MOTOGP'ye Gidiyoruz - 22 Nisan 2007 - MT Organizasyonu

Super Moderator
arkadaşlar listeyi tekrar güncelledim :cat:
bi kontrol ederseniz sevinirim:rendeer:
sword kardeş senin sorunu skull cevaplamış ben tekrar girmiyorum konuya
buluşma noktalarında gerekli düzenlemeler yapılcak geçen seneki gibi güvenli bi şekilde gideceğiz inş.:cat:

Ben pazar gunu gelıcem ama c.tesi gununden gıdecek olan varmı?

cunku ben ıkı gunde gıdecegım.

Artçıda alabılırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam afyondan gelen benim cumartesi sabahı istanbuldayım artcı alabilirsen irtibata gecelim ?

buyuk ıhtımalle alırım. c.tesı kesın haber verırım .çunku pazar gunu gelebılecek arkadasım olabılır ama ıkı motor gelecegımız ıcın buyuk ıhtımalle alırım.

e bene gelmek istiyorum ama motoru satınca şimdilik başkasıyla gelebilirim. aslında kimseyle de sözleşmedim. yakınlarda beni alabilecek bi arkadaş olursa sevinirim.

kimse bu arkadaşa bir el uzatmıycakmı :cat: :cat: :cat: benim gelip gelmeyeceğim cumartesi günü belli olucak :salut: :salut: :salut: yoksa ben yardımcı olurdum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tmama hocam saolasın kask varmıydı fazla ? ben arastırıcam gerci genede kaskım yok :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
moto gp ye tabıkı gelıyorum yanlız sunu soylemek ıstıyorum,yolda konvoymu yapıcaz yoksa onune gelen tek gaz cekıp gıdıcekmı?ben de cbf 150 varda.son hızım 120 km.:)

Ben ve bir arkadasimda motorlarimizla katilmayi planliyoruz. Dolmabahcede saatinde olacagiz lutfen listeye bizde ekleyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
konvoy olucak ama gruplara ayrılıcaz gene sanırım cc ye göre
MT den hizmet bitmiyor anadolu yakasında olucak arkadaşlar erken gelenler lokum partisini kaçırmasınlar ben AFyon lokumu getiriyom :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
super yaaa arkadaslar,gelıcegım ıcın cok mutlu oldum,yenı arkadaslar yenı dunya demek,alper cok tsk ederım.

Super Moderator
Son düzenleme:
moto gp ye tabıkı gelıyorum yanlız sunu soylemek ıstıyorum,yolda konvoymu yapıcaz yoksa onune gelen tek gaz cekıp gıdıcekmı?ben de cbf 150 varda.son hızım 120 km.:)

grup sürüşü ile ilgili linkleri mutlaka okumanı öneriyorum. MT gezilerinde gazlamak diye birşey olmaz önce emniyet :cat:

Bu sabah gidip kuponları vererek biletlerimi aldım. Öyle isteğinize göre tribün bileti vermiyorlar.. Sıradan şansınıza ne denk gelirse onu alıyorsunuz. Benim aldığım biletler Portatif Tribün TRB.3 biletleri idi.. Kuponları verip biletleri alma işini toplu yapmakta yarar var.

biletleri almak için gittiğin yerde çalışma saatlerini gördünmü bu konuda bilgilendirirmisin benddde yarın gidip almak istyiorum saat 15:00 itibariyle işten çıkıcam çalışma saatlerine yetişemezsem gitmiyeyim diyorum.

Öyle birşey yok sadece bugün gittiğimizde daha bilet verecekleri yer açılmamıştı adamlar yoktu biraz bekledik sonra biletix gişesindekiler yardımcı oldu aldık.. Ama yarın ve pazar günü gişeler 9 dan itibaren sürekli açık olacaktır.

akşam kapanış saatleri bellimi acaba?

adanadan geleceğim istanbul parka en yakın nasıl gidebilirim pazargünü için yardımcı olursanız memnun olurum
artçıda olabilirim selamlar 5352579603

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar