Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Konuşmacı durumuna göre hangi gün gelmek istediğime karar vereceğim.

Bir anda sayısız motosiklet görünce insanın kafası karışıyor, bana konuşmacıya göre gitmek daha mantıklı geliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Cumartesi günü nasipse gitmeyi düşünüyorum, cumartesi gelenler olursa tanışmak isterim. :)

Motosikleti
cbf 150
Bende fuarda olucağım, hayabusayla gelmiyeceğim fakir motorcular şimdi binmeye kalkar fotograf falan. çizerler, yamaha ile geliceğim r25.
Rahmi koç gibi yapıcağım oda bir yere gidiceği zaman fordla gidermiş tanınmamak için bende öyle yapıcağım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Perşembe sabahı İzmir'den motorla yola çıkıyorum, gün içi İst'da işlerim olacak ama hem Cuma hem de Ctesi fuardayım kısmetse

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çin malı scooterlara artık ilgim yok gözleme yemeyi de düşünmüyorum beni açmadı yakacağım benzine bile değmez

Motosikleti
Ns200 15"

Fuarda yine görmeye değecek markalar var, Ducati, Kawasaki, İndian, Harley Davidson, TT Custom, Sym ve BMW. Geçen seneden daha hareketli bir fuar olur diye düşünüyorum, geçen sene gidemedim ama bileti birine hediye etmiştim. 2025 Ducati modellerini merakla bekliyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Buarada fuarlarda en sevdiğim gün Cumartesileridir. Güzel söyleşiler olur. Zafer Akçay'ın söyleşileri tatlıdır, güzel gider. Bu seneki konuklar kim bulduramadım.

Türkiyenin en çok rağbet gören iki markasının (Honda, Yamaha) bu fuara katılmaması Türkiye motosiklet camiası için gerçekten ayıp. İnsanlar o kadar yolu Arora'nın Yuki'nin motosikletlerine bakmak için mi gelecek.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Türkiyenin en çok rağbet gören iki markasının (Honda, Yamaha) bu fuara katılmaması Türkiye motosiklet camiası için gerçekten ayıp. İnsanlar o kadar yolu Arora'nın Yuki'nin motosikletlerine bakmak için mi gelecek.
O markalarda artık kapalı devre satış var, fuarda ne yapsın? :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
MV Agusta ısmarlayan olursa gelirim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim bu ay arabanın bakım masrafı çok fene girdi, triger seti falan da eklenince zorlandım. gelecek ay da motorun lastik değişimi ve bakımı masrafı çıkacak, bütçe ayırmayayım hem hatundan istanbula gitmek için izin almayayım, izin haklarımı yazın Cyan'la balkanlara gitmek için saklayayım diyorum.
Yoksa fuara uzun zamandır görmediğim Tomygun'ı görüp iki çift laf etmek için bile gitmek isterdim.

Motosikleti
Ns200 15"
Benim bu ay arabanın bakım masrafı çok fene girdi, triger seti falan da eklenince zorlandım. gelecek ay da motorun lastik değişimi ve bakımı masrafı çıkacak, bütçe ayırmayayım hem hatundan istanbula gitmek için izin almayayım, izin haklarımı yazın Cyan'la balkanlara gitmek için saklayayım diyorum.
Yoksa fuara uzun zamandır görmediğim Tomygun'ı görüp iki çift laf etmek için bile gitmek isterdim.
Abi sorması ayıptır arabanın bakımı ne tuttu?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi sorması ayıptır arabanın bakımı ne tuttu?
clio 1.5 DCI dizel otomatik araba
motor yağı, yağ filtresi, mazot filtresi, motor hava filtresi, kabin hava filtresi, v kayışı, triger seti, devirdaim pompası, soğutma sıvısı, ön fren balataları (arka frenler kampana zaten) değişenler bunlar. yaklaşık 3 saat falan sürdü. haramidere sanayide son 3 yıldır gittiğim reno grubu araçlara bakan bir özel serviste yaptırdım. 27bin lira tuttu, kredi kartına 3 taksit 25bin lira ödedim.

Ben Perşembe sabahı İzmir'den motorla yola çıkıyorum, gün içi İst'da işlerim olacak ama hem Cuma hem de Ctesi fuardayım kısmetse
Abi valla bende Cuma veya Cumartesi günü Manisa'dan yola çıkacağım Motoseverrr ve seninle yüzyüze tanışmak isterim . Yok Ducati ne yapmış Kuba ne yapmış diye gelmek saçma geliyor internetten de bakabiliyorum bu yüzden hem söyleşi hem forumda ki insanlarla sosyalleşmek daha mantıklı gibi . Hem sizinle sanırım tek orada denk gelebilirim , yaz aylarında (G)özleme (S)ürücülerinin çıktığı dağ yollarına ben pek çıkamıyorum reysing kullandığım için.

Şaka diye düşünüyorum , TR de hepi topu bir tane motosiklet fuarı düzenleniyor hadi az satanlar neysede ülkede en çok motor satan Honda , Yamaha neden yoklar , fuara gideceğinize Hasanpaşa'ya gelin beyler hem tüm motorları görür hemde onlarca mağazadan sakince alışverişinizi yaparsınız , fuar haftası ciddi indirimde yapıyor o bölgedeki esnaf..

clio 1.5 DCI dizel otomatik araba
motor yağı, yağ filtresi, mazot filtresi, motor hava filtresi, kabin hava filtresi, v kayışı, triger seti, devirdaim pompası, soğutma sıvısı, ön fren balataları (arka frenler kampana zaten) değişenler bunlar. yaklaşık 3 saat falan sürdü. haramidere sanayide son 3 yıldır gittiğim reno grubu araçlara bakan bir özel serviste yaptırdım. 27bin lira tuttu, kredi kartına 3 taksit 25bin lira ödedim.
bu yüzden yıllardır araba almıyorum, bu nedir yaa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar