Moto Plus'a Katılacak Marka Ve Modeller

fuarı ziyarete gelecek olan arkadaşlar

orda çalışan bizleri unutmayın ve eliniz boş gelmeyin

poğaça simit kek börek çörek Allah ne verdiyse alın gelin

geçen fuarda da karnımızı öyle doyurduk bu sene de unutmayın :rendeer:

fuarı ziyarete gelecek olan arkadaşlar

orda çalışan bizleri unutmayın ve eliniz boş gelmeyin

poğaça simit kek börek çörek Allah ne verdiyse alın gelin

geçen fuarda da karnımızı öyle doyurduk bu sene de unutmayın :rendeer:

Abi Biz Trakyadan Oğlak Getirmeyi Planlıyoruz :queen::queen: Yada Duruma GÖre KuzuDA Olabilir:mrgreen: SÜt Kuzusu:p ÇevirMe Yapsak Kokar Mı KomşuLara :queen::queen:

yuzde yuz emin olmak icin soruyorum, motoplus fuarinda cross icin gidon ve fren + debriyaj maneti bulabilir miyim? renthal, pro-taper gibi firmalari soruyorum, bileniniz var mi?

yuzde yuz emin olmak icin soruyorum, motoplus fuarinda cross icin gidon ve fren + debriyaj maneti bulabilir miyim? renthal, pro-taper gibi firmalari soruyorum, bileniniz var mi?

Fuara hafta içi gidersen katılımcı şirketlerden biri haftasonuna mutlaka temin edecektir.Hazırda yanlarında olma ihtimalide yüksek.Mesela 2 sene önce korlas'ta Acerbiss'in tüm aksesuarları vardı.Bu fuara katılıp katılmayacaklarından kesin bilgim olmamasına rağmen bi şekilde temin edileceğini düşünüyorum.

Ben nasıl olsa bu dönem full boş olduğum için hemen hemen hergün orada olucam.Ve tavsiyem ELINT'in eklediği modelleri az bulanların ön yargılı davranmamaları.Çünkü bu fuara Motosiklet sanayicileri derneği destek verdiğine göre tüm kabadayı markaların Türkiye'deki ve getirmeyi planladıkları motorlar orada sergilenecektir.Üzerine bi dünya aksesuar ve güvenlik malzemeleride uygun fiyatlara alınabilecek.

son bikaç ay içinde Yamahanın FZ150 Ve FZ250 modellerinden bahsedilmişti..SAnırım Türkiye fuarınada,piyasasına çıkmayacak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar