Motogezi 17 (Kömürköy~Kerevizdere civarı)

Tebrik ederim sevgili dostum. Istrancaları fethettin :) Bu sitedeki herkesin imrendiği işler yapıyorsun. Helal olsun. :cat:

Paylaşım ve emek için teşekkürler.Güzel bir gezi olmuş.

Asıl ben teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

Paylaşım için teşekkürler süper bir gezi olmuş.

Sağolasın,teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------

sucuklu yumurta olayı olmamış... canım çekti...

Bazen çekimser kalıyorum,yiyecek paylaşmak konusunda,olan var olmayan var
ama sucuklu yumurta herkezin kolayca ulaşabileceği bir yiyecek sonuçta ,Afiyet olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Güzel gezi, güzel resimler

Sağolasın:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

Tebrik ederim sevgili dostum. Istrancaları fethettin :) Bu sitedeki herkesin imrendiği işler yapıyorsun. Helal olsun. :cat:

Kısmet işte herkez asfalt olsun ister ben ise toprak,Asfaltta yavaş giderim toprağı görünce basmadan edemem
Asıl heyecan bence burada :)

Hava biraz ısınsın,Gelibolu tarafına gidicem,kalmalık,Istrancadn biraz uzaklaşıcam anlayacağın

Tebrik ediyorum,çok güzel isler cikariyorsunuz. Cesaretinize de hayran kaldim, sucuklu yumurta ve rulokat zaten on numara :)

Dostum çok güzel geziyorsun. Kıskanıyoruz valla

Emeğine sağlık dostum. Kazasız belasız

Tebrik ediyorum,çok güzel isler cikariyorsunuz. Cesaretinize de hayran kaldim, sucuklu yumurta ve rulokat zaten on numara :)
Enerji lağzım,gerçi bende bol miktarda var :)
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Dostum çok güzel geziyorsun. Kıskanıyoruz valla

Emeğine sağlık dostum. Kazasız belasız

Kıskanırsın tabii,motoru değiştirdiğinden beri gezdiğini göremedik :cat:

çok güzel gezi olmuş. Kullandığın kamp ocağıyla kaç kere çay demlersin

çok güzel gezi olmuş. Kullandığın kamp ocağıyla kaç kere çay demlersin

Isınacak suyun hacmine ve havanın rüzgarlı olup olmadığına bağlı
2 kişilik ve kuytu bir köçede kullanıldığında,7-8 kere kullanılabilir herhalde ,Tüp 230 gr olmalı,yanılmıyorsam
Sizin için denerim :wiinkk:

Ustam maşallah.tekerin düz bassın valla fotolar süper gezi süper ne denirki başka? Hem imrendim hemde beğeniyle fotolara baktım yazılarını okudum.kazasız belasız sürüşler :cat:

Ustam maşallah.tekerin düz bassın valla fotolar süper gezi süper ne denirki başka? Hem imrendim hemde beğeniyle fotolara baktım yazılarını okudum.kazasız belasız sürüşler :cat:

Teşekkür ederim arkadaşım,vakit ayırmışsın,birşeyler kazandırabildiysem ne mutlu bana :)

helal kardeş! güzel gezi olmuş,doğada iyi gezmeyi bilen ender insanlardansın sadece helal olsun ,ALLAH kaza göstermesin saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel fotoğraflar, harika bir gezi... Trakya'mızın güzelliklerini yaşamış ve çok güzel aktarmışsınız. Paylaşım için teşekkürler... Kazasız belasız nice geziler ve paylaşımlar dilerim...

Muhteşem bir doğa.Güzelliği reSimlere öyle bir yansımış ki insanı cezbediyor hocam emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum.

Çok güzel fotoğraflar, harika bir gezi... Trakya'mızın güzelliklerini yaşamış ve çok güzel aktarmışsınız. Paylaşım için teşekkürler... Kazasız belasız nice geziler ve paylaşımlar dilerim...

Sağolasın hemşehrim,alimden geldiğince en iyi şekilde gözlemlemeye çalışıyorum,çokta hoşuma gidiyor,başka türlü insanın canı sıkılır zaten :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

Muhteşem bir doğa.Güzelliği reSimlere öyle bir yansımış ki insanı cezbediyor hocam emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum.

Her yol ayrımını gördüğümde içeri girmemek için kendimi zor tutuyorum,hele uzaklardaki kıvrımlı virajlar:)
Teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar