MotoGP pilotu Gibernau veda etti..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
494268rj8.jpg
Dünya motosiklet şampiyonasında uzun yıllar MOTO GP kategorisinde mücadele eden 34 yaşındaki İspanyol pilot Sete Gibernau, profesyonel sporu bıraktığını

MOTO GP'de 11 yıldır yarışan ve 2003 ve 2004 yıllarında 2 kez Dünya ikincisi olan İspanyol pilot, birçok firmadan devam etmesi için teklif aldığını, ancak bunları kabul etmediğini söyledi.

''Bu şekilde bırakmaktan gururluyum. Para için devam etmek beni mutlu etmez'' diyen Gibernau, yarış hayatı boyunca 9 kez birinciliğe ulaştı.

1645qb4.jpg

Kawasaki artık Eckl'sız..

Motorsiklet Dünyası'nın en heyecanlı yarışı olan MotoGP 2007 öncesi Japon ekibi Kawasaki sürpriz bir şekilde Takım şefi Harald Eckl ile yollarını ayrıdı.

Kawasaki'nin şimdiye kadar elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan ve Motorsiklet camiasının duayenlerinden olarak kabul edilen Alman Eckl sözleşmesinin zamansız fesh edilmesinden yakındı.

Eckl: " Bana bunu sezonun başlamasına az bir zaman kala söylediler, şimdi 2007 için kiminle anlaşabilirim ki, bu yıl geçti. Artık 2008 yılında yeni bir görevle pistlere dönmeye çalışacağım" dedi.

Son düzenleme:
severdim gibernau'yu :)
bide kawasaki nini motogp de ne başarısı var ben hatırlamıyorum bilgisiz de olabilirim tabi! bilen biri yazabilir mi?yai bu eckl ne kazandırmış kawasakiye.

İyi pilottu güzel kullanırdı. Rossi'den tırsardı :mrgreen:

Ben bu adamın cesaretine hastaydım ama şanssızlıklarla boğuştu adam sürekli. Hele Rossiyle yarıştığı dönemde Honda kullanırken Finish çizgisine 100 metre kala motor arıza verdi. Adam kahroldu. Bence doğru karar zamanında bırakmış :cherry:

İyi pilottu güzel kullanırdı. Rossi'den tırsardı :mrgreen:

Ben bu adamın cesaretine hastaydım ama şanssızlıklarla boğuştu adam sürekli. Hele Rossiyle yarıştığı dönemde Honda kullanırken Finish çizgisine 100 metre kala motor arıza verdi. Adam kahroldu. Bence doğru karar zamanında bırakmış :cherry:

bence de doğru zaman, alttan gelenler felaket, artık onlar ile rekabet etme şansı kalmadı, para için de madara olmak istemiyor demek ki.........

kawa konusunda katılıyorum sana trenox, bu büyük başarılar ne ben de çok merak ettim, bilen var mı ? genelde ilk 10 da bile görünmeyen bir marka pilotlar katagorisinde ki bence hiç yakışmıyor ismine, aynı suzuki gibi, herhalde mantık moto gp'de adımız geçsin yeter şeklinde

Oysaki ülkemizde en çok kawasaki bilinir, racing tipindeki motorlar, bilmeyenler tarafından hep kawa diye adlandırılır.:p
Ayrıca ducatiler bu sene tamda toparlanmaya başlamıştı:salut:

piyasada daha racing yokken zzr'ler dolaşıyordu.bilinçsiz kullanıcı ve servislerinin olmaması sonucunda bunların çoğunda sorunlar çıktı haliyle adam gibi yapılamadı. bugün kawasaki iyi değildir diyenler de bundan dolayı kötülemişlerdir.
inkar etmemek lazım altında ne olursa olsun herkesin gönlünde kawasaki yatar. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar