Motogezi 10 (Vize,Panayır iskelesi,Longoz ormanları)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ben Lüleburgazlıyım ama iş için bir kaç seneden beri Bursa Karacabey'de sürünüyorum.:pale: Resimleri görünce kötü oldum.Çok özledim Trakya'yı.:pale: Keşke yine Lüleburgaz'da yaşasaydım motorumla size eşlik ederdim.

Yusuf bey her zamanki gibi gene harika bir geziye daha imza atmışsınız tebrik ediyorum mükemmel bir gezi olmuş yapmış olduğunuz gezileri ve özellikle çekmiş olduğunuz fotoları heyecanla takip ediyorum kazasız belasız geziler...

Sağolun Fatih bey siz diğer arkadaşlar beğendiğine göre ,kafalarımız bir sanırım :)
Havalar soğuyana kadar devam edicem,Allah kaza bela vermediği sürece

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

paylaşım için teşekkürler :)

honda innova sadık bir arkadaştır.

nasıl gidiyor bu arada arkadaşlığınız? :king:

Sağol Mustıfa sanada teşekkürler,Şükür rolenta düzensizliği dışında bir sorun yok,her yanını kontrol ettim temizledim,(karbürator,boğaz,filtreler,hortumlar)hava alan kısımda yok ama nedenini bulamadım bir türlü,
Yurtdışından service manualinide aldım,bir sorun çıkartırsa sorunu çözerim artık,karbüratörlü modellerin subap ayar ölçüsüde 0,1 değil 0.05+-0.02 :)

Gitmeyceği yol yok gibi çok pratik,sürat ile işim yok zaten,ama gitmiyorda değil,hafif olmasından dolayı manevra kabiliyeti çok iyi ,özellikle orman,dağ taş,ağaç araları,
Yakıtından ziyade almıştım zaten bu modeli,gayette memnunum,ama şimdi çıtayı biraz yükseltip 2011 enjeksiyonlu modelinden almak niyetim,
Motordanda çok memnunum ama,Kısmet:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

Ben Lüleburgazlıyım ama iş için bir kaç seneden beri Bursa Karacabey'de sürünüyorum.:pale: Resimleri görünce kötü oldum.Çok özledim Trakya'yı.:pale: Keşke yine Lüleburgaz'da yaşasaydım motorumla size eşlik ederdim.

Hasret kötüdür hocam ama en özlediğiniz bir yer bile oraya ulaştıktan sonra en fazla 1 ay sonra gözünüzdeki eski halini alıyor,
İnsanın yabancı bir yerde çalışması farklı tabii

İnşallah en kısa sürede dönersiniz memleketinize,size tavsiyem bir hafta sonu Erdekten girin,o yarım adayı çepeçevre dolaşın,harika koylar var :)

Sağolun Fatih bey siz diğer arkadaşlar beğendiğine göre ,kafalarımız bir sanırım :)
Havalar soğuyana kadar devam edicem,Allah kaza bela vermediği sürece

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Evet bende genelde doğada yalnız olmayı kamp yapmayı özellikle resim çekmeyi çok seviyorum doğada kendimi dinliyorum deşarj oluyorum birde bunu motosikletle yapıyorsam her şey dahada güzel oluyor.Sabırsızlıkla yeni gezileri ve birbirinden güzel yeni fotoları bekliyorum kazasız belasız geziler...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
innova 125i modelini kesinlikle tavsiye ederim.

artıları

sele daha rahat
daha ekononik
motor daha stabil
yağ eksiltmiyor
sürüşü daha farklı
tipi daha güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar