Motogezi 28

Benim motorumda tubeles lastik var,senin patlamış lastiği görünce, bende uzun yola çıkarken yanıma yedek iç lastik alıyorum, lastigim patlarsa diye,şimdi belki çok kişi diyecektirki tubeles lastiğe iç olurmu,evet olur,tubeles lastiği canttan çıkarıp , cantta ki sibobu kesip iç lastiği takıyorum sonra havayı basıp yola devam ediyorum,önüme çıkan ilk lastikcide lastiğimi tamir ettiriyorum, ve tubeles lastikle yola devam,bunu neden yazıyorsun diyeceksin belkide,1.si tamir için yollarda zaman kaybetmemek için, 2.si bilmeyen arkadaşlara bilgi olsun diye,ha birde markası belli değil okuyamadim ama fotoğraf makinan kaliteli bir cihaza benziyor, bir gün oralara gelip seni bulup tanışacagim inşallah, ve beraber kamp yapıp motorlarla gezecegiz bir gün, Eskişehir den selamlar...

çok güzel bir gezi ve büyük cesaret üstelik lastik de patlamış :(

Biraz garibim herhalde oysa benim için çok sıradan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Helal olsun bu karda buzda gezi yapmışsınız.Lastikteki tedbiriniz takdirlik.
Sayenizde bizde gezmiş gibi olduk.Paylaşım için teşekkürler.

Evet tedbiri elden bırakmamak gerek,lastiğin o halini gördüğüm gibi şambrel,levye,pompa üçlüsü geçti aklımdan
Sağolasın

Estağfirullah gariplik bende sanırım :) motorcuyum diye geziyorum bisiklet lastiğini bile zor onarıyorum:( Öğrenmek Lazım :)

Yusuf bey, gezi yine süper.helal olsun size...

Teşekkür ederim,Neden sizin değilde oğlunuzun motoru var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Anlatımın güzelliği gezinin güzelliğini de geçmiş. Kısa film yapma konusunda yeteneğiniz var. Film ve resimler gezgin ruhunuzu çok güzel yansıtmış. Müzikler de çok güzel. Emeğinize sağlık. Tekeriniz düz bassın.
dipnot: Müzikler Youtube telif hakkı denetimine nasıl takılmadı merak ettim. Acaba telif hakkı olmayan müzikler mi buldunuz? (pek de öyle gözükmüyor..)

Böyle övgülere alışkın değilim ben :)
Fotolarda yada videolarda yapmacık şeyler yapmayı pek sevmiyorum,herşey olduğu gibi
Sizde beğeniyorsanız ne mutlu bana

Bazen amotör kişilerin söylediği şarkıları alıyorum sorun olmuyor,ama bu sefer şarkıyı direk yükledim kabul görmeseydi
program hazırdaydı 5 dk'da değiştirebilirdim
Ama neyseki ülkemizde telife takılmadı,ama başka ülkelerde takıldı,oda bizi ilgilendirmez zaten :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

Benim motorumda tubeles lastik var,senin patlamış lastiği görünce, bende uzun yola çıkarken yanıma yedek iç lastik alıyorum, lastigim patlarsa diye,şimdi belki çok kişi diyecektirki tubeles lastiğe iç olurmu,evet olur,tubeles lastiği canttan çıkarıp , cantta ki sibobu kesip iç lastiği takıyorum sonra havayı basıp yola devam ediyorum,önüme çıkan ilk lastikcide lastiğimi tamir ettiriyorum, ve tubeles lastikle yola devam,bunu neden yazıyorsun diyeceksin belkide,1.si tamir için yollarda zaman kaybetmemek için, 2.si bilmeyen arkadaşlara bilgi olsun diye,ha birde markası belli değil okuyamadim ama fotoğraf makinan kaliteli bir cihaza benziyor, bir gün oralara gelip seni bulup tanışacagim inşallah, ve beraber kamp yapıp motorlarla gezecegiz bir gün, Eskişehir den selamlar...

Benim önceki motorumun lastiği dublex olmasına rağmen şambrelliydi
Dublex lastik iyidir tamiride kolaydır,ama lastik çok inip yanaklar janttan ayrılırsa durumlar vahim :)
O zaman sizin anlattığınıza çıkıyor durum Mesut hocam
Makinemi değiştirme refesindeyim
Gelirseniz tanışmış oluruz

Resmen sanki seninle beraber gezdim dostum...Beni yine benden alıp başka diyarlara götürdüğün için minnettarım.. :thumleft:
yanına yedek erzak da alıyorsundur umarım, kar acıktırır adamı.
Yüreğine sağlık

Resmen sanki seninle beraber gezdim dostum...Beni yine benden alıp başka diyarlara götürdüğün için minnettarım.. :thumleft:
yanına yedek erzak da alıyorsundur umarım, kar acıktırır adamı.
Yüreğine sağlık

Sabah kahvaltıyı geç yaptığımdan fazla şey almadım bu sefer,ama yazın çikolatasız yolculuk olmaz:)
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

süper gezi paylaşım için teşekkurler

Beğenmenize sevindim,teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cublarla bile zorlu doğa şartlarına karşı gelinebildiğinin kanıtı olmuş bravo

abi müthişsin yaa çok özeniyorum sana o köpeklerden nasıl kurtuldun ben olsam kacayım derken düşerdim karda buzda

Cublarla bile zorlu doğa şartlarına karşı gelinebildiğinin kanıtı olmuş bravo

Yakıt az,vites konusunda bütün motorlardan daha kullanışlı ve giremeyeceği yer yok :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

abi müthişsin yaa çok özeniyorum sana o köpeklerden nasıl kurtuldun ben olsam kacayım derken düşerdim karda buzda

Aslında 4 taneydiler,biri yolumun üzerinde bu yüzden basıp kaçamıyorsun,yavaş gitsem bunlar peşimden koşuyor :)
Çareyi durmakta buldum,öndeki yoldan çekilincede bastım geçtim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar