MotoGP: Stoner, Geride Kalmasını Lastiğe Bağladı

490516customxq8.jpg

Casey Stoner, arka lastiğinin zayıflamasının yarış içinde kendisini zorlamaktan alıkoyduğunu söyledi.

Son dünya şampiyonu, kalkışta liderliği ele geçirdi ama sonrasında kırmızı bayraklar sallanıp yarış bitene kadar 4.lüğe kadar düştü.

Stoner: "4.lükle asla tatmin olmayacağım ama bu şartlarda daha fazla zorlamak aptallık olacaktı ve bunu yapmamak doğru karardı"

"İyi bir kalkış yaptım ama çabucak güvenimi kaybettim. Çünkü arka lastik çabucak parçalanıyordu ve yarışı bitirdikleri zaman, tur zamanlarımı korumakta zorlanıyordum"

Takım patronu Livio Suppo, Stoner'in neden lastik sorunu ile karşılaştığından emin olmadığını söyledi ama sorunlara rağmen motoru 4. olarak sonuca götürdüğü için rahatladığını belirtti.

Suppo: "Casey için zor bir yarıştı ama makul bir sonuçla dönmek için azmini ve metanetini gösterdi."

Kaynak: Trf1.net

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bırak allasen lastikmiş.Oldum olası başarısızlıklarına bahane bulanlara gıcığımdır.Yeteri kadar iyi değildim.Bir dahaki yarışa daha iyi hazırlanıp çıkacağım falan dese nolur sanki ?

ahmet çakar:bak stoner biliyorum şuan forumu takip ediyosun:p ; doctor şampiyonluğa gidiyo bende doktorum:pr: nese daha uzatmayım:cherry::cherry:

Niye bu kadar kızdınız arkadaşlar :)

Geçen sezon da Rossi'den bolca duyuyorduk bunları.Sadece mt'ye çıkmıyordu (Elint daha o kadar aktif değildi :p ) Adam o kadar kızdı ki Michelin'den Bridgestone'a geçti.Bence demeçte anormal birşey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar