Motogezi 21 (Poliçe~Panayır iskelesi)

Kocaeli İl Temsilcisi
Elinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş . Artık size aramızda para toplayarak bi enduro alalımda daha da uzaklara gidip gezin . :mrgreen:

soa

Bu arada sucuklu yumurtaya biber mi attınız soğan mı gözümden kaçmadı :D

PSK

Tebrikler :) üç gündür bekliyordum bugün gördüm çok mutlu oldum. yine çok eğlenceli bir fotoğraf belgeli gezi :)

bu arada evet saydım 14 :D

motokurt Teşekkür ederim,evet ben tek başıma takılıyorum kendime denk birini bulamadım henuz:)

fusuy364 Fotobucket'tede üyeliğim var fakat linkleri toplu olarak vermesi bir işe yaramıyor,hangi fotoğraf olduğunu bilmeden birşey yazamıyorsun,Google gibi büyük bir sağlayıcının birkaç gb için foto sileceğini sanmam,sorun hd videolar :cat:(youtubede googlenin)

omur.38
Teşekkürler ama Kayseri bana çok uzak :pale: aslında gelmek isteerdim beleş pastırma yemeye Fujifilm hs20 exr

crxforever
Sağolasın :rendeer:

utk_trn
İyi dileklerin için teşekkürler,bu motor böyle az yaktığı sürece gezmeye devam :)

kemboo
Gezilerin bir zevkli yanıda herşeyinizin tam olması,uğraşacak sürekli birşeylerin olması:rendeer:

ramizan83
Evet yakıtı gayet tatmin edici,fakat 28 tl gitti yine,içim yanıyor :mrgreen:

sabiht
Teşekkürler,maalesef hakkın rahmetine ermişti,yapacak birşeyde yok,yaşama müdahale etmemek adına yerini dahi değiştirmedim

soa
İnşallah 24 leri hatta 74 leride görürüz,Sao sende de göçmenlik var herhalde !
Fotoğrafları incelemeden yüklemiycem artık,açık vericez yanlışlıkla:)bu kadarda detaylı incelenmezki :)
İlk baş biraz soğan pişirdim pembeleşinceye kadar :cherry:eek:ndan sonra sucuk,piştikten sonrada yumurtalar,daha bir tatlı oldu:wiinkk:

google plus'ta nasıl alıyoruz linkleri, fotoğraf yükledim ama resim kodu göremiyorum

google plus'ta nasıl alıyoruz linkleri, fotoğraf yükledim ama resim kodu göremiyorum

Fotoğrafı normal olarak görüntüle ,üzerine sağ tıklayıp resim konumunu kopyala de,sonra buradaki image kodunun içerisine yapıştır
Her gezi için ayrı albüm oluşturursan karışıklık yaşamazsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

OnurTr Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

Apices Estağfurlah,benim severek isteyerek yaptığım geziler,sizde bundan zevk alıyorsanız ben daha mutlu olurum:)

actros1 Kömüşü bende öğrendimya,buradaki adı manda Boynuzları korkutuyor beni :)

mimoza_cbf
Teşekküer ederim,her defasında çıtayı biraz daha yükseltmeye çalışıyorum :rendeer:

canYOLDAS Teşekkürler,Diyarbakırada selamlar :)

Uğur Ak
Teşekkürler,galiba ilk defa bir moderatör gezilerimden birine yorum yazdı :)sağolasın

Fotoğrafı normal olarak görüntüle ,üzerine sağ tıklayıp resim konumunu kopyala de,sonra buradaki image kodunun içerisine yapıştır
Her gezi için ayrı albüm oluşturursan karışıklık yaşamazsın

yani her bir fotoğraf için böyle ayrı ayrı uğraşıyor musun , böyle çok zaman alır,toplu alma imkanı yok mu

Hayır toplu link vermiyor
Zaten benim işimede yaramaz,hangi linkin hangi fotoya ait olduğunu bilemezsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Ezio41 Teşekkürler,Bir Bulgar bir Yunan aslında fena olmazdı :),Africa Twin'ler ucuzmuş bu ara ::blusssh:

PSK Sağolasın,İlk baş beşerli maç yazmıştım sonradan dikkat ettimki 14 Manda var hemen değiştirdim
Biride hakem bu arada :)

Levent Sağolun teşekkürler

Tebrik ederim arkadaşım. Yine çok güzel bir gezi yapıp bize de yaşattın. Bu arada güzele akşam güneşi vurur, sabah güneşi başkasına vurur, bilirsin sen :) Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Tebrik ederim arkadaşım. Yine çok güzel bir gezi yapıp bize de yaşattın. Bu arada güzele akşam güneşi vurur, sabah güneşi başkasına vurur, bilirsin sen :) Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Hakikaten bu yaşımda yeni öğrendim,iyimi
İyi tabii iyice kuruttum güneşe karşı :mrgreen:
Teşekkürler...

MCV

Paylaşım için teşekkürler.Yine süper bir gezi olmuş

Hocam Merhaba ellerinize sağlık çok güzel olmuş geziniz. Bende de wave 110i var uzun yol arkadaşı arıyorsanız arkadaş olurum. Benim wave ile olan gezim. Avrupa turu düşünüyorum bu aralar

Sağolasın,benim gezilerim 2 günü geçmez iş güç fazla uzaklaşamam buralardan

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------

Paylaşım için teşekkürler.Yine süper bir gezi olmuş

Teşekkürler,bir bayram gelsinde yine gezicem biraz :)

merhaba kardesim uzun zamandir takip ediyorum seni,hanim motoru sattirip araba aldirmasa beraber bir kac yer gezmeyi isterdim.
dur bakalim tekrar kanina girmeye basladim bakarsin yanina bir arkadas gelebilir :)
selamlar saygilar

Bayramdan sonra yapacağım gezide rotam bu olacak, yazıyı okuyunca kendi kendime dedim ki; "Tamam bende yapıcam" ilham veriyosun abim :)

Son düzenleme:
merhaba kardesim uzun zamandir takip ediyorum seni,hanim motoru sattirip araba aldirmasa beraber bir kac yer gezmeyi isterdim.
dur bakalim tekrar kanina girmeye basladim bakarsin yanina bir arkadas gelebilir :)
selamlar saygilar

Motorsuz olmuyor maalesef özellikle gün içerisinde aranıyor,dört tekerin ise derdi bitmez
İnşallah en kısa sürede bir tane iki teker edinirsiniz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Bayramdan sonra yapacağım gezide rotam bu olacak, yazıyı okuyunca kendi kendime dedim ki; "Tamam bende yapıcam" ilham veriyosun abim :)

Güzel yerler,yeme içme,suyunu unutma :cat:

[/QUOTE]Güzel yerler,yeme içme,suyunu unutma :cat:[/QUOTE]

Eyvola abim. Takipçinim.

Hocam sizin konu açtığınızı görünce, nargilemi hazırladım. Biliyordum böyle fotoğraflar paylaşacağınızı. Çok keyifliydi. Gece gece otoparka indirecektiniz beni :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar