moto gp de görev almak istermisiniz?

::angry2:: Hani ben yakışıklıyım diye hakem yapmışlardı bana yalanmı söyledin:queen:

isteyen herkes katılabilir hala beni tanımıyormusunuz dost dark

moto gp yarışlarına kadar kaç tane toplantı olacak?hakemlik için istenen kriterler nelerdir konuyu biraz daha açarmısın*

Bu nasıl bir görev olacak acaba? Örneğin paddock bölgesine giriş izni olacak mi hakemlerin? :) yoksa pistin özel olarak belirlenmis noktalarinda mi görev yapılacak sadece?

dostdark' Alıntı:
tabiki mümkündür
(bak bak A2 yerini kaptım):queen:
ama senin birinci mesajın önce tanışma bölümünde bir topic açıp kendini tanıtmalısın di mi yasemin:queen: :p :mrgreen: :queen:
actım kusura bakmayın acemiligime verin...

:rendeer:
edtunc' Alıntı:
actım kusura bakmayın acemiligime verin...
:rendeer: bakalım o zaman kimişsin
tamam senden hakem olur kuraları çabuk öğreniyorsun
bu arada A2 kusura bakma biraz makara yapalım dedim:queen:

kriterlerin en önemlisi motor sevdası ki hepimizde var toplantı zamanlarını size buradan duyuracağım isteyen herkes katılabilir. tecrübeye ve lisanslara göre görev yerleri belirleniyor.her alan için bilgi sahibi olacaksınız bayrak veya pist hakemliği olacak paddock değil.hep beraber sınava girip lisans alacağız sonra kalıcı olanlar devamlı yapabilir ihtiyaç olan yarışlarda.ulusal yarışlarda her yarış için 35 ytl ücret ödüyorlar hakemlere moto gp. gönüllü olacak ücret yok

moto gp de görev almaktan mutluluk duyarım ama deneyimsizim tek bildigim motor kullanmak bu konuda bir iş olursa seve seve yaparım

blackstone' Alıntı:
moto gp de görev almaktan mutluluk duyarım ama deneyimsizim tek bildigim motor kullanmak bu konuda bir iş olursa seve seve yaparım

burdan toplantı tarihlerini ve yapmanız gerekenleri duyururum istedikten sonra yaparsın endişelenme .beni izlemeye devam et sadece.

blackstone' Alıntı:
:queen: Ya hocam birşey yok iki bayrak var kafana göre salıyorsun o kadar:queen:

A2 EHLİYET' Alıntı:
burdan toplantı tarihlerini ve yapmanız gerekenleri duyururum istedikten sonra yaparsın endişelenme .beni izlemeye devam et sadece.

ben arkandayım bende bu işi ciddi ciddi yapmak istiyorum ama pilot olarak

dostdark' Alıntı:
:queen: Ya hocam birşey yok iki bayrak var kafana göre salıyorsun o kadar:queen:

tabi seni orada kafana göre bayrak sallarken görürüm dost dark nasıl oluyormuş. :cyclopsan arkadaşlar dediğim gibi hakem olmak isteyen beni takip etsin.bayrak sallamayı emin olun dost dark öğretmeyecek endişelenmeyin :mrgreen:

slm bende moto tutukunuyum ve motocpde hakem olarak görev almak istiyorum.sizden cvp bekliyorum

kimse yok mu????????????????.3. msj ya.kimsenin bilgisi haberi yokmu moto cp hakemliği ile ilgili????????????

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum bu hakemlik seminerlerine ve mümkün olursa hakemlik de yapmak isterim.Biraz geç oldu farkındayım ama ulaşabilirseniz sevinirim. [email protected]

Bir de gençlik ve spor genel müdürlüğünün yerini kısaca tarif edebilir misiniz , teşekkürler.

ben de varım A2
seminerler haftasonu mu acaba?
haber bekliyoruz
döncen mi bize

arkadaşlar bu akşam saat 19:00 da taksim sıra selviler cad.57 numara gençlik ve spor genel müdürlüğünde (dönerciler in olduğu sokak) buluşuyoruz.moto gp hakemleri bu toplantıyı kaçırmayın.evrak ve herşey hakkında bu akşam bilgilendirileceksiniz orada bulunun yeter.görüşmek dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar