Moto Guzzi Breva 750 alsam mı? acaba.

Arkadaşlar, Ben şu and Piaggio X8 250 kullanıyorum. Genel anlamda çok memnunum, bir scooter olarak oldukça güzel, bütün eşyamı bagajına yüklüyorum, performans vs.. bence gayet iyi. Fakat geçen gün serviste bir Moto Guzzi Breva 750'lik gördüm. Sahibi satmak istiyormuş vede hemen hemen benim motorumun şu anda edeceği fiyattan. İnternette ufak bir araştırma yaptım, Breva'nın sorunsuz ve zevkli bir motor olduğu söyleniyor.
Fakat çok fazla bir bilgi de yok. Eğer kullanan arkadaşlar varsa lütfen bana bilgi verebilirlermi?
Ayrıca sizin fikriniz nedir, böyle bir takas yapmak akıllıca bir iş olur mu?

Bir gariplik var bu işte. Breva'nın sıfır fiyatı X8 in neredeyse 2 katı kadar. Model olarak ta pek yaşlı olmadığını düşünüyorum. Zaten Türkiye'ye yeni geldi. Hem Breva da yeni bir model.

İyice araştırmakta fayda var.

Eğer sorun yoksa, zaten müthiş bir motor. Söyleyecek tek bir kelime yok.
( tabii bir iki hondacı gelip, boşver Brevayı Honda al diyebilirler o başka :mrgreen: )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tarzzın sa eğer al...Ama motorun da kötü diil hatta çok güzel...Scooter lardan sıkıldıysan ve adam hala caymadıysa alabilirsin...

Ewet çok guzel motor. tavsıye ederım ama ıyı arastırmanıda öneririm. Yedek parca satışsonrası hızmet. LEDO ya ithafen (Bence cbf600 filanda alabılırsın.) :)

Moto guzzi uretim stili olarak biraz klasik modelleri sunmakta zaten alici kitlesi belli olan bu firmanin motorlarinda tartisilmaz bir kalite bulmak mumkun.Ama 750 cc bu motordan bir Japon naked motoru gibi canavarsi bir performance bekleme , klasik amartisorler , standart egzoz , duz aktarma gibi ozeliklere sahip bu motor ancak evladiyelik bir motor olacaktir.Sorun cikarmaz ama pazari da olmaz.

Benim merak ettiğim; X8 250 cc. ile bu motorun eş değer olabilmesi? (fiyat açısından)

Brevayı yakından gördüm çok şık bir motor ben olsam sanırım bunu seçerdim :)

Fiyatının eşdeğer olması iki unsura bağlı,
Birincisi X8 250 talep gören bir motor ve satılması çok kolay,
İkincisi benim x 8'im de oldukça temiz bir motor.
Üçüncüsü Breva önden hafif kaza atlatmış ama orjinal parçalar getirilerek tamiri yapılıyor.
Servis'te çok güvendiğim bir arkadaş.
Herhalde asıl sorun bu Breva'yı aldıktan sonra son sahibi olmakta yatıyor zannedersem.
Fakat ben de ucuza alıp, satarkende ucuz fiyata satacam.
Sonuçta sıfır değil bu motor.
Bu arada Breva da 2006 model.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar