Motogezi 37

Geçtiğimiz pazar günü canım öyle bir sucuklu yumurta çekti ki anlatamam ,nerde yesem derken düştüm yola :)
önce sucuğun yapıldığı yer olan Kızılcıkdere köyüne,oradanda sırasıyla Kırklareli,Kofçaz ,Kula

Git gel 255 km

Bir sucuklu yumurta için katlandığımız eziyete bak arkadaş :)

Maps

Küçük ama güzel,en tasnif ettiğim ev modeli

SoiSd_kv4tinGv5HdrtYkzw4SMGXvuhmckhZOqJwgjI=w842-h631-no

jmwCSxJF9ywohrVjFHJNQ5clhPSGgax85icKg9R6N98=w842-h631-no

Kırklareli'de bir ev

rQKMvTlNA41k-aTTFf7n43mEwPYH2pKEAgPmaJrlXmM=w842-h631-no

Fotodaki motoru bulana :)

JEWdniq_SS36hiB2OWgk46UzCvEaerNkrqPWqPEjrGI=w1366-h578-no

A01W34vuiJxPnV_AdC_6CsBkd0xPRJpamqDjlftBSNc=w842-h631-no

Vkrwy6gFHXSFMDbaA70LpqLhElRm-ONBo87j6pFaVnI=w1366-h578-no

Burası Kofçaz'da bulunan Sivri dikme tepe,Trt'nin vericileri,baz istasyonları ve yangın gözetleme kulesi bu tepede bulunuyor

GpAXRpax7o00ROIyTT-qml2pfKge1MT72E6oVcFXLb8=w842-h631-no

6TZYThuY8SYmO7vc2lfV4_BckJA1u5UEfbE-9ZQx6mM=w842-h631-no

AJXqADq9sL4vkemHFMOZxgoIvn1gSnCIxN2gj5nV3Io=w474-h631-no

Buda nöbetteki arkadaş,asayiş ondan sorulur :)
Sağolsun beni kuleye davet etti,manzara eşliğinde birer çay :wiinkk:

8oyfWVaIQ-uZW1n1Wz9kRSSWSyjCQx1Oxw__aSAHJ3Y=w842-h631-no

VA4jAyHjrHOSvkAZ2HaF63Nzms9JoEd8SgtZGPX0VHE=w1366-h578-no

Devam

NHDOHz2UPouGdwPoYwMt4rlVY3_yfmCfjv6-2forRsA=w1121-h631-no

dKa5rxB5F7VXnrW5XWI-tVyk3rw8hQPTtt4aq5gQXrM=w842-h631-no

Memleketimin heryeri güzel :)

DNusqJoAwcDJCGI0Mwr66noNw2yNmhUaw4NDgernEy4=w842-h631-no

gAaxWD7X5jhsOQLcZJGzhVCKIxd9TA6PEio7ye-q0ZU=w1366-h578-no

Biraz mola

mQ9aKHgw1UUEQbUZiJDBPzE_ulVvyf38fO6gktjiBC0=w842-h631-no

:thumleft::cherry:

Böyle bir mekanda zeytin ekmek olsa padişah sofrasını istemem :mrgreen:
,
-bunu bir düşünmek lazım aslında :)

hhDBhRMQzEWCiNhobVqJVaAbpNbaRaMF7hSMUELvnts=w842-h631-no

sEljECSJNnOALfFPHV8duBFgzdWkVdgZEeEGBB_grg8=w800-h450-no

Suyu görünce dayanamıyorum ,su kurbağası gibiyim arkadaş :)
Soğuuuk

r3Oi4E_oUYhluJerCqvy7rgXL0rMTo4CllaBzkdx0Sg=w800-h450-no

p0QcSY1MyeRF-3oJDzMCi9HnIjgMEISEj0tKCYSU8dw=w842-h631-no

sYcCaMVoenLzB9ZGTsc0c-ZxXXb8VuYCMW8PBAeiLlU=w1366-h578-no

rQ7nqzUu6I7q33F2o4otUHM_yUDfS9z82VqyWZG2DCE=w842-h631-no

Geçtiğim yollar,piknik yaptığım ortam geçen saatler boyunca hiçkimseye rastlamadım
Sadece ben :) deredeki balıkları saymazsak :)

_6nkh9en8slp7oFd0LR1V5PVeqd_6yfadAD7mWlpEWA=w842-h631-no

Dere kenarında'ki ağacın yemişleri dikkatimi çekti birde baktımki fındık :)
Gariplik daha önce fındık ağacı görmeyen ben tabiiki ve trakyada :sunny:

U4HYgYZpP7bZTiE8YxW_tZRkIF-6kinvVNx5Csf7J-I=w842-h631-no

DK9uQ6bt8ZmhCq7fQB1m3D0Q1kahJ2uvbG_oTM-eVBo=w1366-h578-no

Dereköye uğradıktan sonra evin yolunu tuttum
Armağan,Çukurpınar,Üsküp,Kızılcıkdere (bir kangal daha aldım) den sonra akşam sekiz gibi eve dönebildim
Darısı sizin başınıza:king:

Benim bütün çocukluğum Kırklareli de kavaklı köyünde buyudum kofcazi falan çok gezdim kayalı baraji kızılcıkdere sucukları meşhurdur güzel yerleri gezmissin tekerine bileğine sağlık.

Süpersin arkadaşim Allah yolunu açık etsin :)

Teşekkürler,amin cümlemize :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

Benim bütün çocukluğum Kırklareli de kavaklı köyünde buyudum kofcazi falan çok gezdim kayalı baraji kızılcıkdere sucukları meşhurdur güzel yerleri gezmissin tekerine bileğine sağlık.

Arasıra yolumu oradan geçiriyorum güzel yer ozellikle kaşarlı köfteydi galiba nefisti :)
Trakyanın heryanı güzel özellikle Kırklareli tarafı

arkadaşım senin gezilerinin hastasıyım valla yolun açık motorun saat gibi çalışır olsun bize hep böyle güzellikler paylaş

Abi sen gez bizim yüreğimiz soğusun, ne diyim ben Trakya da 6 sene kaldım ( Uzunköprü) hiç bir yerini bilmiyorum keşke senin ile o zaman tanışsaydık.

bu güzel gezi için teşekkürler,eminim bu sıcak havalarda o soğuk dereden akan su serinletmiştir,yine harika yerleri gezmiş ve bizimle paylaşmışsın,emeğine sağlık teşekkürler,saygılar...

arkadaşım senin gezilerinin hastasıyım valla yolun açık motorun saat gibi çalışır olsun bize hep böyle güzellikler paylaş
Sizin motoru biraz inceledimde favorilerimin en başına koydum onu,tabii 2 litre den fazla yakmıyorsa :)
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Abi sen gez bizim yüreğimiz soğusun, ne diyim ben Trakya da 6 sene kaldım ( Uzunköprü) hiç bir yerini bilmiyorum keşke senin ile o zaman tanışsaydık.

Gezmek lazım tabii gezmeden çevreni tanıyamazsın
Bende bu motoru almadan önce böyle ayrıntılı bilmiyordum çevremi,çok şanslı olduğumuzu o zaman anladım
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

bu güzel gezi için teşekkürler,eminim bu sıcak havalarda o soğuk dereden akan su serinletmiştir,yine harika yerleri gezmiş ve bizimle paylaşmışsın,emeğine sağlık teşekkürler,saygılar...

Abi çok soğuktu ama denizdeki soğukluk hissi kadar değil,çünkü kumsalda beden aşırı ısınıp suyla buluşuyor o kadar değil
Ama balıkların yeni keşfettiği bir canlı olmalıyımki sürekli çevremde aykaklarımı gagalayıp (başka tabir bulamadım) durdular :)

Motosikleti
Henüz yok.
Elinize ve tekerinize sağlık, motorunuz iki taş arasında ve sol taşın hemen sağında duruyor.

Keyifli kareler için teşekkürler :) Küçük cc motorlarda şehirlerarası yollarda özellikle ağaçsız açık arazi ise rüzgar gidişinizi etkilemiyor mu? Ben konyadan çıkıp beyşehire(90km) gitmeye cesaret edemiyorum öyle ki rüzgar çok kötü fırlatıyor.

Keyifli kareler için teşekkürler :) Küçük cc motorlarda şehirlerarası yollarda özellikle ağaçsız açık arazi ise rüzgar gidişinizi etkilemiyor mu? Ben konyadan çıkıp beyşehire(90km) gitmeye cesaret edemiyorum öyle ki rüzgar çok kötü fırlatıyor.

Vücuduma wd40 sıkıyorum ruzgar filan banamısın demiyor,motorunda hertarafına sıkarsanız yolda rakip tanımazsınız:)
Şaka bir yana tabii zorluk oluyor ama mecburi bir yolculuk olmadığı için keyfine sürüyorum,o yüzden şikayette yok
Ama ne kadar rüzgar olsada ufakta olsa motor gider,hafif kilodaysanız daha zor olur

Vücuduma wd40 sıkıyorum ruzgar filan banamısın demiyor,motorunda hertarafına sıkarsanız yolda rakip tanımazsınız:)
Şaka bir yana tabii zorluk oluyor ama mecburi bir yolculuk olmadığı için keyfine sürüyorum,o yüzden şikayette yok
Ama ne kadar rüzgar olsada ufakta olsa motor gider,hafif kilodaysanız daha zor olur

:mrgreen:
O zaman biraz sıkıntıya katlanmak şart görünüyor.

adaş süpersin her zamanki gibi, bi gün senle beraber gezi yapacaz da, ne zaman nasip artık :)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Harika fotoğraflar. Baştan beşinci fotoğrafta yol harika. aklıma gelmişken usta yumurtayı nasıl taşıyorsun kırmadan.

Harika fotoğraflar. Baştan beşinci fotoğrafta yol harika. aklıma gelmişken usta yumurtayı nasıl taşıyorsun kırmadan.

Altılı yumurtalıklar var,kağıt genelde büyük marketlerde satılır
Ufak birde bez çantam var buzluk tabir edilen,yiyecek içeceklerim hep onun içerisinde topracede duruyor
En üsttede giyecek birkaç yedek elbise,gerek yok ama topraceyi tam doldurmak lazımki içindekiler hoplayıp zıplamasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

adaş süpersin her zamanki gibi, bi gün senle beraber gezi yapacaz da, ne zaman nasip artık :)
Yazın bitmesine az kaldı değerlendirmek lazım bu günleri,nasip kısmet :)

yine güzel bi gezi sizin sayenizde trakya bölgesini tanımış oluyoruz. teşekkürler paylaşım için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine bir Yusuf klasiği,eline ayağına sağlık.Yıllar önce gezdiğim yerleri yine gezmiş kadar oldum.
hemen herkes Türkiye'nin en kuzey noktasının Sinop İnceburun olduğunu bilir ve ısrarla söyler,oysa Türkiye'nin en kuzey noktası Kofçaz'ın ahlatlı köyü'nün 2,3 km kuzeyidir.O tarafta fındık bulunması da normal,Bizler pek bilmeyiz ama Balkanlarda bir çok yerde fındık yetişir bulgaristanda adı fındıklık (pındıcak)olan yerleşim yerleri dahi vardır.Ahmetler köyündeki minaresi bayraklı cami herhalde türkiye'de emsalsizdir ,ben böylesini görmedim.Biraz ileride çağlayıkta derede endemik bir tür olan kırmızı benekli alabalıklar vardır ki tutulması yasak olmasa tek bir alabalığın hatırına olta edinip gitmeye değecek lezzette olduğu söylenir.Kofçazın kuzeyindeki köylerde yüzyıldan eski bulgar evleri filan vardır hala.

Motosikleti
bmw f650 cs
Dostum oyuna gelmen iyi oluyor sayende bizde geziyoruz teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar