belki gavuristanda yaşıyodur abisite güvenilir de, ben şahsen alışveriş yaptım da; ama ne siparişi verecen?
gümrük politikalarından haberin yok galiba?
öyle olsa bizim burdaki fiyatlarla neden karşılaştırsın? ordan alır geçer, kim n'apsın türkiye'deki fiyatı..belki gavuristanda yaşıyodur abi
turkmotosiklet.com
Almanya'da Lois diye bir mağaza var, oraya geçen Ocak ayında sömestr tatilinde gitiğimizde gitmiştik, o zamanlar bizde 35bin lira olan shoei neotec 3 kask 610 euroydu. dönüşte bagaj hakkımız çok olmadığı için kask almadık ama abus disk kilidi, noco genius2 akü şarj aleti, hanıma mont ve korumalı pantalon falan bir kısım ekipmanları aldık, tax free formu da doldurdular havalimanından kdv kadar parasını iade aldık bir de.Bende sjmdi bu siteye bakıyordum eldiven alayım derken ne noktaya geldim buyurun
Almak istediğim ürünler ve TR fiyat karşılaştırması
AGV K6 S SLASHCUT
motoin.de 15.950 TL
AGV K6 S Slashcut, Integralhelm - motoin.de
AGV K6 S Slashcut, Integralhelm jetzt günstig für nur 590,00 EUR im motoin Online-Shop kaufen.www.motoin.de
Türkiye fiyatı: 25.900 TL
Agv K6 S Kask Mplk Slashcut Blk Mavi Kırmızı
turkmotosiklet.com
Alpinestars dusk airflow
motoin.de 15.650
Alpinestars Dusk Airflow, Lederjacke perforiert - motoin.de
Alpinestars Dusk Airflow, Lederjacke perforiert jetzt günstig für nur 430,90 EUR im motoin Online-Shop kaufen.www.motoin.de
Türkiye fiyatı: 35.600
![]()
Alpinestars Dusk Airflow Korumalı Deri Motosiklet Montu Siyah / Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars Dusk Airflow Korumalı Deri Motosiklet Montu Siyah / Kırmızı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Deri Montlarwww.motomax.com.tr
Alpinestars Compass pro
motoin.de 8.150 tl
Alpinestars Compass Pro, Jeans - motoin.de
Alpinestars Compass Pro, Jeans jetzt günstig für nur 220,47 EUR im motoin Online-Shop kaufen.www.motoin.de
Türkiye fiyatı: 31.110 tl
Aynısı burada bulamadım yakın bir model ekledim
Alpinestars CR-X DRYSTAR
motoin.de 6.300 Tl
Alpinestars CR-X, Schuhe Drystar - motoin.de
Alpinestars CR-X, Schuhe Drystar jetzt günstig für nur 143,90 EUR im motoin Online-Shop kaufen.www.motoin.de
Türkiye fiyatı: 12.690 TL
![]()
Alpinestars CR-X DryStar Korumalı Motosiklet Botu Kırmızı / Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars CR-X DryStar Korumalı Motosiklet Botu Kırmızı / Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: 3 Mevsim Botlarwww.motomax.com.tr
Danaise tempest2 D-Dry
motoin.de 3.700 Tl
Dainese Tempest 2, Handschuhe D-Dry lang - motoin.de
Dainese Tempest 2, Handschuhe D-Dry lang jetzt günstig für nur 129,95 EUR im motoin Online-Shop kaufen.www.motoin.de
Türkiye fiyatı: 7.000 Tl
![]()
Dainese Tempest 2 D-Dry Kadın Motosiklet Eldiveni Siyah
Dainese Tempest 2 D-Dry Kadın Motosiklet Eldiveni Siyah, Siparişinizi Hemen Verin. Vade Farksız 6 Taksit fırsatıyla motoruma.com'dawww.motoruma.com
Alpinestars HT-7 Heat Tech
motoin.de 13.700 Tl
Alpinestars HT-7 Heat Tech, Handschuhe beheizt - motoin.de
Alpinestars HT-7 Heat Tech, Handschuhe beheizt jetzt günstig für nur 369,95 EUR im motoin Online-Shop kaufen.www.motoin.de
Türkiye fiyatı:23.500 tl
![]()
ALPINESTARS 3523922-10-M HT-7 Heat Tech Drystar® Gloves - Black - Medium 8059175930096| eBay
Find many great new & used options and get the best deals for ALPINESTARS 3523922-10-M HT-7 Heat Tech Drystar® Gloves - Black - Medium at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Toplamları şu şekil oldu
Motoin.de : 63.400 tl
Ucak : 18.000 tl (gidiş dönüş)
Vize: 6.750 tl
Toplam: 88.150 tl
Türkiye toplam: 136.000 tl
Toplam kar 48.000 tl ve bir ülke görücem sabah git akşam gel
Bugun arkadaşımla konuştum oda selanikten alırız dedi baharda bir tur planlıyorum bakalım ekipmanlar yeni ama çeşit olsun diye alıcamAlmanya'da Lois diye bir mağaza var, oraya geçen Ocak ayında sömestr tatilinde gitiğimizde gitmiştik, o zamanlar bizde 35bin lira olan shoei neotec 3 kask 610 euroydu. dönüşte bagaj hakkımız çok olmadığı için kask almadık ama abus disk kilidi, noco genius2 akü şarj aleti, hanıma mont ve korumalı pantalon falan bir kısım ekipmanları aldık, tax free formu da doldurdular havalimanından kdv kadar parasını iade aldık bir de.
Yine yunanistanda Selanikte iki tane büyükçene ekipman mağazası var, hanıma kask ve bot lazımdı, benim kaskım ve botlarım da eskimişti, buradan almak yerine arabayla 500km yol gidelim, selanikten alalım demiştik, bir gece 100 euro otel parası, 65 euro iki kişi akşam mekanda masayı kalamar falan herşeyle donatılmış uzo falan olan yemek parası harcamış hem de gezmiş olduk, dönüşte ipsaladan tax free iadesi 160 euro ona gitti, zaten iki kask iki bot alırken baştan kara geçmiştik. Yurtdışına çıkabilen vizesi olan buradan almasına gerek yok.
Selanikte birbirine 200m uzaklıkta iki tane mağaza vardı, birinden iki tane shoei kask aldık, ötekinden forma adventure bot aldık 2 tane. Mağazalar Türkiyeden müşteriye alışmışlar, biz gittiğimizde içeride 3-4 Türk müşteri daha vardı. Esnaflıkları güzel.Bugun arkadaşımla konuştum oda selanikten alırız dedi baharda bir tur planlıyorum bakalım ekipmanlar yeni ama çeşit olsun diye alıcam
Ben motomarketteyken orada rastladığım goldwing ve GS ile gelmiş türk müşteriler vardı, ekipman alıp Adriyatik kıyısına devam edip feribotla italya'ya geçeceğiz demişlerdi. Bagaj dertleri yok tabi.Plan netleşsin sende daha tavsiye alirim hocam tabi bizim plan motorlarla gitmek bakalım işleyiş nasil bilmiyorum