Motogezi 7. (İğneada,beğendik,Sınır)

Ben Kırklarelinde oturuyorum Daha Ada'ya motorla gitmek kismet olmadı. Sana helal olsun ustad :)

Abicim 10 numara gezi olmuş. Sağol valla senin sayende görüyoruz farklı yerleri. :)

Bu arada domatesler müthiş :)

Böyle beğenenler oldukça,bende paylaştıkça daha çok hoşuma gidiyor,sende sağolasın
Geçen sene yurtdışından getirtmiştim tohumları,ufak olmalarına rağmen tam bir domates tadı vardı,ama toplaması:pale:
Bu senekiler daha değişik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Ben Kırklarelinde oturuyorum Daha Ada'ya motorla gitmek kismet olmadı. Sana helal olsun ustad :)

Yanı başındasın oysa :)
Kofçazdan çık Kocayazı,Kula,Çağlayık,Karadere,Armağan,Armutveren,Sarpdere,Gökyaka,Balaban,Demirköy,İğneada :sunny:

Motor için iyi bir tur,bu turu yaparsan birdaha hiçbirşeyden çekinmezsin :)

Abi nasıl beğenmeyelim, anlatım nefis, fotoğraflarda nefis, gezdiğin doğa, berrak akarsu, yemyeşil ormanın göbeği...

Muhteşem gezi olmuş, aktaran parmakların dert görmesin, göz kapaklarım yarımdı yeminle içim açıldı :thumleft:

Abi nasıl beğenmeyelim, anlatım nefis, fotoğraflarda nefis, gezdiğin doğa, berrak akarsu, yemyeşil ormanın göbeği...

Muhteşem gezi olmuş, aktaran parmakların dert görmesin, göz kapaklarım yarımdı yeminle içim açıldı :thumleft:

Sanada teşekkür ederim,beğenmene sevindim
Havalar bayağı ısındı sayılır,kamplı geziler yapasım var bu sıralar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar