Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

kardeş fotolar süper olmuş ben de acayip meraklıyım bu motocrosa, bişey dicem bu işleri kimden nasıl öğrenebiliriz, yani bir tekniği var mı yoksa deneye deneye mi öğreniyorsun uçmayı :)

Ben hem deneyerek hemde kitaptan okuyarak ögrendim ama zıplamayı ilk ögrendigimde kitabım yoktu hatta ilk atlayışım bir kaza idi ama alışıyor insan ve düşe kalka ögrenirsen çok daha kalıcı olur sonucta insan bi seyi yaptıgında acı cekiyor ise bir daha yapmamaya özen gösteriyor.

en olmadı ben sana sponsor olurum. sende bi tur verirsin motorunu :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarzım değil ama gayet güzelmiş..tebrikler

Supersin dostum yarismalarda basarilarini duymak istiyoruz. Gurur duyduk seninle

azimli olman çok hoş, başarıyosun da. gonulden kutluyorum canım kardeşim. ama havada biraz atraksiyon yap artık, yuksel biraz, bizim de gozumuz gonlumuz acılsın :) ben de MTB'de downhill yapmaya merak saldım bu aralar ama iş güç peşinde oldugumuz için kafayı gözü yarmayalım yetiyo bize... bekliyoruz, erken guncelle buraları...

bayramın son gününe kadar 1kere daha motocross a gidecegiz. Bende freestyle meraklısıyım ve birkaç tane hareketim var ama ÖSS sınavına hazırlık sürecinde oldugum için fazla risk almıyorum sınavdan sonra ilk işim takla çalışmak olucak yaz boyu çalışıcagım gerekirse ama basarıcagım. Bunu türkiyede yapan varmı bilmiyorum ama ben ne fotosunu ne videosunu gördüm umarım başarırım.

tarzım degıl ama tebrıkler basarılar

ogulcan, bütün mesajlarını böyle (bold/kalın) yazıyorsun. uyarı alırsan hiç şaşırma. ben seni şimdiden uyarayımda :wiinkk:

Forum Kuralları:
55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.

dostum sen motora bındıgınde havada gıttıgın kılometre yerdekınden daha fazla sanırım

Dostum takla falan boşver ya sen bunu iş olarak değil zevk olarak gör bence bak öss diyosun demek istediğin bi iş var.Kendini tehlikeye atma

Kardesim sana sonsuz basarilar dilerim ama lutfen takla hareketini deneme cunku riski cok yuksek.boyle bir yetenegin kaybelmesini kimse istemez.
insallah senle bigun beraber cikariz cross'a.benim atlamalarim seninkiler yaninda biraz ezikce kalir ama idare edecez artik :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar