Motogezi 28

Karda gezmenin keyfi daha başka,neden mi? Ha düştüm ha düşücem derken adrenalin tavan yapıyorda ondan:)

Geçtiğimiz pazar günü şöyle bir turlamak istedim,200 kmye yakın yol gitmişim,lastiğimin patlamasını saymazcak
yolculuk gayet keyifliydi

Maps

DSCF7225.JPG

DSCF7230.JPG

Millet olarak ne kadar yaratıcıyız:) Bu boya rulosunu buraya koyan kişi acaba ne düşünceler içerisindeydi

DSCF7233.JPG

DSCF7244.JPG

DSCF7253.JPG

Köpeklerde şunun farkına vardım,kışın daha agresifler
Nedeni herhalde yiyecek sıkıntısından

DSCF7257.JPG

DSCF7259.JPG

DSCF7262.JPG

Çok seviyorum böyle yapıları fakat ahşap zamana yenik düşmekte

DSCF7264.JPG

DSCF7273.JPG

DSCF7280.JPG

fOjos3YuncZtG0FmrrgDOH-7kxzFyoxGA2hogBay3eI=w721-h541-no

DSCF7285.JPG

Biraz sis bastırdı,bende arar olmuştum kendisini :p

DSCF7289.JPG

Yerler jilet,lastik firmaları bu konuda çaresiz,bende :silent:

DSCF7291.JPG

DSCF7297.JPG

Kurtlanmaya başladım şuradan bir gireyim :)

DSCF7299.JPG

DSCF7302.JPG

Buzda yol almak zor,kar buz'a nazaran birazdaha iyi

DSCF7305.JPG

DSCF7306.JPG

Çok isterdim ama gitmiyi:)

DSCF7308.JPG

DSCF7310.JPG

DSCF7316.JPG

Kar suyundan bir kahve yapayım kendime

DSCF7317.JPG

Sucuklu yumurta yok maalesef bu sefer:mrgreen:

DSCF7323.JPG

:):p
DSCF7338.JPG

Bu kaplumbağacığı Geliboludan almıştım
Ah memleketim memleketim diye söyleniyordur şimdi
:)
DSCF7328.JPG

DSCF7345.JPG

Birazdaha oyalanırsam,balaklavayı boyun koruma olarakta kullanabilirim :)

DSCF7349.JPG

Fotoğraftaki gariplik nerede :mrgreen:

DSCF7353.JPG

Sadece yama ile yolculuk olmayacağının kanıtı
Herzaman yanınızda yedek şambrel bulundurun
Neyseki eşşeği ... :)

DSCF7350.JPG

DSCF7358.JPG

DSCF7359.JPG

DSCF7363.JPG

Ne hayatlar ne umutlar geçmiştir bu çatı altından

DSCF7364.JPG

DSCF7370.JPG

DSCF7375.JPG

Yan tarafında bulunan ağıl

DSCF7376.JPG

DSCF7381.JPG

DSCF7390.JPG

İlk başta kedi zannetsemde:silent:

Kusura bakma hacı ,herşey çok ani gelişti
Ön lastik kurtarsada arka teker maalesef

DSCF7392.JPG

DSCF7394.JPG

:king:

Son düzenleme:
bravo,yalnız ben delilik yapmıyormuşum:)Lastikleri tublexe çevirseniz rahat edersiniz.Soğukta işkence olmuştur.

bravo,yalnız ben delilik yapmıyormuşum:)Lastikleri tublexe çevirseniz rahat edersiniz.Soğukta işkence olmuştur.

Keşke olsa,benim motoruma uygun dişli lastik olarak maalesef dublex'i bulunmuyor,yoksa jantlar müsait :silent:
20 dk'mı aldı,sonrası gezmeye devam :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Elinize sağlık yine döktürmüşsünüz . :)

Vay be,yusuf kardeşim bu havada gezi yapmışsın,dikka et kendine, Trakyanın bu mevsimde çok soğuk olduğunu duydumustum,bu mevsimde böyle gezi yapmak her motorcunun harcı değildir,senin gibi arkadaşlar olmasa bu mevsimde evde nasıl vakit geçerki ,sayende güzel kareler izledim ,gönlün büyük motorcu yüreğine sağlık, Eskişehirden selamlar, saygılar. ..

SELAM yine süper bir gezi yaşınızı bilmiyorum ama süpersin ağa ve birde soru kamp malzemeleri toparlıyorum tek veya iki kişilik bir tur yapıcam yazın 2000 km düşünüyorum çadırım var ama büyük bu yüzden net den bir çadır buldum pratik gibi ve genelde yazın kullanacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum
https://www.youtube.com/watch?v=QtZ1jzAYqOk
çadır bu tencere tava işini de senin ekipmandan alı cam ve şu ocak etrafına rüzgar için koyduğun şey nedir nereden alınır fiyatı nedir ? ve ocak için gaz tüpü kullandığın tüp ne kadar gider 10 günlük gezi için kaç tane alın malı gideceğim yerlerde basit bulunur mu (EĞE) ve daha ne ğibi şeyler lazım olur ? biraz uzun oldu işin uzmanını bulmuşken :)

Motosikleti
SuZan
abi iyi gezmişsin yine. arasaydın keşki. bizde arazideydik pazar günü. bi tanışamadık :) bir hafta sonu cumadan randevu alıp gelip bir sahanda yumurtanı yiycem artık yeter yahu :D

Elinize sağlık yine döktürmüşsünüz . :)

Evet döküldüm durdum,özellikle lastik patladığında :)
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Vay be,yusuf kardeşim bu havada gezi yapmışsın,dikka et kendine, Trakyanın bu mevsimde çok soğuk olduğunu duydumustum,bu mevsimde böyle gezi yapmak her motorcunun harcı değildir,senin gibi arkadaşlar olmasa bu mevsimde evde nasıl vakit geçerki ,sayende güzel kareler izledim ,gönlün büyük motorcu yüreğine sağlık, Eskişehirden selamlar, saygılar. ..

Teşekkürler Mesut abi,
Evde dursam vakit geçmiyor bu ara icatlarda yapamıyorum,kahvehanelere desen oldum olası karşıyım,duramıyorum :)
Şu kısacık hayatı boşa geçirmemek lazım,her anın kıymetini bilmeli

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

SELAM yine süper bir gezi yaşınızı bilmiyorum ama süpersin ağa ve birde soru kamp malzemeleri toparlıyorum tek veya iki kişilik bir tur yapıcam yazın 2000 km düşünüyorum çadırım var ama büyük bu yüzden net den bir çadır buldum pratik gibi ve genelde yazın kullanacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum
https://www.youtube.com/watch?v=QtZ1jzAYqOk
çadır bu tencere tava işini de senin ekipmandan alı cam ve şu ocak etrafına rüzgar için koyduğun şey nedir nereden alınır fiyatı nedir ? ve ocak için gaz tüpü kullandığın tüp ne kadar gider 10 günlük gezi için kaç tane alın malı gideceğim yerlerde basit bulunur mu (EĞE) ve daha ne ğibi şeyler lazım olur ? biraz uzun oldu işin uzmanını bulmuşken :)

Çok uzun gerçekten,gösterdiğin çadıra yorum yapamam,fakat alırken çift kat alın,yazın sadece cibinnik olarakta kullanabilirsin,soğuk havalardada yoğuşma yapıp içeride üzerine ter yağmaz :) http://www.n11.com/husky-bizam-light-yesil-2-kisilik-cadir-P11943825

Rüzgarlık benim eserim,müdavinleride burada http://www.dogaspor.net/WILD-OCAK-RUZGARLIGI,PR-13264.html

Benim ocak bundan http://www.aliexpress.com/item/Outdoor-Portable-Ultra-Mini-Stainless-Steel-Gas-Stove-with-a-Case-2-AG3/616119112.html

Ve ocak için vidalı kartuş alman lazım,200 gram civarı olanlar ve 400 grm üzeri olanlar var,senin kullanımını bilemem ama bana hafta için 450gr yeterli olur

Bende iki kartuş var masraftan kaçmak içinde kendim dolduruyorum:) 260gr kartuş 10 tlye satılıyor,bir ufak tüp ise 15 tl ve aşağı yukarı 5-6 defa doldurabiliyorum :)https://www.google.com.tr/search?q=vidal%C4%B1+kartu%C5%9F&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=vYi1VKePLIGrUduCgsgN

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

abi iyi gezmişsin yine. arasaydın keşki. bizde arazideydik pazar günü. bi tanışamadık :) bir hafta sonu cumadan randevu alıp gelip bir sahanda yumurtanı yiycem artık yeter yahu :D

Eee koskoca Avrupada karşılaşamamamız normal,ben aşçı değilim en başta belirteyim
Bizi doyurmak içinde devekuşu yumurtası lazım :)

Son düzenleme:
Çok güzel gezmişsin bir o kadarda güzel fotolar çekmişsin. Eline tekerine sağlık.

trakya'da biz eşşek donduran deriz cidden acayip soğuk :mrgreen:

Ogün biraz hava yumuşak olsada rüzgarın estiği yerler donduruyordu,buz ise her daim vardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

Çok güzel gezmişsin bir o kadarda güzel fotolar çekmişsin. Eline tekerine sağlık.

Sağlığım yerinde olduğu sürece gezilere devam,foto çekmek ise ayrı bir güzellik
Sizin motora baktımda adını dahi yeni duyuyorum,ama yol için rahat görünüyor
Teşekkürler

börek idare eder abi.telefon bulgara geçmiş.bi sen geçemedin abi şu sınırı.bi girdi çıktı yap soteden.sonunda lastik seni oyuna getirdi abi.....

Yusuf bey, gezi yine süper. :cat:
bir aksiyon kamerası ile motovlog tarzı videolar yapmak istemez misiniz? Bence izlemek çok keyifli olur.

Her zamanki lezzeti ile yine süper ve bol karlı bir gezi olmuş.
Sucuklu yumurtaya alışmıştık ama olsun, bu seferlik idare edeceğiz artık.
Elinize, emeğinize, tekerinize sağlık.

MCV

Helal olsun bu karda buzda gezi yapmışsınız.Lastikteki tedbiriniz takdirlik.
Sayenizde bizde gezmiş gibi olduk.Paylaşım için teşekkürler.

Anlatımın güzelliği gezinin güzelliğini de geçmiş. Kısa film yapma konusunda yeteneğiniz var. Film ve resimler gezgin ruhunuzu çok güzel yansıtmış. Müzikler de çok güzel. Emeğinize sağlık. Tekeriniz düz bassın.
dipnot: Müzikler Youtube telif hakkı denetimine nasıl takılmadı merak ettim. Acaba telif hakkı olmayan müzikler mi buldunuz? (pek de öyle gözükmüyor..)

börek idare eder abi.telefon bulgara geçmiş.bi sen geçemedin abi şu sınırı.bi girdi çıktı yap soteden.sonunda lastik seni oyuna getirdi abi.....

Karşıya geçersem zaten birdaha dönmem geri,hem orada çıplaklar kampı olduğuda söyleniyor :)
Arka 2.75 galiba ben 2.25 şambrel takmanın cezasını çektim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Yusuf bey, gezi yine süper. :cat:
bir aksiyon kamerası ile motovlog tarzı videolar yapmak istemez misiniz? Bence izlemek çok keyifli olur.

Bir aksiyon kamerası edindim,fakat bünyem hareketli bir kamera tarafından çekilen görüntüleri kabul etmiyor,iki dakikada baş ağrısı ve mide bulantısı
Garip değilmi :)http://www.youtube.com/watch?v=mu47taYwcPc

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Her zamanki lezzeti ile yine süper ve bol karlı bir gezi olmuş.
Sucuklu yumurtaya alışmıştık ama olsun, bu seferlik idare edeceğiz artık.
Elinize, emeğinize, tekerinize sağlık.
Günler çok kısa yemek yeme molası verdiğimde zaman su gibi akıyor
Bu sefer hazır yemekle idare ettim,birdahaki sefere
Teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Yemin ediyorum program yapsan tutar.

Oyunageldim ile izdivaç :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar