Bugün hava yağmurlu, Motosikletimi durduğu yerde 10dk. çalıştırdım. Umarım aküye faydalı olmuştur. Mobidik'imi sevdim, okşadım.
Merhaba yolu ikiteker sevdasından geçen tüm dostlarıma,
Bugün Mobidik'le bir Ragıp Tüzün cd turu atıp yenimahalle'de (İvedik metro istasyonu yanında) yeni açılan Arabica'yı keşfettik. Çok aşırı olmayan bir fiyata bi small Americano çakıp yola devam ettik...
https://www.gezenbilir.com/attachments/img_20231201_165145_1-jpg.643877/
https://www.gezenbilir.com/attachments/img_20231201_165153_1-jpg.643878/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Bugün de buraya çin işi de olsa (Ama olsundu) motosikletiyle gezip mutlu olmuş orta yaşlı bir adam fotoğrafı koyuyoruz efendim.
Beni yıpratan şeyler oldu ama daha yıkılmadım. Hala tat almayı iyi bildiğim bir hayatı yaşıyorum efendim. (Şükürler olsun Hüda'ya)
Sağolun. Moral verdiniz. Ama artık genç hissetmiyorum kendimi. Yaş oldu 42.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Bugün de motosikletimle bir iki tur attım. Ve motoruma benzin aldım. Havanın güzel olduğu bir gündü bugün... Tam motosikletle gezmelik bir havaydı. Değerlendirdim.
Sağolun. Moral verdiniz. Ama artık genç hissetmiyorum kendimi. Yaş oldu 42.
Her yaşın kendine göre güzellikleri var ama mesajını okuyunca "Keşke" dedim kendi kendime. "Keşke ben de bu yaşlarıma geri dönebilsem"Sağolun. Moral verdiniz. Ama artık genç hissetmiyorum kendimi. Yaş oldu 42.
42 ne ya? Geçmişinde bin tane sıkıntı yaşamış 44 yaşında bir adam olarak ben bile hala itlik, kopukluk, haytalık peşindeyim. Bu kadar erken salma kendini.
dert s.k gibidir,herkes kendininkini büyük zanneder![]()
dert s.k gibidir,herkes kendininkini büyük zanneder![]()
Üstat alıntı yaptığın uyarısı geldiğinde ne yalan söyleyeyim senden "her yaşın güzelliği ayrıdır" tadında birleştirici bir mesaj bekledim, yazdığını okuyunca içtiğim birayı püskürttüm. Çok yaşa e mi :queen:
Bira günüm Çarşamba ve Cumartesi. Her istediğimde açabilmek için buzdolabında bira bulundurmuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Burada gezilerimi güzel bir paylaşım oluşturacak şekilde biriktirmişim. Ben haftasonları küçük minnacık gezilerle mutlu olabilen ama daha önceleri binlerce kmlik yollara da çıkmış bir motosiklet sevdalısıyım. Yeniden yaramazlıklar yapabilirim her an...