Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun bea uçucu adam :) Alkol gibim birşeysin

Son Xtreme fotograflarım

Merhaba arkadaslar gecenlerde arkadasım özgün ve umutla kayıyordum ki. Büyük sehir belediyesi fotografçılarından Evrim AYDIN yanımıza geldi ve fotograflarımızı çekti. Bende bunları sizinle paylaşıyım dedim. Benim birçok spor yaptıgımı duyunca Motocross fotograflarımı da çekebilecegini söyledi bende motocross a giderken ona haber vericegim ve sizinle onun çektigi güzel pozlarıda paylasıcagım ayrıca hem bu pozlar hemde motocross pozlarım anadolu ajans aracılıgı ile gazetelere dagatılıyor...

Ben indygrab yaparken

Ben heelflip yaparken

Özgün ollie yaparken bende ileride pop-shuvit yapıyorum 4basamaktan

Özgünde bende caveman yaparken özgün kaykayı cekmiş

Umut Caveman yaparken bende heelflip yapıyorum

Bu fotograflarda emegi gecen 1.kankim umut 2.kankim özgün ve fotograf sanatçısı Evrim abiye teşekkür ediyorum.

Umarım fotografları begenmişsinizdir...

burda görmesem fotoları americada çekilmiş sanardım.Kücükken babama kaykay al diyemecegimizden kendi sefil kaykayımızı yapardık ne günlerdi bea:mrgreen:

gerçekten diger arkadaşa katılıyorum.fotografları burda görmesem bir flim sahnesinden alıntı veya ABD'nin bir yerlerinde çekilmiş sanırdım.
eline saglık süper paylaşım..

valla çok güzel ama yüz ifadeleri acayip fazla sıkmışsın kendini :mrgreen: çok güzel paylaşım için sağol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehehehe (((:)

Güzel yorumlarınız için sagolun arkadaslar. Benim birr tik im var heyecanlı bişi yaparken agzım şekilden şekle girer=) Motocross da kask varda kurtarıyoruz=)

baris yaww senin icin ucmak herhalde hayatinin bi parcasi
guzel fotolar ama dikkat,cross'ta dusersen topraga dusersin ama bunda dusersen direk betona :p

Öyle benim için uçmak hayatın vazgecilmez bir parçası... Seninde söyledigin gibi cross aslında kaykaydan daha az canyakan ama yaktımı tam yakan bir spor oysa kaykayda 2mt den düşüosun 1ay morarıyor bacaklarım ama en fazla kırılıyor. Oysa Cross da kazalar ya çok ufak oluyor yada ölümcül oluyor

barış süper resimler yine...
ya ben racigden ölen çook duydum da krosdan öglenel çevremde karşılaşmadım ama tehlikeli ve risk isteyen bi spor...aileminde bir nebze rafat olmasının sebebi racing kullanmamam:)

Motocross da da ölenler var sadece Race e göre daha az ama Racingde profesyonellik çerçevesinde yapılırsa ölüm oranının cross dan daha az olucagını görüceksin. Ama bizim duydugumuz race kazalarının hepsi aslında race degil cadde motoru ile trafikte yüksek süratden kaynaklanan kazalar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar