MOTOMAX'mı Allah Düşümersin! (Daelim S2 250)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p4220046va0.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşınız sıfır aldığı bir motora nasıl garanti belgesi almamış çok ilginç...:silent: Ben bizzat servis bakımlarında bile kendim imzalatıyorum.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sitenin üyesi arkadaşım trattataa da sl150'si sayesinde motomaxdan bayağı bir çekmişti.ilk çıkışında bulduğu başarıyı bence motomax hazmedemedi ki uzun zamandır müşterilerine bu şekilde davranıyor.artık ben mondialin bile motomax dan daha iyi olduğunu düşünmeye başladım.en azından cebinden daha az para çıkıyor.
adli makam konusunda ise www.sikayetvar.com ve tüketici derneklerine başvur ilk önce ama şahsen motomax'ın pek tınlayacağını zannetmiyorum.
klasik türk mantıklı bir şirket oldular, satana kadar en iyi sensin...
sonrası malum...

İkinci el alacak birisi içindeki parcalar kymco. Onun için kymco servisine götürüp bakım yaptırırım diyordu. Ne derece doğru bilmem.

mondial matomax dan kat kat daha iyi be Luxor. o "bile" si fazla.

mesela: benzinflitresi, motomax fiyati 74 euro (cok pahalı biliyorum ama siz bir aprilia ya sahibsiniz, dediler bide :pr: ) , F650 ile aynı olan parca BMW de 31 euro, almanyadan siparis edersen 16 euro.

haa bu ara, benzetmesi olmaz tabii, mondi de 7 lira :)

Biri bunu açıklasın hiçbişey anlamadım

Moderatörler duruma el atar heralde :silent:

ayk

mondial matomax dan kat kat daha iyi be Luxor. o "bile" si fazla.

mesela: benzinflitresi, motomax fiyati 74 euro (cok pahalı biliyorum ama siz bir aprilia ya sahibsiniz, dediler bide :pr: ) , F650 ile aynı olan parca BMW de 31 euro, almanyadan siparis edersen 16 euro.

haa bu ara, benzetmesi olmaz tabii, mondi de 7 lira :)

bu nası bi motormuş ole yaa 74 euro benzin filitresimi olur yuhhhhh ayıp milleti iyice keriz yerine koymaya başladılar

ya aslında olay baya bi döktürmüştüm By Mükemmel.. sonra dedim gerek yokmu acaba karalamıyım firmayıda dedim.. başlığı ve içeriği deiştim silemediğim için.. ama başlık değişmedi !

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aslında böyle bırakalım konuyu geyik mi olsun ne :mrgreen:

Eyong bölede bırakmıyalım ya.. fazla geyik olcak sonucta bi marka var başlıkta..

1-2 şey daha var ondan sonra yazdığım yazıyı tekrar gönderirim belki ama silemediğim için moto gp sonrası çektiğim bu resmi koydum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar