Kiskandim yanı o derece. Hayırlı olsun kazasız belasiz maşallah diyelimde nazar deymesin
Evet var fiyat fırsatından ötürü bende Cbr1000RR aldım Mart 15' e kadar gelir diyorlar sana ne dediler? Bu arada Hayırlı Uğurlu olsun.![]()
Arkadaşlar merhaba,
Moto expo fuarındaki cazip indirim sebebiyle uzun zamandır takip ettiğim CBR 650F Siyah/Kırmızı renkteki motoru aldım, benim gibi motor bekleyenler varmı aramızda?
https://i.ytimg.com/vi/fDfELRhmOJQ/maxresdefault.jpg
Pirelliler kısa ömürlü, omur/performans açısından metzeler m7rr.
Bende 2015 cbr 1000rr ve 2015 650f var ikisinde de m7rr kullanıyorum. Pirelli daha iyidir diyenlere bakmayın. 650f ile o pirellinin hakkını veremezsiniz zaten , süspansiyon, şase, geometri .. Race bir motor değil çok zorlanmaya gelmiyor, belirli sınırlar içinde güzel spor kullanılabiliyor ama limitleri belli
Bu motoru sportif touring olarak kullanacaksiniz. O yüzden m7rr hatta angel yada pilot road 4 daha uygun 650f e.
rengi çok güzel olmuş, ama önde hala düz maşa kullanıyolar yavr:
Siz yariscimisiniz? Yada sıkı bir gazcımı? Mulholland yolundakiler gibi?
Klasik catalli motosiklet ile limitlerdemi gidiyorsunuz? Yetmiyor size artik, tur zamaninizi kisaltmak, yada man isle tt yarislarindaki gibi caddede gidip limitlerinizmi bitti?.
Klasik catal neyinize yetmiyor aciklarmisiniz? Fikrinizmi bu? Yoksa bilginiz ve tecrubenizmi?
Sonra adim milleti fircalayana cikiyor, cikar tabi konusmus olmak icin konusan, bos yorumlar yapam daha 2 gunluk motorcular oldugu surece benim fircamda bitmez.
Siz yariscimisiniz? Yada sıkı bir gazcımı? Mulholland yolundakiler gibi?
Klasik catalli motosiklet ile limitlerdemi gidiyorsunuz? Yetmiyor size artik, tur zamaninizi kisaltmak, yada man isle tt yarislarindaki gibi caddede gidip limitlerinizmi bitti?.
Klasik catal neyinize yetmiyor aciklarmisiniz? Fikrinizmi bu? Yoksa bilginiz ve tecrubenizmi?
Sonra adim milleti fircalayana cikiyor, cikar tabi konusmus olmak icin konusan, bos yorumlar yapam daha 2 gunluk motorcular oldugu surece benim fircamda bitmez.