Motokurt ve Kabataşlının Seyehati-4

İŞTE MARMARİS

MOTOKURT ABİNİN KAYIN BİRADERİ KÖYCEGİZ SİEMENS BAYİSİ GÖKHAN GÜLER KAMP YERİNDE ONLARI YALNIZ BIRAKMAMIŞ VE HER AKŞAM GELEREK HOŞ SOHBETLERDE BULUNMUŞTUR . İLGİ ALAKASI VE HOŞ SOHBETİ İÇİN KABATAŞLI ADINA ÇOK TŞK EDİYORUM.

TAVŞANI GÖZÜNE KESTİRMİŞ

35lik kara efe hemen gozume carpti :)) guzel gezi ellerinize saglik .

Ooohhhh,abilerimin keyfine bak,allah içinize sindirsin,inşallah bidahakini beraber yaparız.:cat::rendeer:

Bu arada Motokurt abi
ilk bakıma ne kadar verdiniz acaba
Bende yükselişten yaptıracağım için merak ettim
şimdilik bir problem yarattımı

Bu arada Motokurt abi
ilk bakıma ne kadar verdiniz acaba
Bende yükselişten yaptıracağım için merak ettim
şimdilik bir problem yarattımı

Bin km de sadece bir yağ değişimi oldu tek silindirli olduğu için sanırım yağ filtresi yok sadece yağ değişimine 55 tl verdim :cat:

ohh abi gezin valla en iyisini yapıyosunuz:cat:

Motor kullananlar hep genç kalır hem bedeni hem ruhu:rendeer:

1-2-3-4 serileri gayet hoşuma gitti :) resimleri büyük bir zevkle tekrar tekrar izledim ..

Bende 2012 Mayıs'ta ehliyeti alıyorum. Forumda şuan kararsız kaldığım bir konu vardı.. Scooter mı SS mi diye.. ''SS'' --> Motokurt abi sayesinde seçmiş bulunmaktayım..

Kesinlikle CBR250R diyorum ve çanta takmayı düşünüyordum, yakışmış.. takacağım =)

artık kıskanmaya başladım sizi bende yurtdışı turuna çıktığım zaman imrendireceğim sizi :) tabi o tur bu yaz da olabilir 10 yıl sonrada :)

çok geziyonuz valla :)
Bize ne oldu anlayamadım,bir türlü biraraya gelip bir gezi gerçekleştiremedik, bu benzin fiyatlarıyla sanırım uzun buylu gezilere veda edeceğiz,olacak iş değil bir litre benzin neredeyse 5 tl gelde gez.Yurt dışı gezi yapmak çok daha mantıklı hale geldi.

Bize ne oldu anlayamadım,bir türlü biraraya gelip bir gezi gerçekleştiremedik, bu benzin fiyatlarıyla sanırım uzun buylu gezilere veda edeceğiz,olacak iş değil bir litre benzin neredeyse 5 tl gelde gez.Yurt dışı gezi yapmak çok daha mantıklı hale geldi.

Kabataşlı çok haklısın ama yapacak bir şey yok :pr:, sende transalp 650 yi bırakıp 250 cc bir şeyler bakacaksın :cherry:.yada motoruna lpg taktıracaksın:flower::cat:

Erhan bey'e katılıyorum,motoru değiştirde havalar ısınıyor şu Karadeniz işine başlayalım.

Benzin harbiden 5 liraya ulaştı aslında şu gezi olayını biraz sınır şehirlerine doğrumu yapsak kilis hatay taraflarına falan hem 3tl ye benzinde buluruz oralarda :)

:( benim hatun tek basıma, motorumda iki kişiyle geziye cıkmama izin vermiyor.. motoru degistircem sanırım.. bu ne yaman çelişki böyle bilemedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar