Motoin.de Güvenilir mi?

Bu siteyi buldum ve bizim ülkemize göre gerçekten çok uygun fiyatli ürünleri var ama güvenilir mi değil mi bilemedim alan var mı acaba?

site güvenilir de, ben şahsen alışveriş yaptım da; ama ne siparişi verecen?

gümrük politikalarından haberin yok galiba?

Bende sjmdi bu siteye bakıyordum eldiven alayım derken ne noktaya geldim buyurun
Almak istediğim ürünler ve TR fiyat karşılaştırması

AGV K6 S SLASHCUT

motoin.de 15.950 TL

Türkiye fiyatı: 25.900 TL

Alpinestars dusk airflow

motoin.de 15.650

Türkiye fiyatı: 35.600

Alpinestars Compass pro

motoin.de 8.150 tl

Türkiye fiyatı: 31.110 tl
Aynısı burada bulamadım yakın bir model ekledim

Alpinestars CR-X DRYSTAR

motoin.de 6.300 Tl

Türkiye fiyatı: 12.690 TL

Danaise tempest2 D-Dry

motoin.de 3.700 Tl

Türkiye fiyatı: 7.000 Tl

Alpinestars HT-7 Heat Tech

motoin.de 13.700 Tl

Türkiye fiyatı:23.500 tl

Toplamları şu şekil oldu

Motoin.de : 63.400 tl
Ucak : 18.000 tl (gidiş dönüş)
Vize: 6.750 tl
Toplam: 88.150 tl

Türkiye toplam: 136.000 tl

Toplam kar 48.000 tl ve bir ülke görücem sabah git akşam gel

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende sjmdi bu siteye bakıyordum eldiven alayım derken ne noktaya geldim buyurun
Almak istediğim ürünler ve TR fiyat karşılaştırması

AGV K6 S SLASHCUT

motoin.de 15.950 TL

Türkiye fiyatı: 25.900 TL

Alpinestars dusk airflow

motoin.de 15.650

Türkiye fiyatı: 35.600

Alpinestars Compass pro

motoin.de 8.150 tl

Türkiye fiyatı: 31.110 tl
Aynısı burada bulamadım yakın bir model ekledim

Alpinestars CR-X DRYSTAR

motoin.de 6.300 Tl

Türkiye fiyatı: 12.690 TL

Danaise tempest2 D-Dry

motoin.de 3.700 Tl

Türkiye fiyatı: 7.000 Tl

Alpinestars HT-7 Heat Tech

motoin.de 13.700 Tl

Türkiye fiyatı:23.500 tl

Toplamları şu şekil oldu

Motoin.de : 63.400 tl
Ucak : 18.000 tl (gidiş dönüş)
Vize: 6.750 tl
Toplam: 88.150 tl

Türkiye toplam: 136.000 tl

Toplam kar 48.000 tl ve bir ülke görücem sabah git akşam gel
Almanya'da Lois diye bir mağaza var, oraya geçen Ocak ayında sömestr tatilinde gitiğimizde gitmiştik, o zamanlar bizde 35bin lira olan shoei neotec 3 kask 610 euroydu. dönüşte bagaj hakkımız çok olmadığı için kask almadık ama abus disk kilidi, noco genius2 akü şarj aleti, hanıma mont ve korumalı pantalon falan bir kısım ekipmanları aldık, tax free formu da doldurdular havalimanından kdv kadar parasını iade aldık bir de.

Yine yunanistanda Selanikte iki tane büyükçene ekipman mağazası var, hanıma kask ve bot lazımdı, benim kaskım ve botlarım da eskimişti, buradan almak yerine arabayla 500km yol gidelim, selanikten alalım demiştik, bir gece 100 euro otel parası, 65 euro iki kişi akşam mekanda masayı kalamar falan herşeyle donatılmış uzo falan olan yemek parası harcamış hem de gezmiş olduk, dönüşte ipsaladan tax free iadesi 160 euro ona gitti, zaten iki kask iki bot alırken baştan kara geçmiştik. Yurtdışına çıkabilen vizesi olan buradan almasına gerek yok.

Almanya'da Lois diye bir mağaza var, oraya geçen Ocak ayında sömestr tatilinde gitiğimizde gitmiştik, o zamanlar bizde 35bin lira olan shoei neotec 3 kask 610 euroydu. dönüşte bagaj hakkımız çok olmadığı için kask almadık ama abus disk kilidi, noco genius2 akü şarj aleti, hanıma mont ve korumalı pantalon falan bir kısım ekipmanları aldık, tax free formu da doldurdular havalimanından kdv kadar parasını iade aldık bir de.

Yine yunanistanda Selanikte iki tane büyükçene ekipman mağazası var, hanıma kask ve bot lazımdı, benim kaskım ve botlarım da eskimişti, buradan almak yerine arabayla 500km yol gidelim, selanikten alalım demiştik, bir gece 100 euro otel parası, 65 euro iki kişi akşam mekanda masayı kalamar falan herşeyle donatılmış uzo falan olan yemek parası harcamış hem de gezmiş olduk, dönüşte ipsaladan tax free iadesi 160 euro ona gitti, zaten iki kask iki bot alırken baştan kara geçmiştik. Yurtdışına çıkabilen vizesi olan buradan almasına gerek yok.
Bugun arkadaşımla konuştum oda selanikten alırız dedi baharda bir tur planlıyorum bakalım ekipmanlar yeni ama çeşit olsun diye alıcam

Motosikleti
Bugun arkadaşımla konuştum oda selanikten alırız dedi baharda bir tur planlıyorum bakalım ekipmanlar yeni ama çeşit olsun diye alıcam
Selanikte birbirine 200m uzaklıkta iki tane mağaza vardı, birinden iki tane shoei kask aldık, ötekinden forma adventure bot aldık 2 tane. Mağazalar Türkiyeden müşteriye alışmışlar, biz gittiğimizde içeride 3-4 Türk müşteri daha vardı. Esnaflıkları güzel.
Yalnız cumartesileri erken kapatıyorlar. Papastavrou 15:00'da kapatıyormuş, biz 10dk öncesinde varmıştık, uzaktan geldik diye içeri aldılar, bizden sonra kepengleri kapattılar başka müteri almamışlardı. Motomarket mağazası da 16:00'da kapatıyormuş, ona da koştur koştur 10dk kala varmıştık. Erken gitmekte yolda oyalanmamakta fayda var. Biz Selanik'e varınca öğle yemeğini aradan çıkaralım dedik de geç kalmıştık.

Plan netleşsin sende daha tavsiye alirim hocam tabi bizim plan motorlarla gitmek bakalım işleyiş nasil bilmiyorum

Motosikleti
Plan netleşsin sende daha tavsiye alirim hocam tabi bizim plan motorlarla gitmek bakalım işleyiş nasil bilmiyorum
Ben motomarketteyken orada rastladığım goldwing ve GS ile gelmiş türk müşteriler vardı, ekipman alıp Adriyatik kıyısına devam edip feribotla italya'ya geçeceğiz demişlerdi. Bagaj dertleri yok tabi.
Forumda daha önce google maps linklerini paylaşmıştık onların. Web siteleri de var. gitmeden web sitelerinde bakıp hangisinde ne stokta var ona göre bakıp ona göre gitmiştik.

mağazaların linklerini paylaşayım:
https://www.motomarket-shop.gr/en

https://www.papastavroushops.gr/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar