Motogezi 37

yine güzel bi gezi sizin sayenizde trakya bölgesini tanımış oluyoruz. teşekkürler paylaşım için.

Bu arada bende öğreniyorum,hepbirlikte :)
Teşekkürler Özcan abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Eskiyi çok seviyorum Savaş abi,ozellikle kerpiç evler
Yazdığın herşeyi merak ettim şimdi özellikle Çağlayık'ı
Ben Ahmetler tarafından gitmedim,kofçazı çıktıktan sonra sağdan gittim,akyazımıydı neydi oradan tutturduğum toprak yoldan gittim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Dostum oyuna gelmen iyi oluyor sayende bizde geziyoruz teşekkürler

Çok oyunageldim ama bundan sonra zor,sadece oyuna gelicem
escape2_1806196i.jpg

seni esefle kıskanıyorum hepsini gezdin trakyanın bize biryer bırakmadın.ellerine sağlık

dere kenarındaki yemek olayı fena olmuş :)

İyi oldu ama kışın izler izler keyf alırız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

seni esefle kıskanıyorum hepsini gezdin trakyanın bize biryer bırakmadın.ellerine sağlık

Bende ona üzülüyorum gezecek yer kalmadı
Kanat takıp birde yukarıdan görmek lazım :)
Teşekkürler

gky

Harika bir gezi ve rapor olmuş.Özellikle videoya bayıldım.Kameranızın marka modeli ve hangi programda videolarınızı düzenlediginizi paylaşabilirmisiniz ?

yine süper bir gezi,harika fotoğraflar.tebrikler.

İpsalada güzeldir şimdi ama özellikle sınır :silent:
Banada bir adet kart çıkarsak,kumandan salmıyor beni :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Harika bir gezi ve rapor olmuş.Özellikle videoya bayıldım.Kameranızın marka modeli ve hangi programda videolarınızı düzenlediginizi paylaşabilirmisiniz ?

Fotoğraf makinesi ile hem foto çekiyor hemde video kaydı yapıyorum,videolar genelde 1080,youtubeyede yüksek kalite yüklüyorum
FinePix HS50EXR
Programda Corel VideoStudio Pro X6
Bu arada teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

ben bu adama hastayım ya

Hangi adam :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
HARİKA YAHU :)
Bu gezileri gröünce, İstanbul'da ömrümüzü boşu boşuna tüketiyoruz diyorum :(

Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

HARİKA YAHU :)
Bu gezileri gröünce, İstanbul'da ömrümüzü boşu boşuna tüketiyoruz diyorum :(

İstambuldaki yaşamımı sonlandırdıktan sonra buraya geldim ve hayatın tadına vardım
İstanbula dair aklımda kalan sadece ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK,ACELE ACELE ACELE :)
Birinin imzasında vardı İnsan yaşamak için çalışmalı,çalışmak için kendini öldürmemeli

Bundan sonra Mandıra filosofunu örnek alıcam kendime :)
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.:cat:

Teşekkür ederim,sağolasın :)

Yine müthiş gezmişssin hocam, Trt sana iş vermeli. :) vize olayı sıkıntı olmasa Bulgar tarafına da geçip gezilir, orada da güzel yerler var. Advrider'dan da takip ediyordum sbu aralar pek uğramıyorsun :) bu arada bizim oraya da gelmişsin ama denk gelememişiz üzüldüm buna. 38. Motogezi'yi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yine müthiş gezmişssin hocam, Trt sana iş vermeli. :) vize olayı sıkıntı olmasa Bulgar tarafına da geçip gezilir, orada da güzel yerler var. Advrider'dan da takip ediyordum sbu aralar pek uğramıyorsun :) bu arada bizim oraya da gelmişsin ama denk gelememişiz üzüldüm buna. 38. Motogezi'yi sabırsızlıkla bekliyoruz.

En merak ettiğim yer Bulgaristan,şöyle bana bir kıyak geçseler olur aslında:)
Adv ye pek fırsat bulamıyorum bu ara,Kırklareli merkeze mecburen girdim yoksa çevreden dolaşmak bayağı zor,ama seviyorum Kırklareliyi
Kısmet bakalım pazar yağmur yağmazsa,Yağsada daha iyi olurya 38'ide yapmış oluruz
Sağolasın

Abi senin gezilerini ayrı bir heyecanla okuyorum. Maşallah :cat:
Fotolar'da muhteşem bu arada :cat:

Bir Yusuf klasiği daha. Yusuf sana çok teşekkür ederiz bu güzel görselleri paylaştığın için. Emeğine, yüreğine sağlık. Belgesel tadında seni izlemeye devam edeceğim.

Her zaman ki gibi. Muhteşem ne diyim. Şu gps olayınızı merak ettim. Hangi app kullanıyosunuz?

Abi senin gezilerini ayrı bir heyecanla okuyorum. Maşallah :cat:
Fotolar'da muhteşem bu arada :cat:

Teşekkürler,rahmetli bir arkadaşımda vardı bu javalardan onunla yapmadıkları delilik yoktu,deli cesareti vardı resmen
Birgün artçı ile gezerken bu direksiyonu bırakıp deponun üzerine çıkıyor ayakta öyle yol alıyorlar,artçı desen ondan deli
ardından oda kalkılyor ayağa :) sonuç vahim heryerleri çizik içerisindeydiler :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Bir Yusuf klasiği daha. Yusuf sana çok teşekkür ederiz bu güzel görselleri paylaştığın için. Emeğine, yüreğine sağlık. Belgesel tadında seni izlemeye devam edeceğim.

Sağolasın,gün geçtikçe dahada geliştiriyorum kendimi sanıyorumki ileride yönetmen olabilirim :)yok yok demiri bırakamam ben :mrgreen:
Havalar değişiyor bakalım ne olacak,ama her mevsim ayrı güzel
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Her zaman ki gibi. Muhteşem ne diyim. Şu gps olayınızı merak ettim. Hangi app kullanıyosunuz?

Telefon lumia 920,kullandığım google maps navigasyon ana yollar haricinde işe yaramıyor
Senelerdir maps kullanıyorum patikaları bile gösteriyor
Teşekkürler

Güzel gezi olmuş. O resimdeki motoru hala arıyom nerede söyle gidip yatacam:)

paylaşımlar özenle profesyonellikle hazırlanmış imrenmemek elde değil nice keyifli gezilere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar