moto gp de görev almak istermisiniz?

yarış sezonu başladı 29-30 nisan tarihlerinde yapılacak moto gp yarışlarında hakem olarak görev yapmak, bu muhteşem yarışları tribünde seyretmek yerine içinde hissetmek isteyen arkadaşlar sizleri TMF nin toplantılarına davet ediyorum dün akşam ilk toplantımız gerçekleşti ikinci toplantı tarihi 28 mart salı saat 19:00 da taksim de gençlik ve spor genel müdürlüğünde yapılacaktır.gönüllülük esasına dayanan hakemlik görevi için katılımlarınızı bekliyorum.Tşk.

Ben düşünürüm. Ancak bu konuda herhangi bir deneyimim yok. Alacağımız eğitim sonrasında motor sporları konusunda nasıl görevler alabiliriz??

toplantılara düzenli olarak katıldığınız takdirde yarışa kadar gerekli eğitimleri alabileceksiniz hakem olarak görev alırsınız

:queen: :queen: :queen: :queen: Yaa varya yasemin beni bir gecede hakem yaptın ya bakalım sayende nasaya katılıp uzaya ne zaman gideceğim:queen: :queen: :queen:

:) o da olur bi gün dost dark ben her yere uçarım uçmaya hazır kimler varsa katılsın bana

vedo' Alıntı:
a2, bu işten para kazancakmıyız?
paranın ne önemi var :queen: vedo dostum bu yarışı içinde hissetmenin yanında dimi, bu motor sevdası bizlerde oldukça eminim herkes üste para vermeye bile hazırdır diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum hey motor tutkunları?

A2 EHLİYET' Alıntı:
paranın ne önemi var :queen: vedo dostum bu yarışı içinde hissetmenin yanında dimi, bu motor sevdası bizlerde oldukça eminim herkes üste para vermeye bile hazırdır diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum hey motor tutkunları?

EVEEEET!!! doru doru :queen: Hoca destek cıkın havada kalmasın cümle ayıp :D
:queen: :queen:

eeh A2 yaz o saman beni de hakem olarak.. sadece toplantıya katılmak yeterli ise bu hakemlik işinin yetkin olmakla bi ilgisi o sanırım.. eğer var ise neler gerekiyor (TC vatandaşı olmak, 1.80 boy, mayolu boy ve vesikalık fotoğraf, vb....) , açıklarsan sewinirim..

hakemlik şartları

IBRSEN' Alıntı:
eeh A2 yaz o saman beni de hakem olarak.. sadece toplantıya katılmak yeterli ise bu hakemlik işinin yetkin olmakla bi ilgisi o sanırım.. eğer var ise neler gerekiyor (TC vatandaşı olmak, 1.80 boy, mayolu boy ve vesikalık fotoğraf, vb....) , açıklarsan sewinirim..

toplantılarımız eğitim semineri niteliğindedir aldığınız eğitim sonucunda sınava girip lisans alacaksınız. evrakalar: öğrenim belgesi fotokopisi,nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet resim adresini telefon ve maillerini veriyorsun ve bu seminerleri aksatmamak önemli.güzellik yarışmasına değil hakemliğe katılacaksın arkadaşım resim şeklini karıştırmayalım.

A2 EHLİYET' Alıntı:
toplantılarımız eğitim semineri niteliğindedir aldığınız eğitim sonucunda sınava girip lisans alacaksınız. evrakalar: öğrenim belgesi fotokopisi,nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet resim adresini telefon ve maillerini veriyorsun ve bu seminerleri aksatmamak önemli.güzellik yarışmasına değil hakemliğe katılacaksın arkadaşım resim şeklini karıştırmayalım.

ilgine teşekkürler..:bounce:
"...güzellik yarışmasına değil hakemliğe katılacaksın arkadaşım resim şeklini karıştırmayalım..."yahu hakemin güzeli/yakışıklısı ii olmaz mı??... :p :p :p

peki bu istenenler ilk toplantıya gelindiğinde mi yoksa öncesinde mi ibraz edilmeli.. ayrıca, seminer ne kadar sürecek ve yüksek okul - lise ayrımı yapılıyormu ??

ilgine ve topic'ine teşekkürler.:cherry:

IBRSEN' Alıntı:
ilgine teşekkürler..:bounce:
"...güzellik yarışmasına değil hakemliğe katılacaksın arkadaşım resim şeklini karıştırmayalım..."yahu hakemin güzeli/yakışıklısı ii olmaz mı??... :p :p :p

peki bu istenenler ilk toplantıya gelindiğinde mi yoksa öncesinde mi ibraz edilmeli.. ayrıca, seminer ne kadar sürecek ve yüksek okul - lise ayrımı yapılıyormu ??

ilgine ve topic'ine teşekkürler.:cherry:

rica ederim arkadaşım,bu evrakları ilk gelirken getirirsen iyi olur moto gp 29-30 nisan tarihlerinde olacak o zaman kadar kadar yeterli eğitimi alacağın prg. verilecek bu çok zamanını almayacak şuan için ilk toplantı tarihi 28 mart salı saat 19:00 da ben değişiklik ve toplantı tarihlerini size buradan duyururum ayrıca öğrenim durumu önemli değil.ingilizcen varsa sana avantaj sağlar.ama şart değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar