük ihtimal...

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Adam sevimsiz olabilir, hoşlanmayabilirsiniz ama bu videoda söylediği şeyler genellikle doğru. Yorumlarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Bu youtuberi de sevmiyorum. 100 boktanı da. İstatistiklerine de, verilerine de güvenmiyorum

Motosikleti
yok:(
koluna bileklik takan erkek annesiyle güne gitsin

• Haha
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar