Motocross fotograflarm ve benim kısabir motosiklet biografim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler

Hem seni hem de aileni canı gönülden tebrik ediyorum.
Yolun açık olsun... :cat:

ben bunu alkışlarım umarım bunu bir profesyonel spor haline getirirsin bizde destekçin oluruz... :thumleft:
::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
::biggrinn
::haapppy: ::sefereee

süpersin kardeş, walla helal sana yaaa :cat:

inşallah birgün ben de öyle fotolar çektirecem :queen:

ondan mı cbr biniyon :p

Dostum tebrik ederim, Soner Hoca'yı tanıyor musun acaba? Sanırım senden bahsetmişti bana. Görüşmek üzere :cat:

Soner hocayı tanıyorum motosikletimi alıcagımız zaman ona basvurmustuk ilk olarak.

Yorumlarınız için sagolun arkadaslar. Bende bu sporda profesyonel olmak isterdim ama bizim ülkemizde bu biraz zor ve benimde profesyonel oldugum planörcülük sporu olunca yazın fazla fırsat bulabilecegimi sanmıyorum yurt dışına yarışmalara felan gidecegim. Ama elimden geldigince geliştirmeye çalışıyorum. Freestylemotocross denemelerimde oluyor şu anda Whip hareketini yapıyorum ve bir kere superman seatgrab denedim ilk denememde motosikleti kaçırdım havada ama bu aralar çalışıp o hareketide başarıcagım

AFERİN SANA çokgüzel atlayışlar yapmışşın kutlarım başarıların devamını dilerim inşallah senin gibi türk gençlerini dünya sampiyonalarında görürüz.benimde 1990 doğumlu oğlum var (Kerem)öğretmen lisesi 2.sınıf öğrencisi onada 200 CC Cross aldım oda yeni yeni zıplıyor hafta sonları bende kendi motorumla kereme eşlik ediyorum.benim bu adresle haberleşebilirsiniz.

süper resimler eline saglık:rendeer:

biraz daha yukarı çıksan kafan bulutlara çarpcak:mrgreen:

Atla hopla zıpla kim tutar seni helal olsun.:queen: :queen: :queen:

Tek teker geliyorum :queen: :queen: :queen:

arkadaslar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim... Sizlerinde söyledigi gibi yaptıgım tüm sporlarda olugu gibi bundada babamın katkısı inanılmaz vede annemin ama bunun sebebide 2side paraşüt ögretmeni ve pilot bu yüzden dışarıdan çok riskli gözüken şeylerin aslında ne kadar normal ve tehlikesiz seyler olabileceginin bilincindeler. Bende yaşıtım arkadaslarımın ailelerini bu konuda bilinçlendirsemde ülkemizde gerek motosiklet fiyatlarının pahalılıgından gerekse insanların açlık sınırında yaşamasından dolayı motocross a başlattıgım 2 ve başlamaları büyük ihtimal olan 2tane arkadasım var. Ama umarım birkaç sene içinde bu sayılar katlanarak artıcak ve benim yaşımdaki gençler sigara yerine sıradışı sporlara ilgi duyucaklardır.

Keske bi cogumuzun ailesi de senin ailen gibi desteklese cocuklarini... hem genc yasta bi cok sporla ugrasiyosun, hem de arkadaslarini da tesvik ediyorsun.. Ne mutlu sana ve ailene...
devam-devam, gazi hic kesme:cat:

senin yaptıklarının yarısını belki yapabiliourum bu motorla.. ama ynede babam beni öle görse diil motora bisiklete bindirmez daha :p gerçekten şanslısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başarılar dostum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar