Moto Gp De Kacak Geciş Yapan Arkadaşlar

Merhaba Arkadaşlar
22 Nisan 2007 Deki Motogp De Kacak Geciş Yapan Arkadaşlar Varmı?
Cunku Bana Tebligat Gonderdiler Ve Kol Boregi Yaptılar
66 Ytl Para Cezası
Ben şimdi Itirazda Bulundum
Olayda Hatırladıgım Donuş Yolunda Polisler Gişelerde Bekliyordu Ve Bize ücretsiz Oldugunu Soyledi Ve Benle Birlikte Pek Cok Motorcu Gecti...
Sizinde Başınıza Geldiyse Bu Olay Fikir Alışverişinde Bulunalım

Hepinize Kazasız Sürüşler

Karayolları Yetkilileri Ile Gorüştüm Bugun
100 üzerinde Ceza Tutanakları Motorcu Arkadaşlara Postalanmış
şanslı Talihliler Kim Bakalım

Baksen... Koca şahinin karşısındaki minicik serçenin direnişine.
Geçtiğinize dair aracınızın plakası tespit edilmiş ise ödemekten başka çareniz yok. Ayni hatayı bir keresinde ben yapmıştım. Böğürte böğürte aldilar vallahi..

şeriatın kestiği parmak acımaz................misali katlanacak ve ödeyeceksiniz geçmiş olsun :pr:

Evet onun kacısı yok devlet 20 lıra alacıgı ıcın 30 lıra masraf yapar ama genede o parayı alır.

Valla o konuda bi bilgim yok ben motorlada girerim araba ilede kimse ceza yazamaz üzerimde güzelim kızılay yeleği boynumda görevli kartım belimde telsizim istediğim deliğe giriş çıkış hakkın var o yüzden böyle sorunum yok motogp , F1 ve maçlarda :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Memleketin işine sözüne güven olmaz,bende 66 lira ödedim..

Artık olan olmuş, ilk bir hafta içinde ödersen %25 indirim var, git vergi dairesine paşa paşa öde.. Bir de faizle falan uğraşma...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben genelde cezaları yırtar atarım, araç vergilerini de yatırmam, 5 yılda bir af çıkar cezalar silinir, araç vergisi de faizsiz eşit 12 taksitle alınır.

Gerçi bu sefer biraz uzadı, seçim oldu ama halen af maf yok, arıza yaptı bizim siyasetçiler:p

F1 pilotuna bile ceza kestiler. :farao: Siz kim oluyo sunuz... :mrgreen::queen:

Ben genelde cezaları yırtar atarım, araç vergilerini de yatırmam, 5 yılda bir af çıkar cezalar silinir, araç vergisi de faizsiz eşit 12 taksitle alınır.

Gerçi bu sefer biraz uzadı, seçim oldu ama halen af maf yok, arıza yaptı bizim siyasetçiler:p

Vayss aYe Usta Sistemi oturtmuşş Süper :mrgreen::mrgreen: eee tabi bende okulum varken isyan ediyordum Neden tatil matil olmuyo Ne gusel Ecevit varken 1 ay kat tatılı yapmıstıkk Paso taatill ne guseldi ama Tayyip Hoca gelince Duzene girdik mi Desem :cherry::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar