Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

fotolar ıcın cooook tesekurler sen bıde kanat takmayı dene bu tabıkı ısın espırısı uc maya devam

bütün dönüşlerin ismi duvar dönüşümü bu cross da onu merak ettim

geçen akşam bir film izlemiştim. ondada böyle iki kardeş cross falan yapıyor. ve bir gün ünlü bir takım tarafından keşfedilip takıma alınıyorlar. işte en sonundada dünya motocross şampiyonu oluyor. senin bu fotoğraflarını görünce o aklıma geldi. o römork, dönüşler falan :)

bütün dönüşlerin ismi duvar dönüşümü bu cross da onu merak ettim

Hayır duvar dönüşü kenarları yatırılmış dönüşlerdir yüksek süratle girilir dönüşün ortasında gaz açılır ve kıç attırılarak motosikletin dönüşten sonra ok gibi fırlaması saglanır. Eger düzgün kullanılırsa tüm yarışmacıları geçmeni saglıyabilir.

Yorumlarınız için sagolun arkadaslar. İnş o iki kardeş gibi olucam bende

Dostum helal olsun walla.Babamda 1991 e kadar motocross yarışçısıydı bende çok özeniyorum ama artık maddi imkanlar eskisi kadar iyi değil yazın pazar günleri 1-2 atlama sonra geri dön gel.Makinada yok derme çatma motorlarla ugraşıyoz imkanlarını sonuna kadar kullan,yükselebildiğin kadar yüksel bence dostum.

Sagol dostum umarım seni tekrar aramızda görürüz. Sen bizim şakir (şenkalaycı) abinin küçüklügünü flnda bilirsin abi

İnşallah ben motosiklet tamircisiyim ve işçiyim kendi dükkanımızı açana kadar böyle faliyetlerde bulunmak zor.Uzaktan zor seyrediyoruz.Şakir şenkalycıyla sadece fuarda tanışma imkanı bulmuştum biraz agresif bi insan yada insanlar onu çok bunaltmışlardır ne bileyim ben sinirlenmem olur olmaz şeylere o yarışta bi düşsün sinir küpü oluyor dergilerden takip ettiğimiz kadarıyla böyle.Sen kimseye bakma daima bu işi bi zevk olarak gör ve keyif al.Bol bol gaz çek,bigün inşallah tanışırız

ya sen onunla arkadaş olmuşsundurda ondan böle diyosun.İnsan her an sinirli olamaz ama çabuk sinirleniyo dedim ben neyse konuyu dağıtmıyayım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:

süpersin barış kardeşim tek kelimeyle süpersin :cat:

sponsorun var mı :p

Ülkemizde sponsor bulmak oldukca zor o yüzden yok. Ama araştırmalarıma devam ediyorum eger bulabilirsem tüm yarışmalara katılabilecegim. Yoksa tamamına katılmam pek mümkün olmuyor babam genelde işte oldugu için yarışmalara götürme fırsatı olmadıgı zamanlar oluyor.

hmmm...

bi topic aç 'sponsor arıyorum' :)

koy bütün havadaki resimlerini, tabi duvar dönüşlerini de :)
(ciddiyim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar