Motogezi 14 (İpsala,Enez civarı)

Çok güzel bir gezi olmuş.Fotoğrafların çekim açıları harika elinize emeğinize sağlık.

abi yunan nersdi olyo.nehrin karşısımı.resimde işaretlemen münkünmü?çok merak ettim.gerçi adamın başına ne gelirse...

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,daha iyi,güzel geziler sizlerle olsun
Foto makinemden çok memnunum Fujifilm FinePix HS20EXR

Arkadaşların çoğu soruyor ,böyle tek başına canın sıkılmıyormu diye?
İnsanda böyle hobiler olduktan sonra bırakın sıkılmayı vakit bile yetmiyor :)

abi yunan nersdi olyo.nehrin karşısımı.resimde işaretlemen münkünmü?çok merak ettim.gerçi adamın başına ne gelirse...

w.jpg

Kırmızı Yunanistan sınırı,sınır boyunca meriç nehri akar
Sarıda Bulgaristan sınırı,sınır boyunca ormanlık alandır

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

güzel gezi tebrikler Meriç'e yaklaşmak istiyorsan EDİRNE TARAFINA ÇIKIP oradan merkezden veya sana yakın höyüklütatar,tayakadın köyleri civarından bigezi yapabilirsin

Hocam güzel bir gezi olmus:cat:

Sağolun :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

güzel gezi tebrikler Meriç'e yaklaşmak istiyorsan EDİRNE TARAFINA ÇIKIP oradan merkezden veya sana yakın höyüklütatar,tayakadın köyleri civarından bigezi yapabilirsin

Sağolun biliyorum oralarda asker yok ,ben altta yapmış olduğum gezinin devamını getirmek istemiştim sadece
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/129766-motogezi-12-sezon-yagmurla-basladi.html

yine şahane bir gezi ve anlatım. :cat:
trakya bölgesi bence bir motorcu için harikalar diyarı. ben de yalnız ve uçsuz bucaksız arazilerde gezileri seviyorum ama son bir senedir köpek kangal korkusu sardı . bir çözümü var mı?

yine şahane bir gezi ve anlatım. :cat:
trakya bölgesi bence bir motorcu için harikalar diyarı. ben de yalnız ve uçsuz bucaksız arazilerde gezileri seviyorum ama son bir senedir köpek kangal korkusu sardı . bir çözümü var mı?

Var sana havlayan ,koşan bir köpek gördüğünde duracaksın,yanına çağıracaksın,dalga geçeceksin baktın para etmiyor bekle muhakkak gidecektir yada sahibine işaret et o gerekeni yapacaktır,ama asla gaza basıp kaçma!
Belli bir zaman sonra alışacaksın bu duruma,sıradan bir hal alacak

Bu hafta açık arazide dört tane birden yürüdü üzerime,durdum baktım gitmeye niyetleri yok sahibine işaret ettim,köpekler kaçmaya delik aradı:)

şehiriçinde aynı yolu gide gele alışıyoruz birbirimize. hatta eğlencesine kovaladıklarını bile düşünüyorum ama kırsalda sakat geldi.
uçmakdere gezin varsa onu da görmek isterim. :bounce: ben gittim ama çok hazırlıksız gidince foto çekemedim. :) bir de senin anlatımın başka .

şehiriçinde aynı yolu gide gele alışıyoruz birbirimize. hatta eğlencesine kovaladıklarını bile düşünüyorum ama kırsalda sakat geldi.
uçmakdere gezin varsa onu da görmek isterim. :bounce: ben gittim ama çok hazırlıksız gidince foto çekemedim. :) bir de senin anlatımın başka .

Uçmakderedeki virajlar kandırıyor beni,unutuyorum fotoğraf çekmeyi:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

doğa ve motosiklet fotoları mükemmel uyum içinde çok beğendim :thumleft:

Bende beğenmenizi beğendim :)
Teşekkürler

Motosikleti
ZX12R
size bi DL1000 yakışırr... :rendeer: :cat: :thumleft:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Renkli ve keyifli bir gezi.. :cat:

Geçmiş olsun bu arada..

1- küçük kaza için geçmiş olsun
2- güzel yerleri gezip süper fotoğraflamışsınız, teşekkürler
3- motorunuz hiç bişey yakmamış, geziyi bedavaya getirmişsiniz resmen :)
4- Ben de köpeklerden bu zamana kadar hiç kaçmadım, nice yiğit köpekler geldi, hırladı, önümü kesti, havladı havladı gitti, fakat bu gün akşam bu kurala uymayayım dedim,köpek arkamdan kovalıyor, toprak yol, ben kaptırdım gidiyorum,uzun süre kovaladı :) sonra viraj geldi ,az daha düşüyordum, ama köpek yoktu arkada :) neyse uzattım , sonuç : köpeklerden kaçmayın, köpek kaçanı kovalar :)

1- küçük kaza için geçmiş olsun
2- güzel yerleri gezip süper fotoğraflamışsınız, teşekkürler
3- motorunuz hiç bişey yakmamış, geziyi bedavaya getirmişsiniz resmen :)
4- Ben de köpeklerden bu zamana kadar hiç kaçmadım, nice yiğit köpekler geldi, hırladı, önümü kesti, havladı havladı gitti, fakat bu gün akşam bu kurala uymayayım dedim,köpek arkamdan kovalıyor, toprak yol, ben kaptırdım gidiyorum,uzun süre kovaladı :) sonra viraj geldi ,az daha düşüyordum, ama köpek yoktu arkada :) neyse uzattım , sonuç : köpeklerden kaçmayın, köpek kaçanı kovalar :)

Sağolasın,Lastiklerimi dün motoruma taktım,ve çok beğendim artık kaymak yok :)
Aslında banada öyle gelmedi değil,hava ayarı biraz fazla açık gibi bu yüzden fazla yakıyor olabilir:) Lpg mi denesem :)

Güzel bir gezi olmuş keyifle resimlerinize baktım ellerine sağlık tekeriniz düz bassın her daim :). Bir sorum olacak kullandığınız fotoğraf makinası nedir mark/model olarak resim kalitesi gerçekten iyimiş birkaç makro çekimini özellikle çok beğendim rica etsem marka/model olarak söylermisiniz :) ?

Güzel bir gezi olmuş keyifle resimlerinize baktım ellerine sağlık tekeriniz düz bassın her daim :). Bir sorum olacak kullandığınız fotoğraf makinası nedir mark/model olarak resim kalitesi gerçekten iyimiş birkaç makro çekimini özellikle çok beğendim rica etsem marka/model olarak söylermisiniz :) ?

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,daha iyi,güzel geziler sizlerle olsun
Foto makinemden çok memnunum Fujifilm FinePix HS20EXR

Arkadaşların çoğu soruyor ,böyle tek başına canın sıkılmıyormu diye?
İnsanda böyle hobiler olduktan sonra bırakın sıkılmayı vakit bile yetmiyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
...........

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Resimler çok güzel, ellerine sağlık,tekerin herdaim düz bassın...

Teşekkürler,amin cümlemize :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her zamanki gibi cok,çok guzel eline saglık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar