Ben çoğunlukla karavanım varken de, şimdilerde de daha çok motosikletimle gezmeyi seviyorum. Karavan ağır, pahalı, çevreyi daha çok kirleten ve zor kullanımı olan bir seçenek. Bu benim hayatımda hep çekme karavanlarım olmasından kaynaklı böyle oldu. Bir motokaravan edinmem için daha önümde yıllar var. Motosikletle hafif ve yakın geziler yapacağım bu arada. Motosiklet konusunda bana yetecek bir seçenek üzerinde duracağım. Özellikle CUB motosikletleri çok işlevsel ve rahat buluyorum. Yine bir CUB alabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Hayatımı özgürce yaşadığım için, hiçbir zaman iyi bir bütçeyle motor arayışlarına giremedim. Belki ilerde lotodan para falan çıkarsa Suzuki V-strom gibi hayal makinalarıma bakabilirim. Şimdinin sıkışık ekonomisinde kendime minik geziler için yine bir CUB bakacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Bu arada bir gelişme oldu ve yeni motosikletim için aldığım kask ve kilidim elime ulaştı. Yeni motosikletimde de bir LS2 Helmet kafamı koruyacak.