Perşembeye giderim ben
BMW kesinlikle yok.BMW var. Honda ve Yamaha yok ama.
Hatta Honda ve Yamaha dışında hepsi var gibi gördüm paylaşılan bir yerleşim planında.
Bahsettiğim yerleşim planı şu şekilde:BMW kesinlikle yok.
O markalarda artık kapalı devre satış var, fuarda ne yapsın?Türkiyenin en çok rağbet gören iki markasının (Honda, Yamaha) bu fuara katılmaması Türkiye motosiklet camiası için gerçekten ayıp. İnsanlar o kadar yolu Arora'nın Yuki'nin motosikletlerine bakmak için mi gelecek.
Abi sorması ayıptır arabanın bakımı ne tuttu?Benim bu ay arabanın bakım masrafı çok fene girdi, triger seti falan da eklenince zorlandım. gelecek ay da motorun lastik değişimi ve bakımı masrafı çıkacak, bütçe ayırmayayım hem hatundan istanbula gitmek için izin almayayım, izin haklarımı yazın Cyan'la balkanlara gitmek için saklayayım diyorum.
Yoksa fuara uzun zamandır görmediğim Tomygun'ı görüp iki çift laf etmek için bile gitmek isterdim.
clio 1.5 DCI dizel otomatik arabaAbi sorması ayıptır arabanın bakımı ne tuttu?
Abi valla bende Cuma veya Cumartesi günü Manisa'dan yola çıkacağım Motoseverrr ve seninle yüzyüze tanışmak isterim . Yok Ducati ne yapmış Kuba ne yapmış diye gelmek saçma geliyor internetten de bakabiliyorum bu yüzden hem söyleşi hem forumda ki insanlarla sosyalleşmek daha mantıklı gibi . Hem sizinle sanırım tek orada denk gelebilirim , yaz aylarında (G)özleme (S)ürücülerinin çıktığı dağ yollarına ben pek çıkamıyorum reysing kullandığım için.Ben Perşembe sabahı İzmir'den motorla yola çıkıyorum, gün içi İst'da işlerim olacak ama hem Cuma hem de Ctesi fuardayım kısmetse
bu yüzden yıllardır araba almıyorum, bu nedir yaa.clio 1.5 DCI dizel otomatik araba
motor yağı, yağ filtresi, mazot filtresi, motor hava filtresi, kabin hava filtresi, v kayışı, triger seti, devirdaim pompası, soğutma sıvısı, ön fren balataları (arka frenler kampana zaten) değişenler bunlar. yaklaşık 3 saat falan sürdü. haramidere sanayide son 3 yıldır gittiğim reno grubu araçlara bakan bir özel serviste yaptırdım. 27bin lira tuttu, kredi kartına 3 taksit 25bin lira ödedim.