=> |Motobisiklet |

Sivaslı tamirci çırağı, yol masrafını hafifletmek için bisikletini motora çevirdi. Veysel Yaman, evi ile işyeri arasındaki 3 kilometrelik yolu son bir haftadır bu mesafeyi bisikletten bozma motoruyla kat ediyor. Sanayi'de çırak olarak çalışan Veysel Yaman'ın icadı görenleri hayrete düşürüyor. Biriktirdiği haftalıklarla bir bisiklet alan Yaman, arkadaşından aldığı bozuk motosiklet motorunu onarıp bisiklete uyarladı. Bisikletin arka tekerini motosiklet tekeriyle değiştirip, motoru bisiklete monte etti ve son olarak bisiklete debriyaj kolu ilave etti.

Ayrıca, bir motorsiklette bulunan detayları da unutmayan , Bisikletin ön kısma bir hız göstergesi ve koltuğun altına küçük bir benzin deposu yapan Veysel Yaman, bütün bu işler için yalnızca 50 lira harcamış. 250 gramlık benzin ile işine gidip gelen Yaman, böylelikle yol parasını da yarıya indirdiğini belirtmiş.
Yarı bisiklet yarı motosiklet olan motobisikleti görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

034abtl1jjemy8.jpg

ALINTIDIR...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece kucuk cocuk bisikletleri varya hani kucucuk ona sekman koyanini gordum bu neki :p

yurdum insanının zekasına hayranım yav araştıracam benim bisikletede böle bişey yatıayım yav :):)

çikleyide cok güzel yapmıs frenın tam altına yine fren kolu takmıs şekil olmıus :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten tebrik ederim...İmkanı olsa belki neler yapıbilir...

Tamam , arkadaş emek vermiş, kendi zorluklarına kendi çözümünü yaratmış. Tebrik ederim.

Fakat, buna icat denemez.
Icat (buluş) , ilk defa yeni birşey yaratmaktır.
Bu , medyanın haber yaratma çabalarından başka birşey değildir benim gözümde.

Icat budur.
water_writer.jpg

Bu ne diyorsanız: bknz:suya yazı yazmak.

Ha , su demişken;
http://www.dailymotion.com/video/x7hw1v_creative-waterfall_tech

Yanlış olmuş debriyaj kolu ilave edilmemiş bu motora zaten puchtur motorun markasıda debriyajsız yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar