Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

Helal olsun diyorum inşallah her şey gönlünce olur...İkinci motosikletim kesinlikle cross olacak...İmkanlar dahilinde tabiiki....Ünversiteye bir başlayayım ozaman kenara para koymam daha kolay olacak..Ozaman belki bişeler yapabilirim ama şimdilik caddelerden uzakta olmamam lazım...

boy

Bir spor ile profesyonel anlamda uğraşacaksan iki şey önemli : Birincisi, bu işe küçük yaşta başlamak, ikincisi de aile desteği. Bu ikisi olmazsa kimse ilgilendiği spor dalında başarılı olamıyor. Bu yüzden çok şanslısın. Birçok kişinin ailesi motosiklet sporlarına bilinçsizce karşı çıkmasına rağmen, senin ailen sana bu konuda destek vermiş. Bu gerçekten çok büyük bir şans. Ben karşı çıkan ailelerin bilinçsiz olmasının yanında cahil de olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında insanlar çocuklarını bu olaylara 5-6 yaşlarında sokuyorken, bizim ailelerimiz her konuda olduğu gibi bu konuda da destek olacaklarına köstek oluyorlar.

Daha işin başındasın ama eğer bu sporu ciddi ciddi şekilde devam ettirmeyi düşünüyorsan, başarılı olmaman için hiçbir neden yok bence. Yaşın da, içinde bulunduğun ortam da müsait. Başarılarının devamın diliyorum.

3 ocak Motocross fotografları

Arkadaslar 3ocak 2007 günü biz motocross a gittik. Hava çok rüzgarlı olmasına ragmen çok güzel rekabetli anlar yaşadık. Eger gelseydiniz gerçekten egelenirdiniz. Artık sizleride birdahaki sefere aramızda görmek bizi çok mutlu edicektir. Sadece motocross digil enduro parkurumuzda oldugu için enduro da yaptık endurocu birkaç arkadas daha olsa daha güzel anlar yaşayabilrdik. Toplam 5motosiklet vardı 2tane 125cc altı çocuk 1tane 2007 KTM250sxf 1tane 2002 wr250f 1tane 2001CR250R

Fotograflar.

Atlamaları degerlendirirken

Yine öndeyim =)

Rekabet dolu anlardan birisi

Süpersin yaaa Fotolarda güzel çıkmış. Barış biz seni hiç yerde göremicekmiyizz :)

Önemli digil arkadaslar. SALTON valla yerde de zevkli oluo motocross dönüşler fln ama foto güzelligi açısından pek bişi ifade etmiyor görsellik gök yüzünde =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorumu alayım Allah ızın verırse Tanışcaz Kardeşim:) senin Kulvarla benımkı Farklı ama olsun en azından Motorumla Seyretmeye Gelirim.
Ankara-Tunalı Hilmide Benim İkametgah Bu arada

Juniors tanısırz inş... Adaşım barış ÖSS sınavından sonra babam rampamı hazırlıyor ve loop çalışıcagım tek engel öss sakatlanırsam çalışmam boşa gitmesin diye denemiorum.

Barışcım tebrikler::alkiis:: birgün seni böylede görmek istiyorum ::coool:: ::coool:: ::coool::

Tebrikler Baris, helal olsun walla... bu yasta... herhalde senin cross a basladigin senelerde yasitlarin daha bisikletin onunu kaldiramiyordu :cat: yas kac?

hmm evet ama zaten şu andada sakatlanma riskin var, gerçi loop daha sakat bişi ama sen daha iyi bilirsin :)

başarılarının devamını dilerim umarım birgün yükseklere uçtuğun kadar adında yükseklere yazılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar