Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

Kardesim sana sonsuz basarilar dilerim ama lutfen takla hareketini deneme cunku riski cok yuksek.boyle bir yetenegin kaybelmesini kimse istemez.
insallah senle bigun beraber cikariz cross'a.benim atlamalarim seninkiler yaninda biraz ezikce kalir ama idare edecez artik :) :)

Öncelikle güzel dileklerin için sagol ama bence freestyle motocross u zevkli yapan şey riskleri. Tabiiki kendimden emin olmadan denemicegim. Zaten yazın uçuş için inönüde kampta olucagım ve hersabah uçuştan önce 15yasında motocross cu CR125i olan bir arkadasımla motocross a çıkıp freestyle calısacagız basarıcagımıza inanıyorum ama dedigim gibi öncelikle emin olcam kendimden emniyet herşeyden önce gelir.

Umarım birgün beraber motocross a gideriz seninde atlamaların biraz cesaret ve denemeyle daha fazla olucaktır bundan eminim ama sonucta herşey atlayış degil yarısı tamamlamak daha önemli.

Bravo ... Umarım isteklerine ulaşırsın.

Ülkemizde maalesef sponsor olayına pek sıcak bakılmıyor. Yetenekli adamlar keşfedilmeyi bekliyor .. Bu ülkede yarışçı olsan kazayla olursun zaten ...

Ama uğraş verdiğin iş çok güzel

Umarım başarırsın daha çok gençsin :cat:

Nisan sonundan Eylül sonuna kadar motorum ve ben inönüdeyim beyfa. Ama zaten bu yaşta meslegim elimde. Ögretmen pilotluk lisansımızıda alıcaz yazın.

kardesım eyer Eskısehır e ugrarsan beklerım

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ya cross lar da güsel crooss mu alsam ne !

bırgun herkes cross kullanıcak cunku motorda en son nokta cross :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Abi hafta sonları fln bulusur geziye gideriz beraber. Gelirseniz uçma imkanınızda olur ben ögretmenlik lisansını aldıktan sonra

kardeşim, anlatımını, fotoğraflarını ben de çok beğendim; bir yıldız mı doğmuş ne :cat:
bu arada babanın yaklaşımını da takdir ettim

Herşey aile desteğinde be arkadaşlar. Benim ailem izin verdikten sonra bende fizana yaya giderim :)

Barışçığım gerçekten tebrikler. Motorda çok iyisin

Öncelikle güzel dileklerin için sagol ama bence freestyle motocross u zevkli yapan şey riskleri. Tabiiki kendimden emin olmadan denemicegim. Zaten yazın uçuş için inönüde kampta olucagım ve hersabah uçuştan önce 15yasında motocross cu CR125i olan bir arkadasımla motocross a çıkıp freestyle calısacagız basarıcagımıza inanıyorum ama dedigim gibi öncelikle emin olcam kendimden emniyet herşeyden önce gelir.

Umarım birgün beraber motocross a gideriz seninde atlamaların biraz cesaret ve denemeyle daha fazla olucaktır bundan eminim ama sonucta herşey atlayış degil yarısı tamamlamak daha önemli.

Yaza ist. civarina kacarsan senle hakkatten tanismak isterim.ayrica freestyle da basarili olabilirsin.cunku yasin daha cok genc.
Tanri her zaman seni korusun ve seninle olsun kardes.
(msn'ini kaydetme istiyom.orda konusuruz)

süpersin valla herkez senin gibi olmayı ister,inşallah bütün dileklerin gerçek olur.. başarılar sana..

bayramın son gününe kadar 1kere daha motocross a gidecegiz. Bende freestyle meraklısıyım ve birkaç tane hareketim var ama ÖSS sınavına hazırlık sürecinde oldugum için fazla risk almıyorum sınavdan sonra ilk işim takla çalışmak olucak yaz boyu çalışıcagım gerekirse ama basarıcagım. Bunu türkiyede yapan varmı bilmiyorum ama ben ne fotosunu ne videosunu gördüm umarım başarırım.

umarım başarırsın :p tekteker denemek değilki bu deneye deneye yapasın :p bi kere deniceksin oldu süper. olmadı ..düşünmesi bile kötü

He sayi tektekerin nasıl iyimi öyle bi foton vardı görmüştüm.Yani uzun gidebiliyomusun

Barış fotolarına dönüp dönüp bakıyorum.Harbi gaza getiriyosun beni.Kardeşim inşallah seninle bi gün tanışırız.Bu arada senin siten çalışmıyo galiba foto galeriye giremedim o çocuğun sen olduğunu bilmiyodum daha önce bu sitede verilmişti o foto galiba yada başka bi yerde ama daha önceden görmüştüm seni.Başarılarının devamını diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar