MOTOMAX-KEEWAY nerde? battı mı?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Göztepe Motomax Kapandı mı?

Bağdat caddesi ile sahil yolu arasındaki motomax, göztepe parkının yanındaki, kapandı galiba.İçerisini falan komple boşaltmışlar.neden ki acaba?gayet sıkı motorlar satıyorlardı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neden motomax fuarda yoktu

arkadaslar bır daelım kullanıcısı olarak motomaxın fuarda olmaması benı acayip işkillendirdi neler oluyor bisey mı oluyor yoksa ben kuruntu mu yapıyorum?

neden olacak keeway landcruser modelini 2 fuardır gösterip hala türkiyeye getiremediler utancından katılamamıştır. birde dikkat ettim motoguzzi markasını başkası fuara getirmiş onuda motomax getiriyodu sanırım türkiyeye battınımaga bunlar yoksa

Aprilia da Motomax'tan Ferco motor'a geçmiş... Kulağıma Motomax'ın bittiği gibi söylentiler de geldi... herhalde yavaş yavaş Motomax tarih oluyor, zaten gelişmeler de buna işaret ediyor...

benimde kulağıma motomax ın çinde üretim bandı kiralamak ya da fabrika ortaklığı gibi sözler geldi

bana kesın bı dılle bır ferco motor yetkılısı tarafından motomaxın topu dıktıgı solendı..
buyuzden moto guzzı ve aprıllıa ferco motora gectı..pıaggıo group un normalde polıtıkaları olmamasına karsın butun markalarını ferco motor bunyesıne vermıs..

yok arkadaşlar motomax artık pert o belli.. yoksa bu fuara ne den katılmadılar? ıvır zıvır bütün firmalar katıldı.. hatta geçen sene fuarın en büyük standlarından biri motomax'ındı bu sene adları bile yok.. zaten ayazağa daki yerlerini de kapadılar...

valla tüketicilerden cok tepki vardı motomax a karsı.. El altından motor satmaya calısıyo olabilirler..

Motomax firması duyduğum kadarıyla gümrükte uygulanan fon nedeni ile üretim kararı almış ve istanbul hadımköyde fabrika alarak nisan ortasında ise taşınarak yerli montaja geçeceklermiş. Keeway'lerin yanı sıra Motomax adı ile üretim yapılacakmış ve süpriz modeller nisan ortasında denklare edilecekmiş.
Fısıltı gazetesi sunar:p

Motomax nereye kayboldu bilen var mı? apprillia'yı da ferco'ya kaptırmışlar galiba...

Maslak ayazağdaki merkezini avcılar büyükcekmece tarafına taşıdı ve orda fabrika kurdu bildiğim kadarıyla.

Bu nasıl fabrika ise anlamadım. 5-6 aydır taşınma faslı bitmedi. Bir flaşör 6 ay beklenir mi ! Sattım bende motoru kurtuldum... Hükümette kabahatli, ruhsat veriyosun vergisini takır takır alıyosun ama bu adam bu kadar motor satıyo tüketiciye karşı sorumluluklarını yerine getiriyomu hiç bakmıyosun. 50 yere başvurdum sonuç çıkmadı... Lanet olsun dedim çok sevdiğim motorumu sattım.

Sözde Garanti kapsamında olan parçalar için bu kadar beklediğimize göre BATTI, veya su alıyor, az sonra batacak:mrgreen:

ben kinroad marka motosiklet aldım aldıkdan yaklaşık 6 ay sonra firma (sözde) battı neyseki çelik crown150'ninparçaları hemen hemen uyuyor oradan takviye ediyorum devletin buna bir çare bulması lazımdı isteyen kendi markasını vuruyor aynı motosiklete ve kar elde ettikden sonrada battım diyerek çıkıyor yedek parça vb. sorumluluğundan :farao:

Evt sevgılı dostlarr bende motomax bayısınden keeway sl150 sordum o motor elımızde kalmadı dedı dedım sipariş uzerıne getırırmısınız dedım bılmıorum telefon açmamız lazım o model eskısı gıbı satılmadıgından gerı alıorlar dedı bızde de sadece yamaha ve kanunı tıpii motor satıoruz motomax eskısı gıbı tutulmuor alanlarda fazla memnun degıl dedıler . Bişeylerın oldugu kesın ama bende ççöözemedımm

arkdaşlar bende motomax arn 150 almayı düşünüyoum önerirmisiniz ne dersiniz alıyım mı ama soğutması yok benim o yüzden kafam karışıyo ve ne yapcamı bilmiyorum...

Macar sertifikalı,çinde montajlanan Keeway'İN CE belgesi ile tüm dünya pazarında pastada pay sahibi olmasına bakılırsa çinlilerin en iyisi olduğunu kabul edebiliriz. ARN-FOCUS scooter olarak,sl150 ve supershadow 250 chooper olarak Motomax'ın Türkiye pazarındaki en fazla sattığı ve kullanıcılarının sağlamlık açısından pek şikayetlerinin duyulmadığı modellerdir.Motomax ve birçok bayide bu ürünler kalmadığından karalama kampanyalarına prim vermeyiniz derim. Özellikle sl 150 bu net sayfalarında en çok yazılan,okunan ve kullanıcılarının birbirine bağlı olduğu bilinir.
Benim bildiğim ptt bile 10000 adet motorunu keeway tercih etti. Pazara bu kadar yayılıpta,bu bollukta özellikle tercih edilen olmak öyle kolay iş değil arkadaşlar. İşlerin hukuk boyutuna bakarsanız, zaten yeterince sattık kapatıyoruz dedirtmezler :)
Benim bildiğim,Motomax Keeway'in çok tutulan modellerini İstanbulda üretim talebinde bulunmuştu. (Amaç daha çok kazanç). Macar Keeway bu konuda izin vermeyince,fan klübü tutan çinli raptora rota çevrildi. Türkiyede montaj izni de alınınca fiziki şartların daha uygun olduğu büyükçekmece tarafına taşınıldı. Bu haber 2. el raptor satışlarında patlamaya sebep oldu.(önceki firma ithalatı keser de parça teminatı ve garanti sürecinde krizler yaşanırmı diye!)
Sonuç olarak gelişmeleri hep beraber izliyoruz. :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar