MOTOGP'ye Gidiyoruz - 22 Nisan 2007 - MT Organizasyonu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet geldim istanbula bu gün Sırf yarıs için gene istanbuldayım bu sene de :queen: Fotoğraf makinasının pillerini sarj ediyorum 300 tane poz cekicem yarın dikkatli olun firikik vermeyin kaçırmam ona göre :queen:

Super Moderator
arkadaşlar yarın depolar dolu gelin gitceğimiz güzergahta benzinlik yok

gideceğimiz mesafe kaç km alper

bizim motorlar fazla benzin almıyor depolar küçük

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Millet Bana Yarına KASK Lazım Yedek kaskı olup getirene 1 Kutu Taze Afyon Lokumu hediyedir :queen:

Ben depoyu doldurdum..Motorumu Yıkkattım artcım naz yapıyor ama sanırım gelecez :queen:

cenk keskin istersen yarın sana kask satın alıp getireyim 45 ytl ye bizm burda sıfır. arkadaş motor parçacısı. ama marka falan değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
ÇAĞ Hocam sende 2 tane kask görür gibiyim artcın gelmezse bari kaskını getir bea :queen:

arkadaşlar tarifeden net olarak göremedim ama kadıköyden istanbul park a otobüs seferleri varmı

işimden dolayı gelemiyorum arkadaşlar şimdiden size bol eğlenceler.
vın vıııııııııııııınnn..

Super Moderator
Skullhunter' Alıntı:
Yarış günü piste otobus seferi vardır. Bilgiler aşağıda
otobusvf5.jpg
Koray nasıl göremedin?
Gayet belirgin yazıyor işte Kadıköy iskele önünden yarım saatte bir otobüs kalkacakmış.

sıralama turlarına gittim. 3 tane fazla biletim var 3 numaralı tribün bir de garantinin gold biletini kaptım. bendeki tribün-3 biletlerini isteyene verebilirim yarın bostancıda ben golddan seredicem :queen:

olcan ben yalovadan gelicem iskelede baktım kadıköy e sefer var gösteriyo fakat netten baktım yok abi nası gelcem ben nası daha yakın olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
hasanpinar hocam üzerimde 45 YTL kaska verebilecek ekstra bir nakitim yok malesef aslında fena fikirde demiyorsun ama bilmiyorum... İŞ Görür bişimi ? Nazi kaskımı Fotosu varmı ??

richy hocam bulusma noktasına getirsene biletleri biletsiz gelen arkadaşlar olabilir sahsen ben garanti bankasından alıcağım bilete güveniyorum su anda ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
mostwanted_57 görüşürük lokum yemeye gel yanıma yarın :) fazla kask varsa getirsene kafayı yicem kask bulamıyom gerci artcı olacak motorda bulamadık daha ama olsun atlıcam birnin arkasına :queen:

Super Moderator
@CenkKeskin; birinin arkasına atlarken birinin de kaskını kap kafasından:p
Ben muhtemelen yarın sabah erkenden (8-9 gibi) pistte olacak şekilde gideceğim, eğer böyle olmaz da gruba katılabilirsem yanımda yedek kask bulundururum ama yine de bana güvenmeyin.

Bu akşam belli olursa ilk fırsatta yazmaya çalışacağım buraya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
olcan138 im moderatorum burayı takip ediyorum full bak 1 kutu lokum hedaye ederim sana olmadı erhan (skull) ile karsılasırsan onada bırakıver bea o beni görür yarın sabahdan Avrupa yakası bulusma noktasında olucam zaten 8-9 gibi orada olucam ben iletişim için cep numaram var Profil bilgisinde

Super Moderator
Ben gelsem de Anadolu yakası buluşma noktasından katılırım zaten:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar