Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

motobikeistanbul2026.jpg

2–25 Nisan 2026 Tarihlerinde Motobike Istanbul Motosiklet Fuarı İstanbul’da!

Motosiklet ve iki tekerlek tutkunlarının heyecanla beklediği Motobike Istanbul 2026 fuarı, bu yıl yine büyük bir buluşmaya sahne olacak. Etkinlik 22–25 Nisan 2026 tarihlerinde İstanbul’un kalbinde yer alan İstanbul Expo Center (İFM) – Yeşilköy’de düzenlenecek.
  • Tarih: 22 Nisan – 25 Nisan 2026

• Yer: İstanbul Expo Center, Yeşilköy, İstanbul

• Organizatör: Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti.

• Biletler: Ziyaretçi biletleri satışa sunuldu. Günlük ve kombine seçeneklerle fuara giriş yapılabiliyor.
Motobike Istanbul 2026, motosiklet sektörünün en geniş kapsamlı organizasyonu olarak Türkiye ve çevre bölgelerden binlerce ziyaretçiyi bir araya getiriyor. Fuarda hem yeni motosiklet modelleri hem de aksesuar, yedek parça, bakım ürünleri ve e-mobilite çözümleri görülebilecek.
  • Dünya ve yerel markaların 2026 modelleri ilk kez sergilenecek.

• Elektrikli motosikletler ve e-mobilite teknolojilerine özel alanlar yer alacak.

• Stunt gösterileri, canlı müzik performansları ve atölyeler gibi zengin yan etkinlik programı tiyatro atmosferi sunacak.

• Motobike Academy gibi eğitim programlarıyla ziyaretçiler becerilerini geliştirebilecek.
Motobike Istanbul, Türkiye’de motosiklet pazarının nabzını tutan önemli bir fuar olmasının yanında yurt içi ve dışından profesyoneller ile son kullanıcıları bir araya getiriyor. Sektörel iş bağlantıları kurmak, en yeni ürün trendlerini yakından görmek ve organizasyon boyunca süren medya ilgisiyle ön plana çıkmak isteyenler için büyük fırsatlar sunuyor.

Motobike Istanbul 2026 Bilet Fiyatları Açıklandı

22–25 Nisan 2026 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarın biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu. Ziyaretçiler için günlük ve kombine bilet seçenekleri bulunuyor.

Günlük Bilet Fiyatları

• 22 Nisan 2026 – Çarşamba: 280 TL

• 23 Nisan 2026 – Perşembe: 375 TL

• 24 Nisan 2026 – Cuma: 375 TL

• 25 Nisan 2026 – Cumartesi: 375 TL

Kombine Bilet

• 22–25 Nisan 2026 (4 Günlük Giriş): 690 TL
Günlük biletler yalnızca seçilen tarihte geçerli olurken, kombine bilet sahipleri fuar süresince dört gün boyunca giriş yapabilecek.

Yoğun katılım beklenen organizasyon için biletlerin erken dönemde tükenebileceği belirtiliyor. Özellikle hafta sonu ziyaretleri için önceden rezervasyon yapılması tavsiye ediliyor.

Motobike Istanbul 2026 Ücretsiz Davetiye Nereden Bulunur?

Motosiklet tutkunlarının merak ettiği konuların başında “Motobike Istanbul ücretsiz davetiye nasıl alınır?” sorusu geliyor. 22–25 Nisan 2026 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar için ücretsiz giriş imkânı zaman zaman belirli kanallar üzerinden sağlanabiliyor.

Ücretsiz fuar davetiyesi nasıl alınır?

• Resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları: Fuar organizatörü dönem dönem online davetiye kampanyaları yapabiliyor.
  • Katılımcı markalar ve bayiler: Fuarda stand açacak motosiklet markaları, aksesuar firmaları ve distribütörler sınırlı sayıda ücretsiz davetiye dağıtabiliyor.
  • Motosiklet kulüpleri ve dernekler: Bazı kulüpler üyelerine özel davetiye temin edebiliyor.
  • Sektörel medya ve influencer çekilişleri: Motosiklet haber siteleri ve sosyal medya hesapları ücretsiz bilet kampanyaları düzenleyebiliyor.
  • Kurumsal davet: Sektör profesyonelleri için firmalar tarafından özel davet kodu gönderilebiliyor.

Motobike Istanbul 2026 Ne Zaman Yapılacak?

“Motosiklet fuarı ne zaman?” sorusu iki teker tutkunlarının en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük motosiklet etkinliklerinden biri olan Motobike Istanbul 2026, 22–25 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenecek.

Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Fuar Merkezi (Yeşilköy)’nde gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek organizasyonda yeni model motosikletler, elektrikli modeller, aksesuarlar ve ekipmanlar sergilenecek.

Fuara gitmeyi planlayan var mı?
Hangi gün gitmeyi düşünüyorsunuz?
Hangi markaları ve modelleri fuarda görmeyi umuyorsunuz?

Yeni modeller için mi, ekipman alışverişi için mi, yoksa sadece atmosfer için mi katılacaksınız?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
D400
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene honda, yamaha, suzuki, ktm, royal enfield falan katılmamıştı.

Ortalık çin çöpü doluydu bi de gidip gidip onları övdüler youtube da.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Çarşamba niye ucuz ?.. Zaten gitmiyorum , gitmem de..

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S

Çünkü salı sallanır, çarşamba da çarşafa dolanır :D
Şaka bir yana ilk gün katılımı mümkün olduğunca fazla tutmak içindir diye tahmin ediyorum.

Motosikleti
D400

muhtemek hiçbir düzgün marka gitmeyeceği için ilk günü ucuz tutup herkesi doldurmaya calısacaklar.
akşamına herkes "bu ne lan" diyeceği için diğer günler sayı düşecektir :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kobinemi alırım, maksat uzaktan gelen olursa görüşmek olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Sabahtan gazetecilere, Youtuberlara falan kapıları açıyorlar, biletli ahali daha geç giriyor, bu nedenle kapanışa kadar daha kısa süre içinde fuarı gezme şansları var. bir nevi yarım gün gibi düşünebiliriz. Belki de bu nedenle bilet fiyatı ilk gün için daha ucuzdur.

Fuar benim için bir gelenektir, her sene katılırım, geçen sene de İzmir'den gelip katılmıştım. bu sene de kısmetse yine kombine biletimi alıp yine İzmir'den katılma planım var.

BMW katılıyormuş bu sene fuara… umarım diğerleri de katılır da biraz model inceleriz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
BMW katılıyormuş bu sene fuara… umarım diğerleri de katılır da biraz model inceleriz
katılır tabi bugün xmax tech maxe binen birinin ağzından şunları duydum bmwnin 400lüklerini alıcam dedi karşısındaki de niye ki aynısı bunların dedi ne dese beğenirsin aynısı da üsünde bmw logosu var işte

katılır tabi bugün xmax tech maxe binen birinin ağzından şunları duydum bmwnin 400lüklerini alıcam dedi karşısındaki de niye ki aynısı bunların dedi ne dese beğenirsin aynısı da üsünde bmw logosu var işte
O arkadaşın parayı harcamak için bahaneye ihtiyacı varmış :)

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Katılamayacağım. Ama üzülmüyorum tabi ki. Son seferde alacaklarımı aldım, belki 1-2 parça daha alabilirdim. Seferde olacağımdan ötürü katılacaklara bol şans. Özellikle stand indirimlerini takip ederlerse ciddi tasarruf edebilirler. Bazı firmalar fuara katılmayıp dükkanda indirim yapabiliyorlar, siteden değil de yerine gittiğinizde ekstra kasa öncesi pazarlık payları olabiliyor.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Cfmoto yoksa bende yokum, son zamanlarda deli olmaya başladım, etrafımda habire Cfmoto ya da rks almaya çalışan ve alıp sorun yaşayan çaylak motorcular var.

Bu motorları ucuz diye alıyorsunuz ama uzun vadede pahalıya geliyor, japonlardan daha masraflı oluyor diyorum.

Arkadaşta rks srk250 vardı, motor 3 binde ve şanzımanda 1. Vites dişlisinde arıza olmuş, 1. Viteste stop ediyor, arkadaş idareten 2. Vites ve sonrasında kullanıyor motoru.. Bu motor birde abs arızası yaşamıştı ve km hız sayacıda bozulmuştu...

Şu cfmotoymuş rks imiş binmeyin şu çöplere. Tip güzel diye alıyorlar ama binemedikten sonra tip ne işe yarar? Daha sıfırken bozuluyor bu çöp makineler.

22-25 Nisan / NİSAN 2026 İstanbul Fuar Merkezi / Istanbul Expo Center motorsılet fuarı var arkadaslar bilginize

Motosikleti
sattık :(
hangi firmalar var bu sene?
Suzuki, Aprilia, Ducati, Triumph, CF, Brixton, Lambretta markalarını paylaşmışlar instagramda, inanılmaz kötü bir etkinlik olacak gibi hiçbir yerde doğru düzgün bilgi yok.

25'i Cumartesi ana baba günü katılmayı planlayan var mı bi kahve içip köfteye koşalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar