Motokurye Olmak & Olmamak

Aranıza katılmaktan onur duydum. Bir motokurye olarak aranıza katıldığımı söylemek istiyorum. Çünkü bu meslekle ilgili sorularınız olursa yanıtlamaya çalışacağımı bilmenizi istiyorum.Arasıra sizlerin yazdıklarınızada misafir olmaya çalışacağım. saygılar...

hoşgeldin sana soracağım çok fazla soru var işallah yarımcı olursun:rendeer: :wiinkk:

hosgeldın bende 99 yılında kuryelık yapmıstım zevklı oldugu kadar yorucu ve streslı bı iş

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin:rendeer: . Allah yardımcınız olsun. Hele karda kışta

Hoş geldin aramıza dostum....

Kar kış demeden motor üzerinden hiç inmiyorsunuz bu durumda cokda olaylarla karsılasıyorsunuz. En çok canınızı sıkan problemler nedir trafikte karşılaştıgınız. Gerek Trafik polisleri olsun gerek sürücüler olsun bunları merak ediyorum....

hoşgeldin insanın sevdiği işi yapması ne kadar güzel.
kuryelik benim de yapmayı düşündüğüm mesleklerden biri.zorluğunu kısa bir dönem yollardan ekmek yiyen biri olarak(araba ile) az çok tahmin ediyorum.benim asıl merak etti-ğim maddiyat ve üçretlendirme.yani genelde iş başına prim mi var yoksa sabit maaş ve sigorta var mı;?

Eyvallah

:p
Akira' Alıntı:
Hoşgeldin:rendeer: . Allah yardımcınız olsun. Hele karda kışta
Hassasiyetin için saol dostum naapcan gülü seven katlanır ayrıca tüm hoşgeldin diyen arkadaşlara da selam ederim: Hoşbulduk...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar