Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
23 Nisan'da İzmir'de İstanbul'a yola çıkıp 1 gece konaklayıp 24'ünde Cuma fuara gelebilirim. 11 Senedir her sene gidiyorum, bu sene de geleneği bozmam inşallah.
22-23 nisanda konaklamali surusumuz olacak, zaten ilk gun pek iyi olmuyormus diye duydum. Ben de 24unde gelmeyi dusunuyorum.

23 Nisan tatili nedeniyle Cumayı ordayım. Fuara yakın neresi konaklamak için uygun bilen var mı.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bugün İstanbul'dan İzmir'e döndüm. Yolda motosiklet gruplarının ardı arkası gelmedi. Böyle bir manzarayı ilk kez gördüm. Fuarda ziyaretçi sayısı epey fazla olacak galiba. İkitekerciler akın akın İstanbul yollarında.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim de programım değişti. Çarşamba sabahı bir işim için İstanbul'da olacağım, hazır gelmişken de öğleden sonra fuarı aradan çıkartır, gece de geri dönerim İzmir'e.

Bende bir aksilik olmaz ise düşük ihtimal çarşamba büyük ihtimal perşembe gitmeyi düşünüyorum. Geçen sene Sanatçı Fedon ile karşılaşmıştık bu sene de belki denk geliriz :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende bir aksilik olmaz ise düşük ihtimal çarşamba büyük ihtimal perşembe gitmeyi düşünüyorum. Geçen sene Sanatçı Fedon ile karşılaşmıştık bu sene de belki denk geliriz :)
12-13 sene önce çok samimiydim, Bodrum Torba'da gazeteci dövdüğümde o ayırmış ve gazeteciyi uzaklaştırmıştı. En son programına gittiğimde sahnede kalp çarpıntısı geçirmişti, programı yarıda kesmişti. Ben de bunu kendi cenabetliğime yormuştum. Mavi beyaz çok güzel bir Harley kullanıyordu, arkasında hem Türk bayrağı hem de Yunan bayrağı vardı.

Son düzenleme:
12-13 sene önce çok samimiydim, Bodrum Torba'da gazeteci dövdüğümde o ayırmış ve gazeteciyi uzaklaştırmıştı. En son programına gittiğimde sahnede kalp çarpıntısı geçirmişti, programı yarıda kesmişti. Ben de bunu kendi cenabetliğime yormuştum. Çok güzel bir Harley kllanıyordu, arkasında hem Türk bayrağı hem de Yunan bayrağı vardı.
Ben kendisinin çok samimi düzgün birisi oluğunu düşünüyorum. Bu yüzden sever saygı duyarım. Geçen sene Fuar da ne zaman denize atlıyorsun fedon abi diye sormuştum. Yakında demişti :) Niye gazeteci dövdün :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben kendisinin çok samimi düzgün birisi oluğunu düşünüyorum. Bu yüzden sever saygı duyarım. Geçen sene Fuar da ne zaman denize atlıyorsun fedon abi diye sormuştum. Yakında demişti :) Niye gazeteci dövdün :)
Allah ömür versin, ben çok severim Fedon'u. Eski eşimin çocukluğunu bildiğinden bana hep "Damat bak üzme kızı, fena yaparım" derdi. Gerçi 12-13 yıl demişim ama muhtemelen öncesidir, çünkü rahmetli Savaş Ay da kavgayı ayıranlardan biriydi ki 2013'te kaybetmişiz kendisini.

Çok şükür onlar sayesinde polise intikal etmedi olay, etseydi genç yaşımda içimden geçerlerdi.

Allah ömür versin, ben çok severim Fedon'u. Eski eşimin çocukluğunu bildiğinden bana hep "Damat bak üzme kızı, fena yaparım" derdi. Gerçi 12-13 yıl demişim ama muhtemelen öncesidir, çünkü rahmetli Savaş Ay da kavgayı ayıranlardan biriydi ki 2013'te kaybetmişiz kendisini.

Çok şükür onlar sayesinde polise intikal etmedi olay, etseydi genç yaşımda içimden geçerlerdi.
Oğlu da fuar da vardı. O da babasının kopyası gibiydi

Motosikleti
Ns200 15"

Annemin kuzeninin eşi Fedon'a Anadol satmıştı buda böyle saçma bir hikayem. :D

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Ortamı görmek ve forumdan birileriyle tanışmak için gelmek isterdim ancak Biga-İstanbul arası için ne kendime ne de motoruma güveniyorum. Motorun emmesine bir yerlerden kaçak hava giriyor ki rölanti artıyor önce onu çözmem lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar