Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

öncelikle paylaşımın için teşekkürler. umarım başarılı haberlerini almaya devam ederiz

Arkadaslar öncelikle hepinize yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum. Boy un da degindigi gibi ülkemizde aile destegi çok az ve bu yüzden okullarda gençler uyusturucu alkol ve sigara gibi kolay yoldan kafa yapan ve bagımlılık yapan alışkanlıklar ediniyorlar. Oysa benim yaptıgım bir çok spordalından bir çok arkadasım var ve sporları ile ciddi olarak ilgilenen arkadaslarım ne uyusturucu ne alkol nede sigara kullanıyorlar. Ama aynı zamanda lisede okudugum için tuvalete girdigimde de içler acısı bir manzara ile karşılaşıyorum okullarımızda hertürlü pislik var ve bence gençleri bundan uzak tutmanın en iyi yolu onları sporlara yönlendirmek. Umarım kısa zamanda bizim ailelerimizde bilinçlenir ve çocuklarına dogru yolu gösterirler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok güzel bir öykü ve çok güzel fotoğraflar
babandan tarafa çok şanslısın, onun değerini bil
ve bu güzel becerini geliştirmeye ve zevk almaya bak
emin ol hayatın çok daha güzel olacaktır
başarılar...

boy

kingOfTheExtreme, keşke herkesin ailesi senin gibi anlayışlı ve önyargısız olsa. Benim aileden yana bir problemim yok. Hayatta her zaman kararlarımı kendim verdim, ne istediysem onu yaptım. Ancak ses çıkartmamak dışında destek olmak daha önemli bence.

Xtreme foto album

Merhaba arkadaslar bugüne kadar sizinle birçok fotograf paylaştım ama hepsi farklı başlıklar altında idi ve buyüzden sitemize yeni üye olan arkadaslar baktıklarında fotografları görmeleri zor oluyordu bende bunun üstüne bugüne kadar olan eski fotograflarımın arasına birkaçtane de yayınlamadıgım fotografımı koyup yeni bir topic açıyım dedim.

Havacılıkla ilgili fotograflarım

MOTOSİKLET ile ilgili fotograflar

Umarım begenmissinizdir arkadaslar...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bu fotoları daha öncedende siteye koymuştun sanırım:silent:

üstteki yazıyı sonradan okudum:) :cat:

beyenmemek eldemi,ellerine sağlık.Croscu ruhu ayrı olsa gerek.tabi bunlar birazda maddiyata bakıyor:) Motorunun değeri ne kadar şuanda?

kingOfTheExtreme

sevgili kardeşim,yayınladığın bütün fotoları zevkle izledim...teşekkürler...hernekadar şu an motosiklet tutkunu olsamda eskiden ben de bir paraşütçüydüm.1974-75 senelerinde resimlerini koyduğun İnönü de benim de atlayışlarım oldu...şimdi ogünlere dönmeyi ne kadar çok isterdim.Baban ve Annen sanırım bilirler havacılık okulu müdürü Sevgili Tuna HUŞ zamanında orlardaydım.
tüm resimler ve yorumların için tekrar,tekrar teşekkürler.Herşey gönlünce olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En Yakın zamanda Görüşmek Üzere Dostum;)

Yorumlarınız için sagolun... Tuna huş abi evet babam 4sene paraşüt okul müdürlügü yaptı ama şu anda pilotluk yapmakta annemde bu sene emekli oldu... Umarım birgün atlayışlara geri dönersin ayrı kalmak nasıldır tahmin etmeye çalışıyorum heralde çok kötü bir duygudur.

aradan uzun zaman geçti ama şimdi yamaç paraşütü için olanakları zorluyorum.umarım şartlar uygun olurda hayallerimi gerçekleştiririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yenı Fotoğraflar bekliyoruz Hacı ;)

Arda bu aralar motocross digilde 1haftalıgına kartalkayaya gidiorum snowboard fotolarımı koyabilecem ancak

arkadaslar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim... Sizlerinde söyledigi gibi yaptıgım tüm sporlarda olugu gibi bundada babamın katkısı inanılmaz vede annemin ama bunun sebebide 2side paraşüt ögretmeni ve pilot bu yüzden dışarıdan çok riskli gözüken şeylerin aslında ne kadar normal ve tehlikesiz seyler olabileceginin bilincindeler. Bende yaşıtım arkadaslarımın ailelerini bu konuda bilinçlendirsemde ülkemizde gerek motosiklet fiyatlarının pahalılıgından gerekse insanların açlık sınırında yaşamasından dolayı motocross a başlattıgım 2 ve başlamaları büyük ihtimal olan 2tane arkadasım var. Ama umarım birkaç sene içinde bu sayılar katlanarak artıcak ve benim yaşımdaki gençler sigara yerine sıradışı sporlara ilgi duyucaklardır.

Kardesım sana katılıyorum bu konuda haklısın hemde sonuna kaadar.
Ne kadar güzel seni destekleyen bir Baban var motor konusunda.
Ben motorumu aldımda annem ben razı degılım ıstıyosa yınede al dedı ben o ne kdar razı olmasada bu sevda dan vazgecemedım aldım sende ınsallah buyuk basarılara ımza atarsın.

Umarım büyük basarılara imza atıcam. Yine sende aile bakımından sanslı olanlardansın hiç diilse köstek olmamıslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar