Hepinize,beğenenlere beğenmeyenlere,takip edenlere etmeyenlere,yada uzaktan yan gözle takip edenlere

teşekkür ederim
Ahmetbey kısmet,inşallah oda bir gün olur,yakınmısınız o güzelgaha?
Sayın sao

daha önce yumurtaları arka cebimde taşıyordum,malum baskıdan çatlamalar oldu,bu riski göze almadığımdan pantolonun ön cebinde taşıyorum artık
Sn thb ekipmana fazla para harcamak istemiyorum ama görüncede dayanamıyorum,bir kereden birşey olmaz deyip alıyorum
Kaskı bir almancı abiden aldım,almanyadan gelmiş ve hiç kullanılmamıştı,jelatinlerine faturasına dahil orjinal kutusuyla aldım
Çene açılır maalesef bu gezilerin olmazsa olmazı,almanın otomobiline güveniyorsan kaskınada güvenmelisin,Bluetooth lu,intercom özelliğide var
Tüm gün açık olmasına rağmen hala enerjisi vardı,özellikle kaska telefona dokunmadan aramalara cevap verebilmek,kasktan müzik dinleyebilmek güzel bir deneyim
Pantolon ve montum Hein Gericke'nin yazlık Air modeli,hertarafı kumaşla kapalı olmasına karşın yolculukta içerisine nereden hava alıyor anlayamadım,bir serinlik,sanki bir yerlerde yırtık var gibi
Botlarım asker botu daha onlara çare bulamadım:salut:
Mp3 çalarım ise buradan
Zincir korumayı ben taktım,sıradan bir cub zincir muhafazasıynı motoruma uyarladım
Lastiklerin açıklamasıda burada