Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim
geçen akşam bir film izlemiştim. ondada böyle iki kardeş cross falan yapıyor. ve bir gün ünlü bir takım tarafından keşfedilip takıma alınıyorlar. işte en sonundada dünya motocross şampiyonu oluyor. senin bu fotoğraflarını görünce o aklıma geldi. o römork, dönüşler falan
Hayır duvar dönüşü kenarları yatırılmış dönüşlerdir yüksek süratle girilir dönüşün ortasında gaz açılır ve kıç attırılarak motosikletin dönüşten sonra ok gibi fırlaması saglanır. Eger düzgün kullanılırsa tüm yarışmacıları geçmeni saglıyabilir.
Yorumlarınız için sagolun arkadaslar. İnş o iki kardeş gibi olucam bende
Dostum helal olsun walla.Babamda 1991 e kadar motocross yarışçısıydı bende çok özeniyorum ama artık maddi imkanlar eskisi kadar iyi değil yazın pazar günleri 1-2 atlama sonra geri dön gel.Makinada yok derme çatma motorlarla ugraşıyoz imkanlarını sonuna kadar kullan,yükselebildiğin kadar yüksel bence dostum.
İnşallah ben motosiklet tamircisiyim ve işçiyim kendi dükkanımızı açana kadar böyle faliyetlerde bulunmak zor.Uzaktan zor seyrediyoruz.Şakir şenkalycıyla sadece fuarda tanışma imkanı bulmuştum biraz agresif bi insan yada insanlar onu çok bunaltmışlardır ne bileyim ben sinirlenmem olur olmaz şeylere o yarışta bi düşsün sinir küpü oluyor dergilerden takip ettiğimiz kadarıyla böyle.Sen kimseye bakma daima bu işi bi zevk olarak gör ve keyif al.Bol bol gaz çek,bigün inşallah tanışırız
Ülkemizde sponsor bulmak oldukca zor o yüzden yok. Ama araştırmalarıma devam ediyorum eger bulabilirsem tüm yarışmalara katılabilecegim. Yoksa tamamına katılmam pek mümkün olmuyor babam genelde işte oldugu için yarışmalara götürme fırsatı olmadıgı zamanlar oluyor.